Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Ben 13. haftadayim geçer die umuyorum. Ben de prilam içmeyi kabullendim. Geçen gün akşam unutmuşum ertesi gün çok kötü oldum. Sizin de geçer inşallah

Yok yok kuzum bence artık hepimizin öyle, yani ben bastırınca koşarak tuvalete gidiyorum mesela anında çiş
Çiş benim hep öyleydi kuzum. Ama kızımı kucağımda çok taşıdım 3 gündür o çok korkutuyor karnım sertleşiyor sanki kucakladıkça bebeğim de aşağı iniyor gibi hissediyorum. Belki de kuruntu yapıyorum dediğim gibi muayene olmasam içim rahat etmeyecek

adminim ilk gebeliğinden tecrübelisin biraz aynı şeyleri yaşamışmıydın ilk kızında?
Karnımın sertleştiğini hatırlamıyorum kuzum. Vajinada batma hissi vardı ama kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum. Çişe çok çıkardım onu zaten saymıyorum yani ikisini kıyaslayamıyorum çünkü bunda kucağımda ağırlık taşıyorum sürekli malum Bugüne kadar korkmadım ama üç gündür kızımı kucakladıkça belime ağrı giriyor karnım sertleşiyor. Babasına da gitmiyor inat gibi sürekli benim üstümde

Fisher fiyatı şok etti beni şu an 2 bin falandı 2 sene önce aldığımda

Aşkım onuda sorsana mesela kızçenin ağırlığında sürekli kucağında olması sakıncalımı taşımak

Fisher fiyatı şok etti beni şu an 2 bin falandı 2 sene önce aldığımda
soygun

Aşkım onuda sorsana mesela kızçenin ağırlığında sürekli kucağında olması sakıncalımı taşımak
Valla sorayım ama sakıncalı dese napıcam kuzum ya psikolojim de iyi değil. Hasta diye üç gündür kucak istiyor. Bu kadar almıyordum kucağıma ama hastayken nasıl almayayım. O da bebek daha anne istiyor. Çok erken hamile kaldım diye yine bir vicdan azabı sardı beni. Kardeşi gelince ikisine yetemem diye korkuyorum. Neyse bunu çok dillendirdim zaten baş edicem bi şekilde büyüyecekler. Yarın bebeğim iyiyse keyiflenirim ben güzel habere ihtiyacım var

Aşkım kardeşi gelince ablasıyla beraber büyüteceksiniz öyle düşün sana yardım edecek ablalık edecek

Evet git görde bi hafifle inşallah canım.ben inanıyorum kızların çok güzel şekilde birlikte büyüyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…