Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Kızlar araba kullanıyorsanız zorlanıyor musunuz ben göbekten baya zorlanıyorum artık ve çok aktif kullanan biriyim
Ya bugün ben de bunu soracaktım fırsatım olmadı. Yürürken zorlanıyorum ama sürerken zorlanmıyorum
Babam falan sürmemi istemiyor artık. Biz götürelim diyor. Ama ben de kafama göre istediğim yere gidip gelmeyi seviyorum. Ne zaman bırakmamız lazım acaba sürmeyi

Her şeyi çok fazla düşünüyoruz sanırım bende setin içindeki battaniyeyi koyucam canım dediğin gibi yedek battaniye de alırım yanıma

Neden birakalim ki beni de rahatsiz etmiyor kemer falan da bir tek istanbul trafigi ediyor……. Bugun maratondan sebep kopruyu kapatmislar deli oldum yolda

Neden birakalim ki beni de rahatsiz etmiyor kemer falan da bir tek istanbul trafigi ediyor……. Bugun maratondan sebep kopruyu kapatmislar deli oldum yolda
Birsey sorcm cnm sen yda bilen cevaplayabilirmi 29+5 bebek kilosuna 1350 denildi herkes cok dusukk diyor bu haftalarda olan yda bilgisi olan varmi doktor bana az cok bir seyde demedi smdi biraz tedirgin oldum

Sancı vs zor duruma sokan bir şey oluyor mu onu bilemedim, aniden gelip de sağa çekemeyecek kadar falan Bence de sorun yok ama sürme etme dedikleri için aklımın bir kenarında soru işareti oluştu. Bu arada gerçekten karınca adımı atıyorum ben zorlanıyorum yürürken artık

Sanci cok aniden hizli girmiyo herhalde, yavas yavas basliyo diyolar. Ben de yururken cok zorlaniyorum ya haftam da sana gore daha kucuk ama hem adim atarken hem de bazen dumduz ayakta olmaktan bile yoruluyorum

Kundaksız uyuyorsa ben okeyim çünkü bir de kundağa alışan bebeği normale döndürme işi var arkadaşım kaç ay uğraştı koca bebrkti kundaksız uyumazdı falan
Kundağa da mı alışıyorlar bu bebek milleti de yaaa kırk çeşit numara yani bebek ne derse o biraz da tabi. Bazen uyusun diye her yolu deniyor insan. Kundak yapmam ben durduk yere ama baktım bebek illa sıkıştırılmak istiyor kolları sararım hemen

Birsey sorcm cnm sen yda bilen cevaplayabilirmi 29+5 bebek kilosuna 1350 denildi herkes cok dusukk diyor bu haftalarda olan yda bilgisi olan varmi doktor bana az cok bir seyde demedi smdi biraz tedirgin oldum
Bizimki 29+1de 1500 gramdi yaklasik ama bizimkinin kilosu zaten onden gidiyor mesela. Bildigim kadariyla onemli olan bebegin haftalar arasi gelisimi. Bir sonraki kontrolde doktoruna sor bence canim.

Her seye hemen alisacaklarsa ooooo isimiz vae

Bizimki 29+1de 1500 gramdi yaklasik ama bizimkinin kilosu zaten onden gidiyor mesela. Bildigim kadariyla onemli olan bebegin haftalar arasi gelisimi. Bir sonraki kontrolde doktoruna sor bence canim.
Benim sansizligim doktorum hamileyms izne ayrildi baska doktora gittim oda biraz tuhaf kendi aralarinda sekreterine harfli birseyler soyluyor bana birsey demior anladigim tek sey sivisi yeterli. Dedi gerisine birsey demedi insallah sagliklidir bebegm

Aşko mesela kızçende kundaksız gece yatarken üstünümü örttün ilk doğduğu günlerde naptın

Sanci cok aniden hizli girmiyo herhalde, yavas yavas basliyo diyolar. Ben de yururken cok zorlaniyorum ya haftam da sana gore daha kucuk ama hem adim atarken hem de bazen dumduz ayakta olmaktan bile yoruluyorum
Doğuma da kendimizi götürürüz gibi geliyor, eşler işteyken denk gelirse
Uzun süre ayakta durunca karnım böyle aşağıya doğru yırtılıyor gibi oluyordu hemen yan yatıp dinleniyordum. Bu yürüyememe durumu yeni yüklendi, 2-3 gün oluyor. Adımlarım çok küçüldü ağrıdan, sanki aşağıdan çıkıp gidecekmiş gibi oluyor bazen Ahh off yapa yapa hareket ediyorum artık

Aşko mesela kızçende kundaksız gece yatarken üstünümü örttün ilk doğduğu günlerde naptın
Ben yorgan örttüm başlarda. 4 aylıkken dönmeye başladı havalar ısındı ince tulum giydirdim. Sonra da çıplak uyudu. Kış gelince de tulumla devam ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…