- 23 Ekim 2024
- 7.039
- 12.128
- 168
- Konu Sahibi annabelica
- 

- #48.741
kız bilmiyom ama her seferinde bir tık daha indirim yapıyorlar zarar ediliyor hahahahaKanka daha ne kadar olacakbeşik 1000 liraya düşer mi acaba 
elfobaby Pretty Numbers Katlanabilir Oyun Halısı (MATI) -160x180x1 Cm (TAŞIMA ÇANTALI) - Fiyatı, Yorumları bunu aldım kuzu çok da beğendimKızlar oyun minderi matı halısı aldınız mı
Şu an +100 kupon var kankaelfobaby Pretty Numbers Katlanabilir Oyun Halısı (MATI) -160x180x1 Cm (TAŞIMA ÇANTALI) - Fiyatı, Yorumları bunu aldım kuzu çok da beğendim
Aşkım peki yuvarlak minder gibi olanlardan aldın mıelfobaby Pretty Numbers Katlanabilir Oyun Halısı (MATI) -160x180x1 Cm (TAŞIMA ÇANTALI) - Fiyatı, Yorumları bunu aldım kuzu çok da beğendim
Ben almışım 1016Şu an +100 kupon var kanka
O hangisi kuzu anlamadım piyanolu falan olanlar miAşkım peki yuvarlak minder gibi olanlardan aldın mı
A evet birde piyanolu var dimiO hangisi kuzu anlamadım piyanolu falan olanlar mi
Hahahhaa aldım bile, sakin gidip boşa fisher price alma bunu al.A evet birde piyanolu var dimiondan alacakmıyız? 
Benim dediğim bu
elfobaby Pretty Numbers Katlanabilir Oyun Halısı (MATI) -160x180x1 Cm (TAŞIMA ÇANTALI) - Fiyatı, Yorumları bunu aldım kuzu çok da beğendim
Bu arada burada daha uygun şu anHahahhaa aldım bile, sakin gidip boşa fisher price alma bunu al.
Babycim Piyanolu Mantar Oyun Halısı - Fiyatı, Yorumları
Babycim Piyanolu Mantar Oyun Halısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl 
Kuzu bu arttığından almamızın bir amacı yok bence. İlk attığım oyun matı çok hafif, katlanır ve silinebilir. Bir de çantası var taşı her yere mis.
Ee bu piyanolu da oyun halısı.
Senin dediğinin ek bir kullanım alanı bence yok, sence var mı?
Kanka ben bilmiyorum instada görünce sorayım dedimHahahhaa aldım bile, sakin gidip boşa fisher price alma bunu al.
Babycim Piyanolu Mantar Oyun Halısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl 
Kuzu bu arttığından almamızın bir amacı yok bence. İlk attığım oyun matı çok hafif, katlanır ve silinebilir. Bir de çantası var taşı her yere mis.
Hiçbir farkı yok kuzum boşuna 3-4 katı fiyat vermeKanka ben bilmiyorum instada görünce sorayım dedimbilenler vardır belki diye 
Fisher price alacaktım bu aradaseninkini favlıyorum aşko 
Ben kızımda almıştımda memnun kalamadım bundan ya. Çocuk ayağıyla vurduğunda habire arkaya doğru devriliyordu bir kerede oyuncaklarla yüzüne düştü komple çıkarıp piyanosuyla oynattım başka marka aldım. Oyun halısı çok uzun süre kullanılıyor iyi bir şey alın bence. 4 köşeli olanlar çok daha verimli bebeği dönmeye teşvik ediyorHahahhaa aldım bile, sakin gidip boşa fisher price alma bunu al.
Pozisyonlari benimkiyle birebir ayni. Sol asagida kafasını bazen portakal gibi avucumda hissedebiliyorumYok canım benim de aşağıda çok uzun zamandır. Sol aşağıda kafası var, sap göbek deliğimin üstünde ayakları var. Tabi küçük değişimler oluyordur gün içinde. Ama ben çok aşırı su içiyorum, bu kadar kalkmamın onunla da ilgisi var tabi. Bazen dediğin gibi aşağıdan sanki bişeyler çıkacak gibi oluyor
1.cocuk sagolsun var bizimKızlar oyun minderi matı halısı aldınız mı
Ayy ben modeli seçene kadar kod tükenmişŞu an +100 kupon var kanka
Canım bunu mu diyorsunBen kızımda almıştımda memnun kalamadım bundan ya. Çocuk ayağıyla vurduğunda habire arkaya doğru devriliyordu bir kerede oyuncaklarla yüzüne düştü komple çıkarıp piyanosuyla oynattım başka marka aldım. Oyun halısı çok uzun süre kullanılıyor iyi bir şey alın bence. 4 köşeli olanlar çok daha verimli bebeği dönmeye teşvik ediyorbir de tiny love du sanırım yurtdışında ödül almıştı renkler ve oyuncaklar pedagojik testlerden geçmişti 
Sorgulamadan alacazAyy ben modeli seçene kadar kod tükenmişbaya uyguna geliyordu kaçtı artık 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?