Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Estağfirullah ben olsam bende darlardım toplam 135 bin verdik ama içinde bebek muayeneleri yok bazı hastanelerde 30 güne kadar ücretsiz oluyor ama burda ücretli o yüzden başka bir doktora götüreceğim
Canım benim bildiğim yenidığan bebekler ilk 28gün ücretsiz olarak muayene edilmek zorunda

Normal 30 dan sonra hep öyle kıpır kıpır oluyolar

Estağfirullah ben olsam bende darlardım toplam 135 bin verdik ama içinde bebek muayeneleri yok bazı hastanelerde 30 güne kadar ücretsiz oluyor ama burda ücretli o yüzden başka bir doktora götüreceğim
Bildiğim kadarıyla 28 güne kadar ücretsiz olmak zorunda canım hangi hastanedesiniz

Ahh kıyamam canımm ameliyatı o zaman olmak zorunda mı peki tarihi değiştiremiyor mu?

Canımmm çok mutlu oldum ya sağlıkla büyüt inşallah allah nazarlardan saklasın bu gazla yarın hastane çantamı hazırlıcam

Ahh kıyamam canımm ameliyatı o zaman olmak zorunda mı peki tarihi değiştiremiyor mu?
Aslında bu sağlık sorunu ilk ortaya çıkıp tetkikler yapılmaya başlandığında doktor aciliyeti olan bir şey değil korkmayın demişti. Tetkikler sonuçlanınca doktor ameliyat günü vermiş. Öne çekmeye çalışıyorlar ama hep ihtimaller. Belki öne çekerler, belki senin doğumun daha geç olur falan filan.. Ama beni bu belirsizlikler daha çok strese sokuyor ve annem de bana sitem ediyor ben ne yapayım diye. Yani ayarlama yapılmazsa annemin gideceği yer belli. Ve böyle hissettikten sonra da ben de artık annem gelsin istiyor muyum emin değilim

Ayy kötü denk gelmis gercekten ya dedigin gibi aslinda esinin ailesi destek çıksa sen su an daha fazla ihtiyac duyacaksın annene ikiz bebislerin birde .
İnsanın kalbi kırılıyor seni anlıyorum canım ya, keske biraz öne çekseler, annende senin yanına gelse sonra rahatca dururdu. Ay bende bu seyleri hic sevmem ya.. senin durumun ortada çünkü. Bide anneni istersin yanında su an duygusal olarakta. Sıkma canını belki bir yol bulunur

Ay ne guzel bi hikaye olmus masllah umarim ikiniz de sgliklisinizdir bende aralik sonu ocak basi bekliyorum nasipse ocak anneleri grubundayim orda aralikta dogumlar baslamis dediler merak ettim okumaya geldim

Ay ne guzel bi hikaye olmus masllah umarim ikiniz de sgliklisinizdir bende aralik sonu ocak basi bekliyorum nasipse ocak anneleri grubundayim orda aralikta dogumlar baslamis dediler merak ettim okumaya geldim
Ben arada ocak grubuna bakıyorum bir ay öndeyiz diye kidemli gibi bakıyorum amniyosentez sonuçun temiz çıkmış çok sevindim canım, artık keyifle alışveriş ve tadını çıkar

En coştuğu zamanlar

Aşkım eşinin ailesiyle iyi anlaşıyor mu bebeği güvenip emanet edebilir mi peki, öyleyse duygusal olmakta çok haklısın çünkü senin 2 tane bebişle daha çok ihtiyacın olacak anneye

Yorumları iyiymiş,550ye geliyor şuanda. Kendi küvetimizin içine sığar herhalde ama zor olur.dusakabinde daha rahat olur sanki ya da bebeğe ayrı küvet alıp içine bunu almak fazla mı olur?
Canım bunun kendi kuvetide var set halinde istersen şöyle set halinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…