Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Kızlar günaydın

Kontrolden geliyoruz

Kızlar 32+0 dan selamlar, biz de durumlar iyi çok şükür, 1838 gr kızım, 45 cm boyu olmuş nst gerekli görmedi, ödeme baktı, hiç yok dedi, tansiyon normal, 3 hafta sonra görüşelim dedi hatta şaşırdım, difemm sen normal bir gebesin sorun yok, bir şey olursa gel ama dedi, nst 35. hafta koyacakmış. Kasılmalar normal dedi, magnezyuma devam, fitil verdi, akıntının renginden dolayı, enfeksiyon istemiyoruz dedi

Biz de durumlar böyle

Daydi canım bende bu modeli aldım aynı özelliklerden dolayı

Kızlar ağzı açık pijama alırsanız benim hoşuma gitti bunlar baştaki seçenekte beden yokta yandaki deseni seçince bunlarda bedenler var kız içinde var

Eklentiler

• 1000000598.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 56
Ya canım benim bugun güzel haberlerle gel inşallah belki anlık birseydir annabelica nin basina da gelmisti sanki bebisin kalbi hızlı atmisti sonra normale dönmüştü.
Sıkma canını. Ama takibi de elden birakma. Yatırırsa da zaten artik dogumun yakın tamamem tedbiren yatirilacaksin. Hem orasi daha güvenli olacak bu açıdan düşünelim

Kızlar hepinize günaydın iyi bir hafta olsun :)

Park beşik kullanan arkadaşlar hangi modeli tercih ettiniz ve tercih sebebiniz neydi acabaa
Canım ben Holmer marka aldım. En bastan beri favorilerimdeydi zaten. Marka alman markası ve kullanıcı yorumlari hep saglam oldugunu yazmislardi.

Benim icin anne yanı olmasi,dönencesi olmasi ve yan ceplerinin kullanışlı olması önemliydi. Alt acma bölümünü basta istiyordum ama sonra düşününce onun üzerinde bebisi yatiripta alt degistirmek icin güvenemem diye gecti aklimdan onu eledim mesela. Istedigin parcasinin oldugu veya olmadigi ürünleri var zaten.
Ölçü olarakta 70x110 olandan aldik baya güzel geniş ve epey saglam bir malzemeden geldi. Icinden yatagi da hediye olarak geldi bambu olarak geciyor yatagi ama ben zaten üzerinde juno ve reflü yatagi ile kullanacagim icin o yatak simdilik cok onemli degil.Ilerleyen zamanlarda bakacagim. Istedigimizde sallanabiliyor da.

Canım maşallah cok sevindim en güzel haberler büyümüş Bilge miz
Hersey yolunda normal bir hamişsin senn rahatla artik Canım benim
Enfeksiyon hep oluyor canım napalim ona pek yapacak birsey yok. Bol sudan baska.

Junoya düştün mü kanka ben hala karar veremedim bir türlü

Junoya düştün mü kanka ben hala karar veremedim bir türlü
Kanka valla kararsızlıklarla savasirken bir anda alalım gitsin artık dedik ya. Çünkü bu Kasım indirimleri sürecinde kargolar da cok uzayacak. Bizim o kadar uzun vaktimiz yok gelen seyleri dezenfekte etmek icin falan da.
Alacagiz galiba artik bugun yarin siparis ederiz

Kızlar takibimi 2 günde bire çekti . Kalp atışı Biraz yüksek evet dedi. Sancılarım oluşmaya başladı artık hissediyorum 37. Haftayı görürüz inşallah dedi. Normalde şekerli bebekler biraz geriden geliyor sadece ciğer gelişimi olarak dedi. İlk hedef tutabildiğim kadar içerde tutmak dedi. Şeker değerlerim şu soralar normal ama yinede sıvım 8.67cm miş Buda değerine göre yüksek dedi. Başka bişeylerde söyledi de psikolojim o kadar bozuk ki hangisini dinleyeceğimi şaşırdım sadece yatacaksın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…