- 16 Kasım 2020
- 711
- 333
- 53
- 37
- Konu Sahibi annabelica
- 

- #48.781
Ben 13. haftadayim geçer die umuyorum. Ben de prilam içmeyi kabullendim. Geçen gün akşam unutmuşum ertesi gün çok kötü oldum. Sizin de geçer inşallahAkşam 1 tane içip gündüz içmezsem bende hiç bir etkisi olmuyor gün boyu bulantı ve kusmayla devam ediyorum kabullendim artık doğuma kadar içicem ilaçlarıkaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama 18-19lara kadar geçmediyse sonuna kadar öyle gidiyor genelde 
Kuzum son adet tarihi yaş ve kaçıncı çocuk bilgini de alayımEkle adninim beniannabelica tahmini doğum 21 aralık ama erken de olabilir erkek bebeğimiz adı Aren 5+4 de hem kese hem kalp atışım vardı 
Çiş benim hep öyleydi kuzum. Ama kızımı kucağımda çok taşıdım 3 gündür o çok korkutuyor karnım sertleşiyor sanki kucakladıkça bebeğim de aşağı iniyor gibi hissediyorum. Belki de kuruntu yapıyorum dediğim gibi muayene olmasam içim rahat etmeyecekYok yok kuzum bence artık hepimizin öyle, yani ben bastırınca koşarak tuvalete gidiyorum mesela anında çiş
Karnımın sertleştiğini hatırlamıyorum kuzum. Vajinada batma hissi vardı ama kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum. Çişe çok çıkardım onu zaten saymıyorumadminim ilk gebeliğinden tecrübelisin biraz aynı şeyleri yaşamışmıydın ilk kızında?
Sorma ya o çok fena zaten elimi yıkarken geri dönüp oturuyorum bazenCanım çoğumuz öyledir tadını kaçırma bende habire wc de olmama rağmen koşa koşa gidiyorum sanki tüm gün tutmuşum gibi
Sen nstye hiç girmedin canım dimiBenim de sertleşme ve sırt ağrısı arttı birazyarın ben de gidicem. Inşallah güzel haberler alırız benim de direkt tadım kaçıyo 
Başı aşağıda mıydı kuzum senin bebeğinEvet kesinlikle ayağa kalkınca bebek bastırıyor gibi hissediyorum bende
Maalesef 15:30
Kızlar oyun minderi matı halısı aldınız mı
Fisher fiyatı şok etti beni şu an 2 bin falandı 2 sene önce aldığımdaAsko maalesef baya pahali ama bu unigo icin antibaktariyel diyolar sal cocugu uzerine donsun dursunluk omurluk hali
Dwinguler Playmat Dwinguler Happy Station Oyun Matı ve Halısı
Digeri de bu ama bu da cok pahali
Fisher-Price Delüks Piyanolu Jimnastik Merkezi (Türkçe), FWT16
Aşkım onuda sorsana mesela kızçenin ağırlığında sürekli kucağında olması sakıncalımı taşımakKarnımın sertleştiğini hatırlamıyorum kuzum. Vajinada batma hissi vardı ama kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum. Çişe çok çıkardım onu zaten saymıyorumyani ikisini kıyaslayamıyorum çünkü bunda kucağımda ağırlık taşıyorum sürekli malum Bugüne kadar korkmadım ama üç gündür kızımı kucakladıkça belime ağrı giriyor karnım sertleşiyor. Babasına da gitmiyor inat gibi sürekli benim üstümde 
Fisher fiyatı şok etti beni şu an 2 bin falandı 2 sene önce aldığımda
soygunFisher Price Delüks Piyanolu Jimnastik Merkezi Fwt16 - Fiyatı, Yorumları
Fisher Price Delüks Piyanolu Jimnastik Merkezi Fwt16 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl 
Kanka bende bundan var ama bu ne fiyat anlamadım. Başka yerde normal fiyat olabilir. Bunlar ilk zamanlar işe yarıyor. Hala bile oğlum arada piyanosu ile oynuyor.
Valla sorayım ama sakıncalı dese napıcam kuzum ya psikolojim de iyi değil. Hasta diye üç gündür kucak istiyor. Bu kadar almıyordum kucağıma ama hastayken nasıl almayayım. O da bebek daha anne istiyor. Çok erken hamile kaldım diye yine bir vicdan azabı sardı beni. Kardeşi gelince ikisine yetemem diye korkuyorum. Neyse bunu çok dillendirdim zaten baş edicem bi şekilde büyüyecekler. Yarın bebeğim iyiyse keyiflenirim ben güzel habere ihtiyacım varAşkım onuda sorsana mesela kızçenin ağırlığında sürekli kucağında olması sakıncalımı taşımak
Valla ilk aylarda çişe gidebilmeyi bu oyuncağa borçluyum iyi ki almışımsoygun
Aşkım kardeşi gelince ablasıyla beraber büyüteceksiniz öyle düşünValla sorayım ama sakıncalı dese napıcam kuzum ya psikolojim de iyi değil. Hasta diye üç gündür kucak istiyor. Bu kadar almıyordum kucağıma ama hastayken nasıl almayayım. O da bebek daha anne istiyor. Çok erken hamile kaldım diye yine bir vicdan azabı sardı beni. Kardeşi gelince ikisine yetemem diye korkuyorum. Neyse bunu çok dillendirdim zaten baş edicem bi şekilde büyüyecekler. Yarın bebeğim iyiyse keyiflenirim ben güzel habere ihtiyacım var
Farz oldu almakValla ilk aylarda çişe gidebilmeyi bu oyuncağa borçluyum iyi ki almışım
Evet git görde bi hafifle inşallah canım.ben inanıyorum kızların çok güzel şekilde birlikte büyüyeceklerValla sorayım ama sakıncalı dese napıcam kuzum ya psikolojim de iyi değil. Hasta diye üç gündür kucak istiyor. Bu kadar almıyordum kucağıma ama hastayken nasıl almayayım. O da bebek daha anne istiyor. Çok erken hamile kaldım diye yine bir vicdan azabı sardı beni. Kardeşi gelince ikisine yetemem diye korkuyorum. Neyse bunu çok dillendirdim zaten baş edicem bi şekilde büyüyecekler. Yarın bebeğim iyiyse keyiflenirim ben güzel habere ihtiyacım var
Eminim çok yardımcı olurAşkım kardeşi gelince ablasıyla beraber büyüteceksiniz öyle düşünsana yardım edecek ablalık edecek 
Ben niye bu kadar fiyat farkı var onu anlamadım ya. Çişini rahat rahat yapamayacaksan boşa para vermeFarz oldu almak2500 olanı alsakta gidebiliriz dimi 
Ay inşallah kuzum hareketleri güzel çok şükür. Çıkışa yaklaşmadıysa sıkıntı yokEvet git görde bi hafifle inşallah canım.ben inanıyorum kızların çok güzel şekilde birlikte büyüyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?