- 23 Ekim 2024
- 6.949
- 11.943
- 168
- Konu Sahibi annabelica
- #48.361
Kanka 4 kg doğacağına pek inancım kalmadıBebeğin 4 kilo falan doğarsa fazla gelir zaten 2 numara 4-8 kg arası. 2 almak daha mantıklı geliypr bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanka 4 kg doğacağına pek inancım kalmadıBebeğin 4 kilo falan doğarsa fazla gelir zaten 2 numara 4-8 kg arası. 2 almak daha mantıklı geliypr bana
Yeni doğan aktifliği güzel bişey gazlarını pıtır pıtır çıkarırlar inşallahEvet aşko banada dr aynı dedi çok hareket ediyor dedim aktif bebek diyor, neden premium care aldıysamumarım şakam boşa gitmez
![]()
Tüm tuşlara basacam artıkYeni doğan aktifliği güzel bişey gazlarını pıtır pıtır çıkarırlar inşallah![]()
32 haftalık 1950 bebek 3,5 geçebilir bence. 210 tane bez çok gibi geldi bana ama belli de olmaz. Ben şimdilik 1 paket aldım lazım olursa doğduktan sonra alırım artık. Elde bez kalması yetmemesinden daha gıcık eder beniKanka 4 kg doğacağına pek inancım kalmadıhaftasına uyumlu dedi, 3 kg geçer dedi
![]()
Kanka arkadaşımız 15 bez gitti diyince geçen gözüm korktu stokladım32 haftalık 1950 bebek 3,5 geçebilir bence. 210 tane bez çok gibi geldi bana ama belli de olmaz. Ben şimdilik 1 paket aldım lazım olursa doğduktan sonra alırım artık. Elde bez kalması yetmemesinden daha gıcık eder beni![]()
Benim ilkinde olmazdı bunda habire oluyor magnezyum iyi geliyor gibi ama çok kötü kitleniyorum resmenBu karın sertleşme olayını ben de tam anlamıyorum kızlar. İlk bebeğimde de suni sancıyla doğum yaptığım için normal sancıyı hiç bilmiyorum. Herkes anlarsın dese de sürpriz şekilde nstde sancısı çıkanları okuyunca korkmuyor değilim. Hiç anlamadım ben bu işi. Bu ara herkesin aklı buna takılı sanırım![]()
O kadar olmuyordu sanki ya hatırlamıyorumKanka arkadaşımız 15 bez gitti diyince geçen gözüm korktu stokladım![]()
Bezlerin skt varmış hiç duymuşmuydun32 haftalık 1950 bebek 3,5 geçebilir bence. 210 tane bez çok gibi geldi bana ama belli de olmaz. Ben şimdilik 1 paket aldım lazım olursa doğduktan sonra alırım artık. Elde bez kalması yetmemesinden daha gıcık eder beni![]()
Ben de dün kızımı çok kucakladım gece 4e kadar ağladı durdu burnu tıkalı diye uyuyamadı. Karnım taş gibi oldu kucağımda taşırken. Normalde benim sertleşme olmuyordu ama dün baya korktum. Sanırım aynı şeyden bahsediyoruzBenim ilkinde olmazdı bunda habire oluyor magnezyum iyi geliyor gibi ama çok kötü kitleniyorum resmen![]()
Evet ya o yüzden elimde kalan bezleri başkasına verdim. 2 yıl içinde doğuracağımı bilsem saklardımBezlerin skt varmış hiç duymuşmuydun![]()
Eşim sayıyordu bi aramevsimbahar18 canım kaç bez gidiyor sizin günlük ortalama hiç saydın mı
Evet işte o durduk yere ve sık olunca hem endişe veriyor hemde insanın hayat kalitesi düşüyorBen de dün kızımı çok kucakladım gece 4e kadar ağladı durdu burnu tıkalı diye uyuyamadı. Karnım taş gibi oldu kucağımda taşırken. Normalde benim sertleşme olmuyordu ama dün baya korktum. Sanırım aynı şeyden bahsediyoruz![]()
Fırından yeniEvet ya o yüzden elimde kalan bezleri başkasına verdim. 2 yıl içinde doğuracağımı bilsem saklardımBezi taze taze alıcam bu kez
![]()
Aaa hemen pakete bakayım baya bir stok yapmıştım geçmese bariBezlerin skt varmış hiç duymuşmuydun![]()
Bugün olmadı ama dikkat ediyorum bakalım. Ama belki de yalancı sancı olması daha iyidir vücudu doğuma hazırlamak içinEvet işte o durduk yere ve sık olunca hem endişe veriyor hemde insanın hayat kalitesi düşüyor![]()
Temmuzda aldığım çürümemiştir umarımBezlerin skt varmış hiç duymuşmuydun![]()
Hemen geçmiyor canım 2-3 sene oluyordu sankiAaa hemen pakete bakayım baya bir stok yapmıştım geçmese bari
Kız bu migros bize skt geçenleri kakalamıyordur dimi biri bedava diyeHemen geçmiyor canım 2-3 sene oluyordu sanki
Yıl içinde geçmez canımAaa hemen pakete bakayım baya bir stok yapmıştım geçmese bari