- 15 Ağustos 2024
- 2.450
- 4.990
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #48.941
Canım şimdi doktorun bu kötü düşüncede ise sana bunu söylemeyecek ve başka doktora yönlendirmeyecektir. O yüzden ben olsam 3. bir göz görsün isterim, kesin alınmalı mı diye.İşte canım benim kafamı karıştıran kendi perinatolog doktorumun suyunun çok az ama şehir hastanesindeki perinatolog doktorumun biraz az ama normal kabul edilebilir demesi. Kendi doktoruma göre kilolar 1865gr ve 2010gr, şehir hastanesine göre 2100gr ve 2300gr. Bir de tabi doktorumun sezaryen planladığı günün ertesi günü izne çıkacak olması. Acaba gitmeden doğumu ben mi yaptırayım diye düşünüp acele ediyor olabilir mi? Salı günü bunu açık açık konuşacağım. Gerekirse her gün gideyim kontrole ve anne karnında kalabildikleri kadar kalsınlar. Sezaryeni başka doktor da yaptırsa sıkıntı yok diyeceğim.
Ama doktorun işinin ehliyse ve gerçekten doğum gerçekleşmeli ise izni sadece tesadüf diyeceğim

ama benimkiler daha çok küçük. Kendi doktoruma göre 1865gr ve 2010gr, şehir hastanesindeki doktora göre 2100gr ve 2300gr. Salı günü açık açık konuşacağız bakalım.
 ama benimkiler daha çok küçük. Kendi doktoruma göre 1865gr ve 2010gr, şehir hastanesindeki doktora göre 2100gr ve 2300gr. Salı günü açık açık konuşacağız bakalım.

başka doktora gittik değil de siz izindeyken de takip edilip başka doktorla doğum yapabiliriz diye.
 başka doktora gittik değil de siz izindeyken de takip edilip başka doktorla doğum yapabiliriz diye.
 ikiz bebeklerde hep bir fark oluyor ve tekil gebeliğe göre daha az kiloda oluyorlar.
 ikiz bebeklerde hep bir fark oluyor ve tekil gebeliğe göre daha az kiloda oluyorlar.

yanan ben oldum, çenemi tutamıyorum ki
 yanan ben oldum, çenemi tutamıyorum ki