- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.221
Gitmiyo kesin bilgi sevinebilirizCanım sen bence doktorumuza güvenmeye devam et. Kolay kolay riske atacak birisi degil. Erken alalım diyorsa da,sürecini bildigi icin sana en uygun olanı düşünüp karar verir. Bazen ayni gün kafasi yogunsa ertesi gün bile bir karar verip ulaşıyor. O konuda bence şüphen olmasın.
Kestane izne çıkmıyor diyor ama bilmiyorum bende.
Dualaeim seninle canım. Salı günü güzel haberlerle geleceksin
Canim izne ayrilmiyor diyor ama kestane,bilemiyorum ben valla.
Gitmezse bende sevinirim valla
Hamile dualari tuttu heralde topluca icten ice gitmesin dedik hepimiz
Ayrılmıyo, bu haftaki kontrollerde hiç bilmiyomuş gibi aaa öyle mi hocam gitmiyo musunuz diyebilirsinizCanım sen bence doktorumuza güvenmeye devam et. Kolay kolay riske atacak birisi degil. Erken alalım diyorsa da,sürecini bildigi icin sana en uygun olanı düşünüp karar verir. Bazen ayni gün kafasi yogunsa ertesi gün bile bir karar verip ulaşıyor. O konuda bence şüphen olmasın.
Ay ben de çok sevindim senin için yaAyyy çok sevindim
Tamam sen merak etme hic bilmiyor gibi davranırızGitmiyo kesin bilgi sevinebiliriza
Ayrılmıyo, bu haftaki kontrollerde hiç bilmiyomuş gibi aaa öyle mi hocam gitmiyo musunuz diyebilirsinizsen de hazırladığınız konuşmayı revize ederek gidebilirsin Salı günü hoca nasılsa burda hergün bile kontrole gidebilirsin Beyazyasemin
kasım herkez için hazırlık ayı zaten yapar bitirirsin canım merak etmeBurda kasım indirimi oluyor mu bilmiyorumyatakla dolap vs görümcelerim almak istediler onlara zaten beğendiğimiz şeylerin linkini atmıştı eşim onun siparişi verilmiştir belki ana kucağı ufak tefek kıyafet küvet vs aldık zaten bi kaç takımla termometre kamera falan kaldı bunlarda zaten ertesi gün teslim çoğu hemen hallederim diye düşünüyorum bi yıkaması kalacak kıyafetlerin bide kendi valizimi hazırlayacağım bakalım zaten aralığın 12sine daha çok gerçi henüz kontrole gitmedim doktordan gün almak için ama
kızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim
Büyük ihtimalle sezeryan olcak henüz doktora da gitmedik ki. Ama son kontrolde kilosu da çok olunca doktor sezeryan olmamın daha mantıklı olacağını söylemişti.kasım herkez için hazırlık ayı zaten yapar bitirirsin canım merak etme
sezeryan mı olcak canım?
puset degil de oto koltuğu bakiyorsaniz maxi cosi emerald aldim benMaxi cosy indirim yapmış ama işte ne alacağız biz de bilmiyoruz:)
oy maşallah kac kg du bebişin en son?Büyük ihtimalle sezeryan olcak henüz doktora da gitmedik ki. Ama son kontrolde kilosu da çok olunca doktor sezeryan olmamın daha mantıklı olacağını söylemişti.
Canım sen bence doktorumuza güvenmeye devam et. Kolay kolay riske atacak birisi degil. Erken alalım diyorsa da,sürecini bildigi icin sana en uygun olanı düşünüp karar verir. Bazen ayni gün kafasi yogunsa ertesi gün bile bir karar verip ulaşıyor. O konuda bence şüphen olmasın.
Kuzumm bilgim yok. Bu arada bir kaç gündür pek giremedim ama senin yazdıklarını okudum bebeklerini en sağlıklı nasıl ve ne zaman kucağına alacaksan öyle olsun hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle
Biz bile rahatladık Aralık anaları olarak
Gitmiyo kesin bilgi sevinebiliriza
Ayrılmıyo, bu haftaki kontrollerde hiç bilmiyomuş gibi aaa öyle mi hocam gitmiyo musunuz diyebilirsinizsen de hazırladığınız konuşmayı revize ederek gidebilirsin Salı günü hoca nasılsa burda hergün bile kontrole gidebilirsin Beyazyasemin
Ay kızlar çok teşekkür ederim o kadar rahatladım ki anlatamam sizeAy ben de çok sevindim senin için yabir rahatlama geldi en azından gerekirse her gün gidersin uzatabildiğin yere kadar
Bende çok rahatladım yaAy kızlar çok teşekkür ederim o kadar rahatladım ki anlatamam sizeGebeliğin son zamanları böyle stresler hiç iyi olmuyor. Şimdi doktorumla da güzelce konuşarak nasıl yapılması gerekiyorsa yaparız ve aklımın bir köşesinde de soru işareti kalmaz.
Pamlok bir sıkıntı yok değil mi canım?
İyiyiz canım doğumlar başladı yavaştan. Sen nasılsın bebeğin nasılMrb kizlar nasilsiniz nasil.gidiyor bebisler ne durumda
Aynı durumdayım bende cnm nefes darlığı bende çok fazla oluyor 33 haftalıgım şuandaBiri nefes darlığı yaşadığını söylemişti o mesajı bulamadım alıntılayamadım. Ben nefes darlığı yaşamıyorum ama sağ kaburgam artık uyuştu resmen sürekli orayı tekmeliyorve onun paralelinde sırtımda yalnızca bir bölge ağrıyor özellikle otururken oluyor uzanırken ve ayaktayken yaşamıyorum. Bugün yemek sonrası çok zorladı beni muhtemelen mide dolunca baskı da arttı 32+3 üz bugün itibariyle.
Benim burundan dolayı nefessizlik çekiyorum sandımBiri nefes darlığı yaşadığını söylemişti o mesajı bulamadım alıntılayamadım. Ben nefes darlığı yaşamıyorum ama sağ kaburgam artık uyuştu resmen sürekli orayı tekmeliyorve onun paralelinde sırtımda yalnızca bir bölge ağrıyor özellikle otururken oluyor uzanırken ve ayaktayken yaşamıyorum. Bugün yemek sonrası çok zorladı beni muhtemelen mide dolunca baskı da arttı 32+3 üz bugün itibariyle.
Evet ben şuanda da giyiyorum iyi ki almışım çok rahat olduKızlar pentide pantolon ve sweatlerde 2 al 1 öde var, geçenPamlok hastane çıkışı için aldim demişti bana da mantıklı geldi 2 tane alt üst takım yaptım modal kumaş olanlardan
Nefes darlığı henüz yok işte ama kaburga ağrısıAynı durumdayım bende cnm nefes darlığı bende çok fazla oluyor 33 haftalıgım şuanda
Dönmüş olabilir mi kuzu? Bizimki baş aşağı pozisyona dönünce ayaklar kaburgama girdi çünküBenim burundan dolayı nefessizlik çekiyorum sandımkaburgamda sabah kalktığımda fena acıyordu gece şov yaptı herhalde bizimki
Canım niye devlete gitmen gerektiğini anlamadım kabul edilmesi lazım raporun bir yanlışlık olmasınKızlarr yarın çalışamaz raporu almaya gidicem normalde özel klinik takipliyim rapor için devlet hastanesine gitmem lazımmış. doktora herhangi bişey götürmem gerekiyor mu?
Maşallah canım Allah sizlere bağışlasın üçüzlerin küvezde olması çok normaldir herhalde inşallah en kısa sürede çıkarlar kucağına alırsın sendekızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?