Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Benimde hastane vajinal 1 gece, sezeryan 2 gece

Biraz daha söylerseniz organizasyon iptal ettirecem sirinm

Canım bizim hastane vajinal doğumda 1 gece, sezaryende 2 gece yatış yaptırıyor
Yaa evet hep böyle galiba , benimki cins
Benimde hastane vajinal 1 gece, sezeryan 2 gece
Bana kalsa bir hafta yatarım ama herhalde doğum ücretini kısmak için mi artık nedir benimki neden 1 gece ya
Senin hastanenin öyle bir derdi yoktur zaten

Benim o spreyleri kullanmadan yaşamam imkansız şu an, mecburen kullanıyorum, gerçekten çok zormuş. Allah sana da kolaylık versin

Katılıyorum ben de hem ortam, hem kişiler hem de kullandıkları malzemelere, bebişi şekilden şekile koymalarına kıyamıyorum, güvenemiyorum hiç
Gerek yok bence ya, ha çok tatlı fotolar ama çektirilecekse de konsept yerine stüdyoda anne baba bebeğin olduğu sade fotolar çektirilebilir. Şekil şükül fotolar yerine

Nasıl oldu dişin? Geçti mi ağrısı

Hangisini kullanıyorsun aşko
Sterimar kanka, otrivine kullanabilirsin dedi onu 5 gün kullanmak gerekiyormuş 5 gün benim neyime yeter günde 5-6 defa kullanıyorum ben, sterimar 2 tane var biri normal deniz suyu, diğeri burun tıkanıklığı için, burun tıkanıklığı için olan bir tık oda bir tık etkili gibi geldi

Bende sterimarın tıkanıklık için olanı hiç işe yaramıyor, otrivin bana da 5 gün dediler bir hafta kullandım, şimdi onun benzerine geçtim, İlliadin

Biraz daha söylerseniz organizasyon iptal ettirecem sirinm
Yok aşko biz böyle şatafatlı şeyleri sevmiyoruz sen o organizasyonu seçtiğine göre var içinde bişeyler herkes nasıl mutlu olacaksa onu yapmalı zaten sen bize bakma Bir de amann kime göstericez kimse gelmesin zaten tribimiz var şirinm de ve bende geleni de pişman edecek gibiyiz

Aşkım odam müsait
Yaa çok üzülürüm kuzum ne güzel organize etmişsin, içine sine sine güzel gününüze eşlik etsin foto çekimi de yaptıracağın için çok güzel anılarınız olacak eminim ben foto çekimi de yaptırmıyorum, kimseye de söylemeyi planlamıyorum doğuma gidiyorum diye. O yüzden süslemeye gerek duymadım. Bu tamamen benim renksiz hayatımla ilgili yaptıranlar, hevesi olanlar kesinlikle en iyisini yapıyor, benim hevesim yok diye sonradan pişman olur muyum diye bile düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…