Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Ay o bendede oldu aylemakk arkadaşımız oldu geçen, kontrole gittiğinde anlamışlar Allah bilir kaç kere sancı atlattık evde farkında olmadan

Aynen öyle, organizasyon güzel bir şey yaptır ben sadece isimli tulumlar için dedim onlar da aslında çok güzel bir hatıra

Kız ben şimdiden daha çorabımı giyemiyorum maalesef ki

Ay o bendede oldu aylemakk arkadaşımız oldu geçen, kontrole gittiğinde anlamışlar Allah bilir kaç kere sancı atlattık evde farkında olmadan
morcelestial evet geçen hafta 32 haftalık kontrolüme güle oynaya gittim nst de sancım çıktı ve hastaneye yattım, halbuki ben hiçbir şey hissetmiyordum. İlaç içerek sancıları durdurduk şükür
Tabi bu herkeste böyle olacak değil tedirgin olmayın , doktor nst istemeseydi hiç haberim olmayacaktı

Ay geçmiş olsunnn erkenci kuş ben o zaman gidince kasılmam sancım var diyim giriyim nstye ne olur ne olmaz

kızlar yatak için alez aldınız mı ve nerden aldınız? Memnun kaldınız mı kumaşından falan, paylaşırmısınız alanlar

Marka yazıyormu aşkım, ben çarşafını aldım lastikli 2 adet, alezimiz yok

Şöyle canım çarşaf ve nevresim ikea çünkü onun ölçülerine oradan bulabildim, mesela yastık kılıfı evde ki yastığa uymamıştı oradan aldık mecburen o yüzden yorganı vs hep fazla, ölçüleri farklı diye, zaten onları ileriki zaman da kullanacak ama tabi alez ve çarşaf önemli ilk etapta direkt onları kullanacağız, bakarım canım markasına da bakmadım cidden direkt orada herkes alıyordu kavga çıkmıştı herhalde vardır bir keramet dedim son kalanı da ben aldım Benim BİM tecrübem yok, kızlar söyleyince denk gelip girdim, savaşmayı bilmek lazım oralar için

İkea gerçekten bu konularda diğerlerinide almaya mecbur bırakıyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…