- 23 Ekim 2024
- 6.782
- 11.607
- 168
- Konu Sahibi annabelica
-
- #47.041
Benimde hastane vajinal 1 gece, sezeryan 2 geceKızlar bu arada hastaneniz sezaryende ne kadar yatış yapıyor biliyor musunuz ? Benim hastanem 1 gece dedi, ama genelde 2 gece yatış oluyor diye biliyorum. Devlette de 2 gece. İnsan bir yandan eve gitmek isteyebilir ama bir yandan da hastanede ne kadar çok kalırsam kendimi daha iyi hissederim gibi geliyor
Biraz daha söylerseniz organizasyon iptal ettirecemEvet ya ben de böyle organizasyon, kutlama, doğum günü, düğün, kına vs işlerininin hiçbirinden hoşlanmıyorum
Hediye ve süsleme işinden çook uzağım, dediğim gibi kimseyi istemediğim için üfff niye geldiniz şimdi diye içimden söverken bir de hediye verecek halim yok
Eğer doğumdan önce isme karar vermiş olursam tek tulumu düşüneceğim, en azından kafamı karıştıracakkarar vermemiş olursam da napalım ismi belli değildi diye kendimi avuturum artık
Takı yastığı olayı nasıl oluyor canım, misafir geleceği zaman yatağına mı koyuyoruzonun takı yastığı olduğunu nasıl anlıyor? Gidip gene üstüne asarsa ona da sinir olurum Ay bilmediğimden soruyorum kafam basmadı
Yaa evet hep böyle galiba , benimki cinsCanım bizim hastane vajinal doğumda 1 gece, sezaryende 2 gece yatış yaptırıyor
Bana kalsa bir hafta yatarımBenimde hastane vajinal 1 gece, sezeryan 2 gece
Oyy kıyamam senin organizasyon gayet kibar güzel yaptır bence
Benim o spreyleri kullanmadan yaşamam imkansız şu an, mecburen kullanıyorum, gerçekten çok zormuş. Allah sana da kolaylık versinCanım benim profesyonel makinem var evde önce kendim çekeceğim içime sinmezse çektiririm mutlaka
Benim normalde de alerjit rinitim var ama sprey kullanınca rahatlıyordum şimdi onları kullanamayınca çok tıkanıyorumdoktorum nazalnem verdi ama sadece kuruluğu engelliyor, doğru düzgün nefes alamıyorum. Yemin ederim derin derin nefes almayı özledim
Evet başucumda benimde sprey maalesefBenim o spreyleri kullanmadan yaşamam imkansız şu an, mecburen kullanıyorum, gerçekten çok zormuş. Allah sana da kolaylık versin
Gerek yok bence ya, ha çok tatlı fotolar ama çektirilecekse de konsept yerine stüdyoda anne baba bebeğin olduğu sade fotolar çektirilebilir. Şekil şükül fotolar yerineKatılıyorum ben de hem ortam, hem kişiler hem de kullandıkları malzemelere, bebişi şekilden şekile koymalarına kıyamıyorum, güvenemiyorum hiç
Benimki elinden gelirse soymak için 10 günde yatırırYaa evet hep böyle galiba , benimki cins
Bana kalsa bir hafta yatarımama herhalde doğum ücretini kısmak için mi artık nedir benimki neden 1 gece ya
Senin hastanenin öyle bir derdi yoktur zaten
Hangisini kullanıyorsun aşkoEvet başucumda benimde sprey maalesefyoksa açılmıyor
Aşkım içimi soğuttular yaOyy kıyamam senin organizasyon gayet kibar güzel yaptır benceherkesin zevki isteği ayrı şekerim
Nasıl oldu dişin? Geçti mi ağrısıKızlar bir de isimli tulumlar konuşulmuş, bana hitap etmiyor sanırım, bir türlü ısınamadım o isimli şeylere, hediyeliklerine bile acaba baş harfi mi eklesem diyorum sadeceo derece yani, tabi hatıra açısından da çok güzel duruyor gerçekten
Sterimar kanka, otrivine kullanabilirsin dedi onu 5 gün kullanmak gerekiyormuş 5 gün benim neyime yeterHangisini kullanıyorsun aşko
Kanka oda müsait büyüklükteyse yaptır ya, içinde kalmasın. İstemiyorsan o başka, katılıyorum kestaneyeAşkım içimi soğuttular ya
Aşkım odam müsaitKanka oda müsait büyüklükteyse yaptır ya, içinde kalmasın. İstemiyorsan o başka, katılıyorum kestaneye
Bende sterimarın tıkanıklık için olanı hiç işe yaramıyor, otrivin bana da 5 gün dediler bir hafta kullandım, şimdi onun benzerine geçtim, İlliadinSterimar kanka, otrivine kullanabilirsin dedi onu 5 gün kullanmak gerekiyormuş 5 gün benim neyime yetergünde 5-6 defa kullanıyorum ben, sterimar 2 tane var biri normal deniz suyu, diğeri burun tıkanıklığı için, burun tıkanıklığı için olan bir tık oda bir tık etkili gibi geldi
Kuzum daha bugun içtim ilacı. Umarim ki iyi gelir. Cok sagol sordugun icinbabylovee ilaç iyi geldi mi nasılsınn
Sıkıntı yok o zaman yaptır gitsinAşkım odam müsait
Yok aşko biz böyle şatafatlı şeyleri sevmiyoruz
Ya ben sonradan gördüm mesajları çok geçmiş olsun inşallah şifa olur ilaçlarınKuzum daha bugun içtim ilacı. Umarim ki iyi gelir. Cok sagol sordugun icin
Adalat crono 30 mg mıydı senin ilacın da canım?
Yaa çok üzülürüm kuzum ne güzel organize etmişsin, içine sine sine güzel gününüze eşlik etsinAşkım odam müsait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?