Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kanka 4 kg doğacağına pek inancım kalmadı 🤓😂😂 haftasına uyumlu dedi, 3 kg geçer dedi😏
32 haftalık 1950 bebek 3,5 geçebilir bence. 210 tane bez çok gibi geldi bana ama belli de olmaz. Ben şimdilik 1 paket aldım lazım olursa doğduktan sonra alırım artık. Elde bez kalması yetmemesinden daha gıcık eder beni 🤣

32 haftalık 1950 bebek 3,5 geçebilir bence. 210 tane bez çok gibi geldi bana ama belli de olmaz. Ben şimdilik 1 paket aldım lazım olursa doğduktan sonra alırım artık. Elde bez kalması yetmemesinden daha gıcık eder beni 🤣
Kanka arkadaşımız 15 bez gitti diyince geçen gözüm korktu stokladım 😂😂

Bu karın sertleşme olayını ben de tam anlamıyorum kızlar. İlk bebeğimde de suni sancıyla doğum yaptığım için normal sancıyı hiç bilmiyorum. Herkes anlarsın dese de sürpriz şekilde nstde sancısı çıkanları okuyunca korkmuyor değilim. Hiç anlamadım ben bu işi. Bu ara herkesin aklı buna takılı sanırım ☺️
Benim ilkinde olmazdı bunda habire oluyor magnezyum iyi geliyor gibi ama çok kötü kitleniyorum resmen🤦🏻‍♀️

Kanka arkadaşımız 15 bez gitti diyince geçen gözüm korktu stokladım 😂😂
O kadar olmuyordu sanki ya hatırlamıyorum🤣🤣 Sadece şunu hatırlıyorum 2 paket aldığım 1 numaranın bi tanesi boşa gitti benim. Bir de 3 numara çok gider dediler diye ondan 2 paket almıştım. Onun da biri boşa gitmişti.1 den 2 ye sonra da 2den 4e çok hızlı geçmiştik. Bebeğe göre değişiyor. O yüzden hiç bez stoklamıyorum. 2 numara kesin kullanıcam diye migrostan onu aldım şimdilik. O da 120 tane yapıyor zaten çok da fazla değil bence 🙈

Benim ilkinde olmazdı bunda habire oluyor magnezyum iyi geliyor gibi ama çok kötü kitleniyorum resmen🤦🏻‍♀️
Ben de dün kızımı çok kucakladım gece 4e kadar ağladı durdu burnu tıkalı diye uyuyamadı. Karnım taş gibi oldu kucağımda taşırken. Normalde benim sertleşme olmuyordu ama dün baya korktum. Sanırım aynı şeyden bahsediyoruz 🤔

Ben de dün kızımı çok kucakladım gece 4e kadar ağladı durdu burnu tıkalı diye uyuyamadı. Karnım taş gibi oldu kucağımda taşırken. Normalde benim sertleşme olmuyordu ama dün baya korktum. Sanırım aynı şeyden bahsediyoruz 🤔
Evet işte o durduk yere ve sık olunca hem endişe veriyor hemde insanın hayat kalitesi düşüyor🤦🏻‍♀️

Back
X