- 1 Aralık 2022
- 3.241
- 5.290
- 88
- Konu Sahibi annabelica
- #47.021
Ne karar verildi canım ismi ne oldu bebişin
Bilge olacak inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne karar verildi canım ismi ne oldu bebişin
difembahyaa srnin kızçenin hareketleri nasıl oldu aşkom
Kanka zaten ben mesela doğumda 2 gün fotoğrafçı gelecek, 2.gün odada anne baba bebek resim çekiyorlar, o zaman giydirecem ve kenara koyacam sonra sadece hatıra duracak, belki ay ay çekimlerinin birinde evde bir kere daha giydiririm o kadarKızlaar isimli set için arada kalanlar için kendi yaptırdığım setin linkini aşağıya paylaşıyorum. Çok uygun olduğu için belki yaptırayım da giydirirsem giydiririm hatıra kalsın en azından diyebilirsiniz.
![]()
butikbebecik 11'li İsimli Hastane Çıkışı - Fiyatı, Yorumları
butikbebecik 11'li İsimli Hastane Çıkışı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben arkadan fotoğrafını çekerim diye düşündüğüm için yaptırdım ve baskı olduğu için rahatsızlık hissi vermez bebeğe dedim. Kumaşı da yumuşacık penye bir inceleyin isterseniz.
Aşkım hareket ediyor önemli olan oFena değil ama geçen haftalarda ki gibi sürekli hareket etmiyor ama daha net hissediyorum dün neredeyse çok az hissettimİnsan çok endişeleniyor
Ben de senin gibi düşünüyorum canım, ziyaret olarak sadece ailemiz ve benim yakın dostlarım gerisini kabul etmiyorum bir süre. O sebeple hediyelik olarak çikolata olacak, sitede ve okulumda da dağıtmak içinAl benden de o kadar yaoldum olası hiç hoşlanmadım böyle şeylerden ama şimdi kızlar o kadar güzel heveslerle yaptırıyor ki tulumları acaba pişman mı olurum diyorum
Ben hastaneye de eve de kimseyinin gelmesini istemiyorum. Hastaneyi süslemeye gerek görmüyorum o yüzden. Üç dört ay sonra da al bu hediyelik diye hediye vermek de saçma olur gibi geliyor.
Ay daha canım cocugumun ismi bile belli değil gerçi
Hiç heves etmedim böyle şeyler çok bana göre değil. Acaba pişman olur muyum ? Herkesin var neden benim oğlumun yok der miyim acaba![]()
Of ben de ya hepsi aynı ürünleri kullanıyor, ne kadar steril olabilirKatılıyorum ben de hem ortam, hem kişiler hem de kullandıkları malzemelere, bebişi şekilden şekile koymalarına kıyamıyorum, güvenemiyorum hiç![]()
Kuzu biliyor musun dün ben de az hissettim, hatta gece kaç kere dürttüm konuştum vuruyor ama daha hafifti. Sanırım artık yerleri kalmadığı için azaldıFena değil ama geçen haftalarda ki gibi sürekli hareket etmiyor ama daha net hissediyorum dün neredeyse çok az hissettimİnsan çok endişeleniyor
Kuzu biliyor musun dün ben de az hissettim, hatta gece kaç kere dürttüm konuştum vuruyor ama daha hafifti. Sanırım artık yerleri kalmadığı için azaldı
Kuzu gün içinde çok hareket etmiyor ama gece baya hareket ediyor benimki. Yatağa yatınca başlıyor mu hareketeFena değil ama geçen haftalarda ki gibi sürekli hareket etmiyor ama daha net hissediyorum dün neredeyse çok az hissettimİnsan çok endişeleniyor
Güzelmiş çokkkkkBilge olacak inşallah![]()
Kuzu gün içinde çok hareket etmiyor ama gece baya hareket ediyor benimki. Yatağa yatınca başlıyor mu harekete
Anladım kuzumm hareket ediyormuşş iştee miss gibiEdiyor canım, güçlü değil ama mesela geçen hafta o kadar kıpır kıpırdı ki hayret ediyordum, bu hafta böyle sakin hep uyuyor sanki![]()
Yeni doğan kaç paket almalıyız acabaMigrosta 27-28 ekimdi yanılmıyorsam bizlerde 2 al 1 öde kampanyası olacak takip edin kızlar. Bezi mutlaka migrostan alın kampanya takip ederek. Daha ucuz bulamıyorum ben
Aynen kuzum mesela bakıyorum fotolara peluş sepetlerin içine yatırmışlar, yada giydirdikleri kıyafetleri görünce kimbilir ne zaman yıkanmıştır düşüncesiyle ben kaşınmaya başlıyorumBen de senin gibi düşünüyorum canım, ziyaret olarak sadece ailemiz ve benim yakın dostlarım gerisini kabul etmiyorum bir süre. O sebeple hediyelik olarak çikolata olacak, sitede ve okulumda da dağıtmak içinhastane süslemesi ben de sevmiyorum, çocuk ne olduğunu anlamıyor diye, yani genel doğum günü vs de sevmem çocuk anlamıyorken.
