Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Benim de çok düşük ferritin 6 olmuş doktor hiç bir şey demedi serum falan kendim başladım demir hapına ama yetmiyor gibi merak ettim kendimiz talep edebiliyor muyuz ya da acile gitsek verirler mi acaba
Canım benimkide böyle kaç olunca ne veriyorlar acaba bu değere ilaç vermedi bana dahiliye

Eklentiler

• 1000000592.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 46
  • 1000000593.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 44
Canım benimkide böyle kaç olunca ne veriyorlar acaba bu değere ilaç vermedi bana dahiliye
Kuzum sen bu değerle demir ilacı kullanmıyor musun? Kadın doğum doktoru vermemiş miydi peki öncesinde. Önceki tahlillerin de düşüktür diye tahmin ediyorum
Benim düşük demirim, ilaç kullanıyorum epeydir. Yine de pek yükselmiyor ama düşmüyor da anladığım

Yok zaten demir kullanıyorum kullanırken böyle sonuç

Hayırlısı bir doğum yaparsak düzelcez be inşallah

Canım az kalmış 10 17 si ne demek cok az zaman yerim onu beenn sağlıkla gelsin bebiskolarimiz
Yaa sancı mı çıkıyor. Ne diyorlae peki sancı cikmasina daha erken alma ihtimalleri var mi ?

Canım sen bence doktorumuza güvenmeye devam et. Kolay kolay riske atacak birisi degil. Erken alalım diyorsa da,sürecini bildigi icin sana en uygun olanı düşünüp karar verir. Bazen ayni gün kafasi yogunsa ertesi gün bile bir karar verip ulaşıyor. O konuda bence şüphen olmasın.
Kestane izne çıkmıyor diyor ama bilmiyorum bende.
Dualaeim seninle canım. Salı günü güzel haberlerle geleceksin
babylovee K _Kestane_ Pamlok kızlar bizim doktorun randevuları açılmış hep. İzni iptal mi oldu acaba bilgisi olan var mı?
Canim izne ayrilmiyor diyor ama kestane,bilemiyorum ben valla.
Gitmezse bende sevinirim valla
Hamile dualari tuttu heralde topluca icten ice gitmesin dedik hepimiz

babylovee K _Kestane_ Pamlok kızlar bizim doktorun randevuları açılmış hep. İzni iptal mi oldu acaba bilgisi olan var mı?
Kuzumm bilgim yok. Bu arada bir kaç gündür pek giremedim ama senin yazdıklarını okudum bebeklerini en sağlıklı nasıl ve ne zaman kucağına alacaksan öyle olsun hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…