Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Genelde dinlenince geçiyorsa mühim değil diyorlar dinlen bakalım geçmezse git mutlaka

Bazı insanlar enteresan bir şekilde vesvese vermeyi seviyor. Ben bu dönemde bunun iyice farkına vardım. Test yaptırdın mi die soruyolar yaptırdım dersen inşallah bir şey çıkmaz diyen var. Ya niye bı şey çıksın kardeşim.

Oy canım benim yaaa inşallah geçer ağrıların bebişin uyuyor demesi bile beni duygulandiriyo Allah'ım ne güzel bir şey ya inşallah olmaz canım sarılık , Dikkat et canım kendinede bebisede uyanmazlar ama doğru söylüyorsun biraz zor oluyor

Maşallah ne kadar güzel bir doğum hikayesi olmuş. Bütün hamileler böyle doğum yaşasın inşallah

İnşallah zar zor uyanıyor daha gözlerini açık göremedik doğru düzgün ne renk çok merak ediyorum

Anladım canım ödeme ne kadar yaptınız acaba ? Seni de çok darladık ama hepimiz meraktayız
Estağfirullah ben olsam bende darlardım toplam 135 bin verdik ama içinde bebek muayeneleri yok bazı hastanelerde 30 güne kadar ücretsiz oluyor ama burda ücretli o yüzden başka bir doktora götüreceğim

Hayrola canım canını neden sıktın
Tam doğum zamanıma kardeşim tiroid ameliyatı olacakmış ve annem onun yanına gidecekmiş. Kardeşimin 6,5aylık bebeği var. Eşinin ailesi ile aynı ilde yaşıyorlar aslında yardımcı olurlar. Onun doğumundan 50gün yanında kalmıştı. Sonrasında da darlandığı zaman 2kere daha gitti ama şimdi benim ikiz bebeğimle hiç öncelik olmamam çok kırdı beni. Hormon kaynaklı daha da duygusalım heralde.

Kızlar benim oğluşum aşırı hareketli dünden beri ya hareket etmemesi de korkutuyor ama fazla hareketli olması da beni tedirgin etmeye başladı. Neden olabilir ki? Yoksa 29.haftada olduğumuz için gayet normal mi? Daha dün hastanedeydim kontrole gittim yani herhangi Bişey söylemedi doktor normaldi her şey

İçim çıktı yani resmen 1-2 saattir hiç durmuyor sürekli ordan oraya kayıyo vuruyor kıpır kıpır hiç odaklanamıyorum başka bişeye

korkma canım hareketli olması çok güzel içini rahat tut endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…