Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Al benden de o kadar ya oldum olası hiç hoşlanmadım böyle şeylerden ama şimdi kızlar o kadar güzel heveslerle yaptırıyor ki tulumları acaba pişman mı olurum diyorum
Ben hastaneye de eve de kimseyinin gelmesini istemiyorum. Hastaneyi süslemeye gerek görmüyorum o yüzden. Üç dört ay sonra da al bu hediyelik diye hediye vermek de saçma olur gibi geliyor.
Ay daha canım cocugumun ismi bile belli değil gerçi
Hiç heves etmedim böyle şeyler çok bana göre değil. Acaba pişman olur muyum ? Herkesin var neden benim oğlumun yok der miyim acaba

Benim de kafama takılıyor, kızlar yaptırınca çok güzel geliyor bana ama işte bilmiyorum Ama sanırım isimli ben yaptırmayacağım eşimde sevmiyor ismi yazmasın dedi olmaz mı hastane çıkışı 2 takımım var zaten

Benim eşimin böyle bir şeyden haberi bile yok Ama sorayım bakayım onun fikrini de alayım, pişmanlık olursa birlikte olsunn
Ben doğuma kadar isme karar verebilsem razıyım

Benim eşimin böyle bir şeyden haberi bile yok Ama sorayım bakayım onun fikrini de alayım, pişmanlık olursa birlikte olsunn
Ben doğuma kadar isme karar verebilsem razıyım

Biz de zor karar verdik, babası koydu ismini şükür ki benim de çok içime sindi

Bende çok karşıydım öyle şeylere bir baktım elimde isimli tulum var

Katılıyorum ben de hem ortam, hem kişiler hem de kullandıkları malzemelere, bebişi şekilden şekile koymalarına kıyamıyorum, güvenemiyorum hiç

Heloowwww naber bebisler kızlar bebişim iki gündür sanki beni dövüyor içerde hiç durmadan hareket ediyor artık bir sorun mu var diye düşünüyorum yani ve bu çocuk her yerde altta üste iki yandada niçin diyorum yavrum niçin annenin midesiyle top oynuyorsun yapma desemde beş dakikalık bir uslu duruş sonrası çişimle oynuyor.bu seferde içim çiz edip duruyor

Ben de aynı senin gibiyim difemcim, herkes yaptırınca hatıra kalsın fotolarda bize dedim. Giydirip çeker kaldırırım diye düşündüm. Baş harfte güzel oluyo hediyelikte çikolatada tulumda onu da düşünüyorum bakalım

Bende böyle düşünerek sadece bebek battaniyesine isim yazdıracağım, yıllarca saklarım güzel bi anı olur dedim

Benimki özellikle gece başlıyo şimdiden anladım bu kız gece uyumayacak herhalde

Göbeğini top sahası olarak kullanıyor

Kızlaar isimli set için arada kalanlar için kendi yaptırdığım setin linkini aşağıya paylaşıyorum. Çok uygun olduğu için belki yaptırayım da giydirirsem giydiririm hatıra kalsın en azından diyebilirsiniz.

Ben arkadan fotoğrafını çekerim diye düşündüğüm için yaptırdım ve baskı olduğu için rahatsızlık hissi vermez bebeğe dedim. Kumaşı da yumuşacık penye bir inceleyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…