- 1 Aralık 2022
- 3.311
- 5.484
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.361
Canım ben gayet beğendim, kalın bu arada özellikle soğuk şehirlerde çok iyi olur
Günaydın canım
Biz Prego Miami 70x110 aldık.
Benim baktığım noktalar alt açma, organizer ve dönencesinin olmasıydı. Sezaryen olacağım için bir süre eğilmek beni zorlayacak o yüzden alt açma bölümü benim için faydalı olacak diye düşündüm. Bir de bazı modeller anne yanı olmuyor yani yan kısmı açılmıyor ona dikkat edebilirsin. Son olarak alt kısma geçince yandan fermuarlı kapısı olmasına dikkat ettim. Biraz büyüyünce bebeklerim oradan girer çıkar dedim. İçine de yataş twiny yatak aldık.
Odamız da bej tonlarında olduğu için bu rengi seçtik
Güzelmiş ilk defa bir park beşik duruşu hoşuma gittiBen bunu alacağım, kasımda indirime girer diye beklemedeyim. Çok fonksiyonlu olduğu için tercih sebebim, görsel olarak da diğerlerine göre daha çok beğendim.
Elele Bonte 2 6in1 Lüks Anne Yanı Oyun Parkı Park Yatak Xl 70x120 Cm Gri-siyah Yatak Hediye - Fiyatı, Yorumları
Ya canım benim bugun güzel haberlerle gel inşallahAşko dün eve gönderdi 2 saat sonra tekrar gel dedi nöbetçi dr. Sancı ve bebeğin kalp atışı hızlı çıktı. Taşikardi deniyormuş.Tekrar gittim bu sefer bayağı bişeyler söyledi kafamı karıştırıp sinir etti ve yatış önerdi. Ama yatmadım Bugün pazartesi olduğu için kendi dr. Gideceğim. İnşallah yatırmaz
Ebeleri takipten çıktım diyorum sen atıyorsunKızlar geçen bir arkadaş bu dört köşe olanları önermişti, fiyatı çok güzel düşmüş. Kullanan, öneren var mı acaba? Ben bir tane piyanolulardan almıştım babycimden bunu da alsam mı
Canım ben Holmer marka aldım. En bastan beri favorilerimdeydi zaten. Marka alman markası ve kullanıcı yorumlari hep saglam oldugunu yazmislardi.Kızlar hepinize günaydın iyi bir hafta olsun :)
Park beşik kullanan arkadaşlar hangi modeli tercih ettiniz ve tercih sebebiniz neydi acabaa
Canım maşallah cok sevindim en güzel haberler büyümüş Bilge mizKızlar günaydın
Kontrolden geliyoruz
Kızlar 32+0 dan selamlar, biz de durumlar iyi çok şükür, 1838 gr kızım, 45 cm boyu olmuşnst gerekli görmedi, ödeme baktı, hiç yok dedi, tansiyon normal, 3 hafta sonra görüşelim dedi hatta şaşırdım, difemm sen normal bir gebesin sorun yok, bir şey olursa gel ama dedi, nst 35. hafta koyacakmış. Kasılmalar normal dedi, magnezyuma devam, fitil verdi, akıntının renginden dolayı, enfeksiyon istemiyoruz dedi
Biz de durumlar böyle
Junoya düştün mü kankaCanım ben Holmer marka aldım. En bastan beri favorilerimdeydi zaten. Marka alman markası ve kullanıcı yorumlari hep saglam oldugunu yazmislardi.
Benim icin anne yanı olmasi,dönencesi olmasi ve yan ceplerinin kullanışlı olması önemliydi. Alt acma bölümünü basta istiyordum ama sonra düşününce onun üzerinde bebisi yatiripta alt degistirmek icin güvenemem diye gecti aklimdan onu eledim mesela. Istedigin parcasinin oldugu veya olmadigi ürünleri var zaten.
Ölçü olarakta 70x110 olandan aldik baya güzel geniş ve epey saglam bir malzemeden geldi. Icinden yatagi da hediye olarak geldi bambu olarak geciyor yatagi ama ben zaten üzerinde juno ve reflü yatagi ile kullanacagim icin o yatak simdilik cok onemli degil.Ilerleyen zamanlarda bakacagim. Istedigimizde sallanabiliyor da.
Kanka valla kararsızlıklarla savasirken bir anda alalım gitsin artık dedik ya. Çünkü bu Kasım indirimleri sürecinde kargolar da cok uzayacak. Bizim o kadar uzun vaktimiz yok gelen seyleri dezenfekte etmek icin falan da.Junoya düştün mü kankaben hala karar veremedim bir türlü
Beni de takipten çıkEbeleri takipten çıktım diyorum sen atıyorsun
Diye diye ekstra milyonlukta sen ettin beniAlacağız mecbur, anca beraber kanca beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?