- 23 Haziran 2025
- 451
- 815
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
- 

- #48.761
Yaa evet günlerimiz bile aynı sayılırPozisyonlari benimkiyle birebir ayni. Sol asagida kafasını bazen portakal gibi avucumda hissedebiliyorumAyaklari da sagda gobek deliğimin ustunde arada bi ayaklarını geriyor biraz daha yukari cikiyor ama dedigin gibi benimki de hic nefesimi kesecek kadar yukari cikmadi. Bazen boyle olabiliyormus karnimizin yapisi vs etkiliymiş. Dun doktordaydım 2300 gr yaklaşık dedi, bakıp inanamıyorum 2300 gr imi karnimda tasidigima 3 haftaya dogum var insallah 3'u gorururuz o zamana. 
Yok kız bu ne fiyatCanım bunu mu diyorsun
Tiny Love 0-3 Yaş Jimnastik Merkezi Oyun Halısı (Black & White Koleksiyonu) - Fiyatı, Yorumları
Tiny Love 0-3 Yaş Jimnastik Merkezi Oyun Halısı (Black & White Koleksiyonu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl 
Sen yetişebildin mi kuzum halıya ? Bilemedim bu kadar saldıracaklarınıSorgulamadan alacaz
Yok kanka daha sorana kadar sen gitti diyorsun denemdim dahaSen yetişebildin mi kuzum halıya ? Bilemedim bu kadar saldıracaklarını
Tükenmiş her yerdeYok kız bu ne fiyatsafarili falan bir sürü var. Ama bu ödül olayı patlayınca tr den bi çekildiler sonra geri geldiler pek yok piyasada. 4köşeli tarzı başka markalarda olabilir 
Fisher-Price Neşeli Hayvanlar 3'ü 1 Arada Jimnastik Merkezi Oyun Halısı
Ay ben o attığımı çok beğenmiştim ama fiyatı beni üzdüYok kız bu ne fiyatsafarili falan bir sürü var. Ama bu ödül olayı patlayınca tr den bi çekildiler sonra geri geldiler pek yok piyasada. 4köşeli tarzı başka markalarda olabilir 
Fisher-Price Neşeli Hayvanlar 3'ü 1 Arada Jimnastik Merkezi Oyun Halısı
Benim de gozum fisher price piyanoluda ve unigo oyun matindaKanka ben bilmiyorum instada görünce sorayım dedimbilenler vardır belki diye 
Fisher price alacaktım bu aradaseninkini favlıyorum aşko 
Ya bu babycim biraz araştır o kadar şikayet görceksin ki gelince kurup bir inceleAy ben o attığımı çok beğenmiştim ama fiyatı beni üzdüdur bunu da favliyim memnun kalmazsam buna da bakarım 
Ooo geleli çok olduYa bu babycim biraz araştır o kadar şikayet görceksin ki gelince kurup bir incele
LinkleBenim de gozum fisher price piyanoluda ve unigo oyun matinda
İnşallah düzeltmişlerdir ya da senin ki çok sağlamdırOoo geleli çok olduben toplu alışveriş yapmıştım kuzu ya. Bu arada fisher price alan herkes boşuna onu alma bunu al her şeyi aynı dedi neyse ki pahalı bir şey değil 
Baktım beğenmedim bu dört köşelerden de alırım kuzuİnşallah düzeltmişlerdir ya da senin ki çok sağlamdırben yenilerde aldın sanıyorum. Ama oyun halısının ekmeğini çok yiyeceksiniz aşırı oyalayıcı oluyor babyjörnlerde öyle 
Asko maalesef baya pahali ama bu unigo icin antibaktariyel diyolar sal cocugu uzerine donsun dursunluk omurluk haliLinkle
Kanka bu halılar peki e bebekte niye uygun farklımı?Asko maalesef baya pahali ama bu unigo icin antibaktariyel diyolar sal cocugu uzerine donsun dursunluk omurluk hali
Dwinguler Playmat Dwinguler Happy Station Oyun Matı ve Halısı
Digeri de bu ama bu da cok pahali
Fisher-Price Delüks Piyanolu Jimnastik Merkezi (Türkçe), FWT16
Yaa evet günlerimiz bile aynı sayılırdurumumuz da aynıymış. Gerdiği yeri elleyince kayıp gidiyor ya çok hoşuma gidiyor 
Benim tahminim de hep 20 kasım civarında, ilk günden beri bu tarih çıktı ağzımdan. Eğer öyle olursa çok az kaldığını biraz önce fark ettim ve heyecanlandım birden
Senin neden 3 hafta canım kesin mi ?
Bu farkli model ama bence bu da gider ya 9 bin de verememKanka bu halılar peki e bebekte niye uygun farklımı?
Neşeli Hayvanlar Piyanolu Jimnastik Merkezi HWY49
Fisher-Price Neşeli Hayvanlar Piyanolu Jimnastik Merkezi HWY49 - ebebek
Sağlıkla gelsin canım, artık tehlikeli zamanları geçtik. Benim içim rahatlamaya başladı bu anlamda. Ben daha doktordan tarih almadım, sezaryen olacak ama. Pazartesi kontrolüm, o zaman belki tahmini bir tarih verebilir. Ben de çok heyecanlandım daha yeni yeni idrak ediyorum. Sanki hep içimizde kalacakmış gibi geliyor bir yandanAynen 21 Kasim olarak planlı sezeryanim var benim saglik durumlarimdan dolayi. Resmen ayni gidiyor tarihler de , insallah saglikla gelsin bebislerimiz, o kavusma anini dusundukce insallah aklimi kaçırmam diyorum
evet cok sukur, dun 2300 oldugunu duyunca da biraz rahatladım 2 psikolojik bi sinirdi benim icin, 37+5 oluyor 21 kasim yani 38. haftanın basinda olmus olucam doktorum da gelişiminde vs bi sikinti görmediği icin doguma hazir olacagini soyledi o tarihte bebegin, bize de geri sayim düştüSağlıkla gelsin canım, artık tehlikeli zamanları geçtik. Benim içim rahatlamaya başladı bu anlamda. Ben daha doktordan tarih almadım, sezaryen olacak ama. Pazartesi kontrolüm, o zaman belki tahmini bir tarih verebilir. Ben de çok heyecanlandım daha yeni yeni idrak ediyorum. Sanki hep içimizde kalacakmış gibi geliyor bir yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?