Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Masaj videosu izleyip bi tık mental olarak rahatlatıyorum kendimi hahahahahah

Hastane çıkış setinin battaniyesi olur canım kundak gibi ona sarıyorlar

A ilk defa tulum giydiren hastane gördüm genelde hep 2 li takımlara denk gelmiştim.

Kızlar yaklaşık bir haftadır ara ara vajinada batma hissi oluyor elektirik çarpması gibi bir sızıntı bebek doğum pozisyonunda bu normal mi yaşayan anneler varsa yazabilir mi lütfen
Bende de oluyor canım bebek vajinadaki sinirlere baskı yaptığı için oluyor diye biliyorum

Kızlar kundak yapmayı düşünüyor müsünüz kaynanam geceleri kundak yap öyle yatır diyor ama ben kıyamıyorum
Ben hiç yapmadım kuzum bu bebeğimde de yapmayı düşünmüyorum. Kv illa yapacaksa da bacaklar serbest kalsın mutlaka yarım kundak yapsın

Ben hiç yapmadım kuzum bu bebeğimde de yapmayı düşünmüyorum. Kv illa yapacaksa da bacaklar serbest kalsın mutlaka yarım kundak yapsın
Kundak zararlı mı kızımda ben mevsimden dolayı hiç denemedim fermuarlılardan alıp deneyeyim diyordum şüpheye düştüm şimdi

Kızlar kundak yapmayı düşünüyor müsünüz kaynanam geceleri kundak yap öyle yatır diyor ama ben kıyamıyorum
Canım ben yarım kundak şeklinde olan uyku tulumlarından almayı düşünüyorum. Sadece kolları sarıyor bacakları ve kalçası serbest. Gebe okulunda da doktor bu şekilde olabileceğini söyledi, ama kalça kesinlikle değil sadece kollar

Aşkım baktığın yarım kundak var mı

Bu çok içime sindi muhtemelen bunu alıcam kuzum biraz büyüyünce kundak kısmını çıkarıp uyku tulumu olarakta kullanılıyor 6 aylıkken bile

Canım bence pahalı kundaklar yerine aşağıda linklediğim ürün iş görür. Çok pratik ve en azından bebeğin kundak sevip sevmediğini görürüz. Benim için togsuz tulumlar anlamlı değil. O yüzden bunu buldum aldım ben. Siz de bir göz atın derim
Sevi Bebe Kemer Kundak - ebebek

Kundak zararlı mı kızımda ben mevsimden dolayı hiç denemedim fermuarlılardan alıp deneyeyim diyordum şüpheye düştüm şimdi
Yani kimi gerekli diyor kimi yerin dibine gömüyor her konuda olduğu gibi ben tamamen kendi iç güdüme göre hareket ediyorum. Biraz geniş bir annelik anlayışım var hijyendi ek gıdaydı rahat hareket ettim hep. Yenidoğanda da kundak şapka eldiven kullanmıyorum. Ama akıl verecek kadar bilgim yok kuzum açıkçası

Kundaksız uyuyorsa ben okeyim çünkü bir de kundağa alışan bebeği normale döndürme işi var arkadaşım kaç ay uğraştı koca bebrkti kundaksız uyumazdı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…