İsimli hastane çıkışı da büyük bir şey yaptırmadım tek tulum aldım bir tane fotoğraf olsun sonra onu hatıra saklayayım diye. Bir de takı yastığı aldım onda isim var, çocuğun üstüne takmalarını istemediğimden o da. Şüphe ediyorsan tek bir tulum yaptırabilirsin
Of ben de ya hepsi aynı ürünleri kullanıyor, ne kadar steril olabiliro yüzden temudan kendim sipariş ettim onlardan
kendim çekmeyi deneyeceğim. Bir de ben o kılıktan kılığa sokulanlardansa doğal böyle el, ayak, dudak vs gibi detay çekimleri daha çok seviyorum
![]()
Evet ya ben de böyle organizasyon, kutlama, doğum günü, düğün, kına vs işlerininin hiçbirinden hoşlanmıyorumBen de senin gibi düşünüyorum canım, ziyaret olarak sadece ailemiz ve benim yakın dostlarım gerisini kabul etmiyorum bir süre. O sebeple hediyelik olarak çikolata olacak, sitede ve okulumda da dağıtmak içinhastane süslemesi ben de sevmiyorum, çocuk ne olduğunu anlamıyor diye, yani genel doğum günü vs de sevmem çocuk anlamıyorken.
İsimli hastane çıkışı da büyük bir şey yaptırmadım tek tulum aldım bir tane fotoğraf olsun sonra onu hatıra saklayayım diye. Bir de takı yastığı aldım onda isim var, çocuğun üstüne takmalarını istemediğimden o da. Şüphe ediyorsan tek bir tulum yaptırabilirsin
Of ben de ya hepsi aynı ürünleri kullanıyor, ne kadar steril olabiliro yüzden temudan kendim sipariş ettim onlardan
kendim çekmeyi deneyeceğim. Bir de ben o kılıktan kılığa sokulanlardansa doğal böyle el, ayak, dudak vs gibi detay çekimleri daha çok seviyorum
![]()
İnternette şöyle gördüm bende Migros’tan alayımMigrosta 27-28 ekimdi yanılmıyorsam bizlerde 2 al 1 öde kampanyası olacak takip edin kızlar. Bezi mutlaka migrostan alın kampanya takip ederek. Daha ucuz bulamıyorum ben
Canım bizim hastane vajinal doğumda 1 gece, sezaryende 2 gece yatış yaptırıyorKızlar bu arada hastaneniz sezaryende ne kadar yatış yapıyor biliyor musunuz ? Benim hastanem 1 gece dedi, ama genelde 2 gece yatış oluyor diye biliyorum. Devlette de 2 gece. İnsan bir yandan eve gitmek isteyebilir ama bir yandan da hastanede ne kadar çok kalırsam kendimi daha iyi hissederim gibi geliyor
Yok yok kuzum seninki mantıklı. HAni ben almakla almamak arasında kalanlar için dedimmKanka zaten ben mesela doğumda 2 gün fotoğrafçı gelecek, 2.gün odada anne baba bebek resim çekiyorlar, o zaman giydirecem ve kenara koyacam sonra sadece hatıra duracak, belki ay ay çekimlerinin birinde evde bir kere daha giydiririm o kadar