Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Ay kuzum inan ki yazıp bazen pişman oluyorum hep aynı şeyden yakınıyorum gibi geliyor. Sizi hiç bunaltmak istemiyorum. Ama doğum yaklaştıkça da kaygılarım artıyor içimde tutamıyorum bazen. Bi yandan hepimiz gibi bebeğimin sağlığıyla ve doğumuyla ilgili endişelerim oluyor. Bir yandan da iki çocuklu hayatın zorluklarıyla ilgili endişelerim var. Umarım korktuğum kadar zor olmaz. Önce bir sağlıkla gelsin de yavrularımız. Sabırsızlanıyorum burada doğumlar oldukça hepimiz pozitif enerjiyle dolacağız bence

Evet tabi canım muhakak öyle olacak, güzel kısıımlarına odaklanmaya zorlayalım kendimizi daha güzel olacak öyle
Ve hiç öyle düşünme ne yakınması hepimiz duygularımızı paylaşıyoruz bunun için varız

Günaydın kızlar bir sorum olucak size bugün 32+5 im normalde bebiş çok hareketliydi ama2 gündür sanki azaldı normalmiki acaba

Günaydın kızlar bir sorum olucak size bugün 32+5 im normalde bebiş çok hareketliydi ama2 gündür sanki azaldı normalmiki acaba
Günaydın canım geçenlerde benimkinde de azalma oldu, yani yine hareket var ama daha azdı. Şimdi geri eskiye döndü. 2 saatte 10 hareket sayıyorsan sorun yok diyorlar genelde

Kızlar Merhaba ben 32+4 ün bugün. 32+0 da nst ye girdim 15 dakikada 3 kere sancılarım 30 un üzerine çıktı. Bu iki gündür zaten sancılar giriyor ara ara ama bugün belimden girip karnıma sıklaşan sancılarım çoğunlukta gibi ve hissettiriyor kendini yani. Ne yapmam gerek bu konuda ya doktora gidip bi baktırayımmı bekleyeyimmi

Doktor nst ye bakmadı mı , benim 32. Haftada nst de sancım çıktı diye hastaneye yatışım yapıldı sancılar dursun diye ilaç kullandım

Canım gitmesende dr bir yaz istersen normal mi yoksa gitmen gerekiyor mu

Kızlarr hayırlı cumalarınız olsun . Bişey sorcam ben pazartesi günü kontrole gidicem 32. hafta çalışabilir raporu da alıcam eğer bir sorun çıkmazsa. Bu raporu verirken ya da 32. haftada illa nst ye giriliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…