Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Öyle tabiki canım. Onemli olan bizim stresimizim azalması
1 hafta izin verebiliriz

Oyy 37 yi gör inşallah sendee. Hepimiz görelim 37 38 leri olsun biz duamızı edelim senin bebislerin de bir bakarsin beklerler annesi belli mi olur
Canım doğum kanalına girip tekrar yukarı çıkıyor mu bilmiyorum ama pozisyon degistirince veya biraz kafasini saga sola alınca vajinaya olan baskının azaldığı oluyor. Belki seninki de azcik sag yada sola oynattiysa kendini baskı agri biraz azalmıştır. Tamamen geçmiyor o agri ama

Ben ilk oğlum da çektirmiştim bir haftalıkken götürmüştük, ama bir daha götürmem o zaman da acemiliğime denk geldi yani çok savunmasızlar hasta olsa toparlayamazsın, gittiğimiz yerde ısıtma da çok iyi değildi, allahtan hastalanmadı. Bu sefer gözüm yemiyor. Hava daha soğuk olacak çünkü, Nisan sonuydu o zaman. Hastanede yaptırırım belki ama ona da doğumdan sonra insanın gücü olmuyor.

Yakalıyorlar genelde haftasını, seninki de yakalamıştır bence çok güzel beslenmişsin, bazıları yapısal daha minyon doğuyor ama çok hızlı büyüyorlar

Kızlar gebelikte alerjik rinit yaşayan var mı? Gebelik riniti de deniyormuş. Nefes alamıyorum 10 gündür tıkanıyorum, gece 4-5’te uyanıyorum, spreyle açılıyor burnum ancak. Başka türlü yaşamak imkansız. Ben hasta oldum geçer diye düşündüm, doktora da gittim ama geçmiyor bu durum, su bile içmek bile işkenceye döndü. Dün tekrar gittim doktora kortizonlu bir sprey verdi, inş işe yarar.

Ah ah bir aydır en son ne zaman normal nefes aldım hatırlamıyorum ama benim +bu mevsimde alerjimde vardı, şu an mesela tıkanıklığa uyandım geri uyuyamıyorum, banada bir tek işte deniz sulu spreyler verdi oda ittire ittre

Ay şu hastalığı geç stüdyoda değişik pozlara sokuyorlarla içim gidiyor bir yeri incinecek diye

Ah ah bir aydır en son ne zaman normal nefes aldım hatırlamıyorum ama benim +bu mevsimde alerjimde vardı, şu an mesela tıkanıklığa uyandım geri uyuyamıyorum
Kanka nasıl bir belaymış, tam tıkanıyor, sanki beton dökmüşler gibi, ağzımdan nefes alabiliyorum ancak, o da aşırı rahatsız ediyor. Su içmek yemek yemek bile işkenceye dönüyor ne sprey varsa kullanmaya başladım artık umrumda değil, bebeğe oksijen de gitmiyordur. Senin durumun o kadar kötü değildir inş?

Kanka ben gündüz idare ediyorumda gece zorluyor beni, sabah uyandığımda yutkunuyorum ya ağzımda acı tat boğazım kurumuş resmen, seninde öylemi?

Kanka ben gündüz idare ediyorumda gece zorluyor beni, sabah uyandığımda yutkunuyorum ya ağzımda acı tat boğazım kurumuş resmen, seninde öylemi?
Benim gündüz de tam tıkanıyor, mecburen günde iki kez otrivin sıktım bugüne kadar ama evet dediğin gibi kalktığımda ağzımdan nefes almışsam acı bir tat ve boğaz ağrısı oluyor. Gece kalkıp ağladım kaç defa nefes alamadığım için

Canım benim profesyonel makinem var evde önce kendim çekeceğim içime sinmezse çektiririm mutlaka
Benim normalde de alerjit rinitim var ama sprey kullanınca rahatlıyordum şimdi onları kullanamayınca çok tıkanıyorum doktorum nazalnem verdi ama sadece kuruluğu engelliyor, doğru düzgün nefes alamıyorum. Yemin ederim derin derin nefes almayı özledim

Benim tam böyle gündüz bir şekilde geçiyor, gece ilaç sıkıp yatıyorum buhar makinesi de dibimde ama son günlerde ağzım burnum kuru kalkıyorum su arıyorum hrmen

Kızlar günaydın
Yetiştim yetiştim her şeyi okudum sanırım

Freyja93 bebiş ben de Prima premium care var, başka henüz almadım bez için, stok yapmayacağım ama annem almıştı onu da bezini ben alırım diyor tamam dedim hemen

Pamlok canım ben de 3 Kasım gibi gideceğim 32+0 oluyorum rapor içinde uğrayacağım

S smilelife canım, inşallah yediklerin işe yaramıştır, endişelenme belki genetiktir, minyon olabiliyor bazı bebişler, gerilik değildir yani, haber verirsin bizlere de

Haber veririm canım dua edin güzel haberlerle gelelim

Kızlar bir de isimli tulumlar konuşulmuş, bana hitap etmiyor sanırım, bir türlü ısınamadım o isimli şeylere, hediyeliklerine bile acaba baş harfi mi eklesem diyorum sadece o derece yani, tabi hatıra açısından da çok güzel duruyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…