Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
iyi bari cuma gittiysen en son canım

Benimde Sırtım…. Yüzüstü yatsamda birisi güzelce sırtıma masaj yapsa istedim bugün resmen

Ben ilk günden beri yaşıyorum canım sıkıntı etme hamilelikten dolayı sol tarafına yat uzan sürekli şuan bendede ne kaburga ne sırt ne omuz var hepsi ağrıyor sürekli az kaldı ama dayanmamız lazım

Çok güzel yazmışsın valla eksik bir şeyler yok gibi duruyor çok teşekkür ederim
Hemşireye vereceğimiz battaniye orta kalınlıkta mı olmalı yoksa penye de olur mu acaba ya onun kararsızlığı var bende
Hastane çıkış seti almıştım onda penye battaniye var

Kızlar yaklaşık bir haftadır ara ara vajinada batma hissi oluyor elektirik çarpması gibi bir sızıntı bebek doğum pozisyonunda bu normal mi yaşayan anneler varsa yazabilir mi lütfen

Ben 10 lu setin tamamını vermiştim kendileri kullanmadıklarını ayırmışlardı (tulum giydirmişler takım kalmıştı) penye battaniyeyi yeterli bulmuşlardı hemen odaya geliyor zaten bebişler bir sıkıntı yoksa

Genelde takımın içindeki battaniyeyi koyuyorlar gördüklerim

Canımm sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini şuan sen nasılsın bebekler ne durumda görebildin mi
Aşkım işte en son 2 usg başı aşağıdaydı ayaklarını gösterirken parvoş mideme kadar getirdi cihaz ucunu
O zaman ayaklar çalışmaya başladı küt küt vuruyor
Kendi doktoruma sordum devlet kurumundan alman gerekiyor dedi, eşimin işyerinde çalıştığım için muhasebecimle görüştüm o da sgkdan al dedi
Anladım canımm onu bilemiyorum ama birşeye ihtiyaç yok gidip muayene olup alıyosun raporu
Benimde Sırtım…. Yüzüstü yatsamda birisi güzelce sırtıma masaj yapsa istedim bugün resmen
Offf tam olarak ihtiyacım buuu fizyoterapiste gidip belki manuel terapi tarzı bişey yaptırabilirim ya. Manuel terapi gebelikte yapılmıyor ama en azından sadece ağrıyan kısma bir dokunsa çok iyi gelir
Ben ilk günden beri yaşıyorum canım sıkıntı etme hamilelikten dolayı sol tarafına yat uzan sürekli şuan bendede ne kaburga ne sırt ne omuz var hepsi ağrıyor sürekli az kaldı ama dayanmamız lazım
İdare edemem anneeee idare edemem diyen çocuk gibiyim

Rica ederim kuzumm. Benim hemşireye vereceğim battaniye de setin battaniyesiydi, ince biraz onu koydum çantasına. Zaten hemen odaya çıkıcağı için yetersiz gelirse yedek penye battaniyesiyle örteriz diye düşündüm. Çok kalınla zaten kundak yapmak da zor, annem hemen hediye paketi yapıveriyorlar yetersiz gelirse de söylerler stres yapma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…