- 15 Ağustos 2024
- 2.350
- 4.772
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #47.521
Özene bezene doktor seçmişsin diyelim benceSinirdim ha sabah sabahgördüğüm an beynimden vurulmuşa döndüm eşim uyanık olsaydı giderdim
ikiside aynı uzman aynı memleketli değil mi bunların
benim doktoru pakette kapsamıyordu
Sosyal medya kurbanı oldumÖzene bezene doktor seçmişsin diyelim bence
Decavit vermişti doktorum ama son bir aydır dönüşümlü olarak decavit ve regenesis max kullanıyorum. Decavit’te omega yok ya da düşük olduğu için bir gün decavit bir gün regenesis.Kızlar multivitamin ne kullanıyorsunuz. Hangısı tavsıye ediliyor.
1.haftada konrole çağırdılar çocuk doktoru dahil değilmiş ama kadın doğum muayenesi dahil dediler 1 ay içinde hastalansa karşılamıyorlarAynen canım
Sonrakilerde nasıl muayeneler var peki neleri yapmadılar yani
Doğum paketi almadım çünkü önceden başka hastaneye gidiyordum buraya geçeli 1-1,5 ay oldu sadece doğum ücreti verdikBi de senin hastanede doğum paketin mi vardı yoksa benim gibi doğum paketi almadan direkt bu kağıttaki normal doğum ücretini mi verdiniz canım
Canım peki hepatit B aşısını yaptılar mı? K vitamini ile?1.haftada konrole çağırdılar çocuk doktoru dahil değilmiş ama kadın doğum muayenesi dahil dediler 1 ay içinde hastalansa karşılamıyorlar
Liste nasıl dolduruluyor bilmiyorum ama isim olarak asaf olacak bizim inşM miranne @suheddaaaa @normal1insan @sevimliturta canolar karar verdiniz mi bebişin isimlerine?listeyi dolduralım kızlar
oyy maşallahListe nasıl dolduruluyor bilmiyorum ama isim olarak asaf olacak bizim inş
Evet yaptılarCanım peki hepatit B aşısını yaptılar mı? K vitamini ile?
Şifa olsun tontonaEvet yaptılar
Bu kadın bi gönderi daha koymuştu baby turcoyu kullandığını söylemiş. İçerik olarak iyi mi acaba ya ne alsak hastane çantasına falan
Islak mendil mi canım bez miBu kadın bi gönderi daha koymuştu baby turcoyu kullandığını söylemiş. İçerik olarak iyi mi acaba ya ne alsak hastane çantasına falan
Islak mendil ya yazmayı unutmuşum bez olarak molfix aldım ıslak mendili hala seçemedim sabit hastane çantasına bitane koyuluyormuş sanırım eve bu e bebekteki pamuklardan aldım ama dışarısı ve hastanesi için ıslak mendil şart gibiIslak mendil mi canım bez mi
Kaç tane gittiKızlar hastane çantasına bol bol bez koyun ben 10 tane koymuştum yetmedi
Sanırım 15 tane gitti 5 tane de hastaneden vermişlerdi biz mi sık değiştirdik bilmiyorum hep çişini yaptıKaç tane gitti
Bi de hastane çantasında şu mutlaka olsun dediğin var mı listeni müsait olunca yazar mısın
Canım ben de bez olarak Molfix premium aldımIslak mendil ya yazmayı unutmuşum bez olarak molfix aldım ıslak mendili hala seçemedim sabit hastane çantasına bitane koyuluyormuş sanırım eve bu e bebekteki pamuklardan aldım ama dışarısı ve hastanesi için ıslak mendil şart gibi
12 koymuştum 15 yapayım ozaman ben onu ne olur ne olmazSanırım 15 tane gitti 5 tane de hastaneden vermişlerdi biz mi sık değiştirdik bilmiyorum hep çişini yaptıtabi aklıma geldikçe yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?