Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
İkea gerçekten bu konularda diğerlerinide almaya mecbur bırakıyor insanı

Evet maalesef böyle bir kötü yanı da var ama ne yapalım hediye zaten yatak odası bize, annemle babam aldı sağ olsun anneannem de kardeşime almıştı yatak odası gelenekselleşti sanırım bizim ailede, ben de kızıma artık ayy duygulandım

Yaa evet hep böyle galiba , benimki cins

Bana kalsa bir hafta yatarım ama herhalde doğum ücretini kısmak için mi artık nedir benimki neden 1 gece ya
Senin hastanenin öyle bir derdi yoktur zaten
Benimki de 1 gece sezeryan vajinal aynı kızımı başka bir şehirde doğurmuştum onda da 1 geceydi iki doğum şekli de. Bence eve gitmek iyi eve gittiğinde iyileşmeye başlıyorsun

Seviyorum öyle gelenekleri

Doktorun hastanenin protokolüne göre değişiyor kimisi risk görmedikçe nst ye sokmuyor kimisi rutinde 32 den başlatıyor

Aşkım çok rahat ben normalde hamilelikten önce S giyiyordum hm iç çamaşırı M aldım tam oldu, bu göbeğin üzerine çıkanlardanda sanırım hastanede lazım oluyor ondanda alacam 2 tane
O gobeklilerden lazim mi ya gercekten hastane cantasinda

Arkadaşlar aramizda suyu fazla olan var mıydi eskisi gibi çok aktif olamıyorum kusura bakmayın ? Doktor 1 hafta seker takibi istedi başka ne yapabilirim acaba afi 19 çıktı aslında internttte normal diyor ama doktor çok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…