Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Günaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Aman allahımm maşallahhh ilk bebişimiz adıyla yaşasın
Gözlerim dolduuuu dün yazdığında sancıyı keserler diye düşünmüştüm bir baktım doğurmuşsun bile maşallah canım su gibi geçmiş

Yorumları iyiymiş,550ye geliyor şuanda. Kendi küvetimizin içine sığar herhalde ama zor olur.dusakabinde daha rahat olur sanki ya da bebeğe ayrı küvet alıp içine bunu almak fazla mı olur?

Canım ilk trimester döneminde ne zamana kadar hassasiyet oldu?

Estağfirullah doktor 37den önce kesin doğum olur demişti bebek iri olduğu için başka sorunumuz yoktu

Selam kızlar nasılsınız ay bugün akşam üzeri başlayan kasıklarımda adet sancısı girip çıkıyor şöyle 8 dakikada 1 gibi birde vajina bölgem aşırı hassaslaşıp yumuşamış hatta açılmış gibi hissediyorum umarım daha zamanı vardır diye dua ediyorum çünkü 34 haftalığız daha

Kızlar hepimiz erken doğurmaya karar verdik herhalde bazen yalancı kasılmalar bu dönemde çok olur düzenli halle gelince insan biliyor doğrucağını

Bebişin nasıl canım ağrın varmı bide eve geçtiniz mi hastanedemisin hala
Devamlı uyuyor sarılık olmasından korkuyorum emiyor yorulup uyuyor devamlı uyandırmaya çalışıyoruz biraz ağrım oldu dikişlerde birde tansiyonum düştü serum taktılar şuan iyiyim yarın sabah hastaneden çıkacağız

Olumlu düşünelimm, bebişlerimizle konuşalım zamanında gel annecim diye

Gitsene bir acile görünmek için, için rahatlar

Gitsene bir acile görünmek için, için rahatlar
Kız kardeşimle konuştum oda yeni doğum yaptı sayılır durumu anlattım bugün baya yormuştum kendimi dinlen geçer dedi biraz daha iyiyim gibi bakalım yalancı sancıydı diye düşünüyorum bakalım bakacağım umarım 2 3 hafta daha dayanır kızım

Vajinal doğum yapmış deneyimli analarımız bizi aydınlatın bana da ekstra çıkarırlar gibi geliyor sonuçta oda dolu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…