- 22 Şubat 2021
- 156
- 115
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #47.101
ben ilk çıkmaya başladığında almıştım ama çok rahat edemedim onlarla şu an en rahatı klasik kesim aşağıda bitenlerle rahat ediyorumKızlar hamile kulodu aldiniz mi? benimkiler artik gobekten rahatsiz etmeye basladi
İkea gerçekten bu konularda diğerlerinide almaya mecbur bırakıyor insanı
Aşkım çok rahatRahatlar mi ben de begendim onlari
Ben şunlardan aldımRahatlar mi ben de begendim onlari
Benimki de 1 gece sezeryan vajinal aynıYaa evet hep böyle galiba , benimki cins
Bana kalsa bir hafta yatarımama herhalde doğum ücretini kısmak için mi artık nedir benimki neden 1 gece ya
Senin hastanenin öyle bir derdi yoktur zaten
Ben şunlardan aldım
Seviyorum öyle gelenekleriEvet maalesef böyle bir kötü yanı da var ama ne yapalımhediye zaten yatak odası bize, annemle babam aldı sağ olsun anneannem de kardeşime almıştı yatak odası gelenekselleşti sanırım bizim ailede, ben de kızıma artık ayy duygulandım
Doktorun hastanenin protokolüne göre değişiyor kimisi risk görmedikçe nst ye sokmuyor kimisi rutinde 32 den başlatıyorKızlarr benim ilk olduğu için hiç bilmiyorum doktorumla da bişey konuşmadık nst falan çevremdeki bi çok kişi 32de nstye sokuyor diyor ama bazıları da 35-36ya kadar hiç girmediklerini söylüyolar nasıl oluyo bu neye göre alıyo nstye?
Onada bir bina bağlamamıza az kaldıKız sen iyi ki hamile kaldın, hm bu sezon cirosunu hayli hayli kapattı sayendedarısı diğer bebelerine inşallah
Bakiyorum askim uygulamada %15 indirim varmisBen şunlardan aldım
Bende şimdi gördüm beni teşvik ediyorlarBakiyorum askim uygulamada %15 indirim varmis
O gobeklilerden lazim mi ya gercekten hastane cantasindaAşkım çok rahatben normalde hamilelikten önce S giyiyordum hm iç çamaşırı M aldım tam oldu, bu göbeğin üzerine çıkanlardanda sanırım hastanede lazım oluyor ondanda alacam 2 tane
Aşkım işte bende tam bilmiyorum onu kızlar aydınlatsın biziO gobeklilerden lazim mi ya gercekten hastane cantasinda
Ben bacağı kendime çekerek değil de, diğer bacağın üstüne atarak giyinebiliyorum şu anKız ben şimdiden daha çorabımı giyemiyorum maalesef ki
Aylardır onları giyiyorum, diğerleri işkenceAşkım ben yukarı çıkıp göbekle kapatan değil ama hm mama külotlarına geçtim çoktan
Ah ah hamilelik nelere kadir eskiden öyle külotlara babaanne külodu derdimAylardır onları giyiyorum, diğerleri işkencemalum 11 kilo aldım
Tecrubeli analar hastaneye bunlardan almali miyiz HELPAşkım işte bende tam bilmiyorum onu kızlar aydınlatsın bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?