- 15 Ağustos 2024
- 2.463
- 5.030
- 78
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.261
Yok yok canım hiçbir şey istemeden veriyorlarÖzel veriyor evet ama benim ki klinik kuzum kadının kendi yeri ve veremediğini söyledi. O yüzden devletten randevu aldım benim takıldığım kısım herhangi bi belge lazım mı mesela detaylıdaki belgeler vs ?
Çok geriliyorumm kafamdaki senaryo şu “sen hiç gelmemişsin veremem rapor” derseYok yok canım hiçbir şey istemeden veriyorlar
iyi bari cuma gittiysen en son canımBen de öyle yapayım diyorum.yatiyordum normalde ama birkaç gündür ayaklandim.cuma da kontrole gittim aslında normaldi
Canım cuma gittim kontrole.ekstra bir durum olursa gel diyor doktor ama normalde randevum salı. Ne zamandır gitmemiş olsam ok de en son cuma gitmiştim ondan rahatim. Yarınki duruma bakicam
Benimde Sırtım…. Yüzüstü yatsamda birisi güzelce sırtıma masaj yapsa istedim bugün resmenBiri nefes darlığı yaşadığını söylemişti o mesajı bulamadım alıntılayamadım. Ben nefes darlığı yaşamıyorum ama sağ kaburgam artık uyuştu resmen sürekli orayı tekmeliyorve onun paralelinde sırtımda yalnızca bir bölge ağrıyor özellikle otururken oluyor uzanırken ve ayaktayken yaşamıyorum. Bugün yemek sonrası çok zorladı beni muhtemelen mide dolunca baskı da arttı 32+3 üz bugün itibariyle.
40i çıktıktan sonra ilk aktivitem o olacakBenimde Sırtım…. Yüzüstü yatsamda birisi güzelce sırtıma masaj yapsa istedim bugün resmen
Sanmam ya bence muhatap bile olmadan direkt verir hahahÇok geriliyorumm kafamdaki senaryo şu “sen hiç gelmemişsin veremem rapor” derse
40 çıkmadan yapılmıyor mu ya.40i çıktıktan sonra ilk aktivitem o olacak
Ben ilk günden beri yaşıyorum canım sıkıntı etme hamilelikten dolayı sol tarafına yat uzan sürekli şuan bendede ne kaburga ne sırt ne omuz var hepsi ağrıyor sürekli az kaldı ama dayanmamız lazımBiri nefes darlığı yaşadığını söylemişti o mesajı bulamadım alıntılayamadım. Ben nefes darlığı yaşamıyorum ama sağ kaburgam artık uyuştu resmen sürekli orayı tekmeliyorve onun paralelinde sırtımda yalnızca bir bölge ağrıyor özellikle otururken oluyor uzanırken ve ayaktayken yaşamıyorum. Bugün yemek sonrası çok zorladı beni muhtemelen mide dolunca baskı da arttı 32+3 üz bugün itibariyle.
Çok güzel yazmışsın valla eksik bir şeyler yok gibi duruyor çok teşekkür ederimkendim için 2 tane pijama takımı ikisi de gömlek ve polar bi tane sabahlıklı gecelik takımı, depend, çorap, emzirme atleti/sütyeni, hırka, ne olur ne olmaz çamaşır belki gerekir diye iç çamaşırı, emzirme örtüsü, crocs terlik koydum sadece son zaman iyice yaklaştığında bakım çantası (tarak, diş fırçası vs) ve çıkarken giymelik eşofman ve kazak koyucam. Kızım için de alt üst takım, zıbın, battaniye, bez koydum hemşireye verilmek üzere, normal odada kullanması için de 4 takım, 6 zıbın, bi kaç çorap ve eldiven, 15 tane bez, bi paket pamuk, 1 paket ıslak mendil, kundak için bi tane penye battaniye, çıkarken çok soğuk olursa diye bi tane battaniye, 2 tane müslin koydum. Emzirmeyle ilgili sıkıntı yaşarsam diye de anne sütü kaşığı, manuel pompa ve eds koydum atladığım var mı bilmiyorum ama bu kadardı sanırım
O esnada acı içinde ki göğüsler40i çıktıktan sonra ilk aktivitem o olacak
Kanka yapılırda masaj kese köpük 2 saati rahat alır ilk günler o kadar bırakamam40 çıkmadan yapılmıyor mu ya.
Oturarak yaptırsak olmaz mı aşkımO esnada acı içinde ki göğüslernormal doğum olmazsa hele o kısıma girmiyorum bile
Ben 10 lu setin tamamını vermiştim kendileri kullanmadıklarını ayırmışlardı (tulum giydirmişler takım kalmıştı) penye battaniyeyi yeterli bulmuşlardı hemen odaya geliyor zaten bebişler bir sıkıntı yoksaÇok güzel yazmışsın valla eksik bir şeyler yok gibi duruyor çok teşekkür ederim
Hemşireye vereceğimiz battaniye orta kalınlıkta mı olmalı yoksa penye de olur mu acaba ya onun kararsızlığı var bende
Hastane çıkış seti almıştım onda penye battaniye var
Genelde takımın içindeki battaniyeyi koyuyorlar gördüklerimÇok güzel yazmışsın valla eksik bir şeyler yok gibi duruyor çok teşekkür ederim
Hemşireye vereceğimiz battaniye orta kalınlıkta mı olmalı yoksa penye de olur mu acaba ya onun kararsızlığı var bende
Olur kucakta bebeOturarak yaptırsak olmaz mı aşkım
Her şeye varımOlur kucakta bebebende kendime lohusalık hediyesi vereceğim ‘kafa masajı’ izmirde çok yaygın bak doğum hediyesi demiyorum o başka
Canımm sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerinikızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim
O zaman ayaklar çalışmaya başladı küt küt vuruyorAşkım işte en son 2 usg başı aşağıdaydıayaklarını gösterirken parvoş mideme kadar getirdi cihaz ucunu
Anladım canımm onu bilemiyorum ama birşeye ihtiyaç yok gidip muayene olup alıyosun raporuKendi doktoruma sordum devlet kurumundan alman gerekiyor dedi, eşimin işyerinde çalıştığım için muhasebecimle görüştüm o da sgkdan al dedi
Offf tam olarak ihtiyacım buuuBenimde Sırtım…. Yüzüstü yatsamda birisi güzelce sırtıma masaj yapsa istedim bugün resmen
İdare edemem anneeee idare edemem diyen çocuk gibiyimBen ilk günden beri yaşıyorum canım sıkıntı etme hamilelikten dolayı sol tarafına yat uzan sürekli şuan bendede ne kaburga ne sırt ne omuz var hepsi ağrıyor sürekli az kaldı ama dayanmamız lazım
Rica ederim kuzumm. Benim hemşireye vereceğim battaniye de setin battaniyesiydi, ince biraz onu koydum çantasına. Zaten hemen odaya çıkıcağı için yetersiz gelirse yedek penye battaniyesiyle örteriz diye düşündüm. Çok kalınla zaten kundak yapmak da zor, annem hemen hediye paketi yapıveriyorlar yetersiz gelirse de söylerler stres yapma dediÇok güzel yazmışsın valla eksik bir şeyler yok gibi duruyor çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?