Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Aşkım işte en son 2 usg başı aşağıdaydı ayaklarını gösterirken parvoş mideme kadar getirdi cihaz ucunu

Yaaa ben geç kaldım o zaman neler koydunuz çantaya?
kendim için 2 tane pijama takımı ikisi de gömlek ve polar bi tane sabahlıklı gecelik takımı, depend, çorap, emzirme atleti/sütyeni, hırka, ne olur ne olmaz çamaşır belki gerekir diye iç çamaşırı, emzirme örtüsü, crocs terlik koydum sadece son zaman iyice yaklaştığında bakım çantası (tarak, diş fırçası vs) ve çıkarken giymelik eşofman ve kazak koyucam. Kızım için de alt üst takım, zıbın, battaniye, bez koydum hemşireye verilmek üzere, normal odada kullanması için de 4 takım, 6 zıbın, bi kaç çorap ve eldiven, 15 tane bez, bi paket pamuk, 1 paket ıslak mendil, kundak için bi tane penye battaniye, çıkarken çok soğuk olursa diye bi tane battaniye, 2 tane müslin koydum. Emzirmeyle ilgili sıkıntı yaşarsam diye de anne sütü kaşığı, manuel pompa ve eds koydum atladığım var mı bilmiyorum ama bu kadardı sanırım

Kızlarr yarın çalışamaz raporu almaya gidicem normalde özel klinik takipliyim rapor için devlet hastanesine gitmem lazımmış. doktora herhangi bişey götürmem gerekiyor mu?
Özeldende alabilirsin ama hastane olması gerekiyor canım. Ben ilk hamileliğimde özel hastaneden almıştım yakın zamanda gruptada özel hastaneden alan arkadaşlar oldu

Bugün tuvalete oturamiyorum kalcamda ağrı oluyor. Bir-iki defa su gibi çok az akıntı da oldu.ayakta durunca da baskı hissediyorum dünden beri korktum ve yatiyorum. Chatgpt hemen ya da en geç yarın doktora git diyor ya.. amaaan..sali gunu randevum salı gideyim diyorum.gec olur diyor. Pazarlık yapamadım

Evi koysaydın birde okurken gözüm şaşı kaldı

Kızlar araba kullanıyorsanız zorlanıyor musunuz ben göbekten baya zorlanıyorum artık ve çok aktif kullanan biriyim
Canım ben rahat bir şekilde kullanıyorum hala.
Kızlarr yarın çalışamaz raporu almaya gidicem normalde özel klinik takipliyim rapor için devlet hastanesine gitmem lazımmış. doktora herhangi bişey götürmem gerekiyor mu?
Canım neden devlet? Ben özelden aldım, ekstra bir şey götürmeye gerek yok
Zorlanıyorum emniyet kemeri beni rahatsız ediyor ve bazen kasılmalar arabada denk gelince strese giriyorum eşim şoförüm olmaya başladı
Canım ben gebelik başında karnımı sıkmasın diye şu aparattan almıştım çok iyi oluyor, az vakit kaldı ama aklında olsun

Ay bari salıya kadar yat canım bir şey yapma

Özeldende alabilirsin ama hastane olması gerekiyor canım. Ben ilk hamileliğimde özel hastaneden almıştım yakın zamanda gruptada özel hastaneden alan arkadaşlar oldu
Evet özelde de veriyolarmış benimki klinik diye veremiyor sanırım. Devlete yarın için randevu aldım tam 32+0 olucam doktorum verdiğin bilgilerle oluşturcak dedi ama olur ya bişey gerekiyodur söylemeyi atlamıştır otuz kez uğraşmıyım git gel

Zorlanıyorum emniyet kemeri beni rahatsız ediyor ve bazen kasılmalar arabada denk gelince strese giriyorum eşim şoförüm olmaya başladı
Ben bu emniyet kemeri aparatlarından almıştım onunla çok rahat oluyor ama artık yol gözümde büyüyor bin sür git falan bide trafikte çok sövüyorum biriyle kavga edersem diye korkuyo eşim de o yüzden direkt özel şoförlük durumu başladı bizde

kız ne duruyorsun gec bile söylemiş hemen gitmelisin

Hayır canım özelde rapor veriyor devlete gitmene gerek yok
Özel veriyor evet ama benim ki klinik kuzum kadının kendi yeri ve veremediğini söyledi. O yüzden devletten randevu aldım benim takıldığım kısım herhangi bi belge lazım mı mesela detaylıdaki belgeler vs ?

Ay bari salıya kadar yat canım bir şey yapma
Ben de öyle yapayım diyorum.yatiyordum normalde ama birkaç gündür ayaklandim.cuma da kontrole gittim aslında normaldi
kız ne duruyorsun gec bile söylemiş hemen gitmelisin
Canım cuma gittim kontrole.ekstra bir durum olursa gel diyor doktor ama normalde randevum salı. Ne zamandır gitmemiş olsam ok de en son cuma gitmiştim ondan rahatim. Yarınki duruma bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…