- 10 Haziran 2024
- 397
- 213
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.301
Kış mevsimi olacağı için ister istemez üşür mü diye düşünüyor insanBen 10 lu setin tamamını vermiştim kendileri kullanmadıklarını ayırmışlardı (tulum giydirmişler takım kalmıştı) penye battaniyeyi yeterli bulmuşlardı hemen odaya geliyor zaten bebişler bir sıkıntı yoksa
Sağol canım muhtemelen bende öyle yapıcamGenelde takımın içindeki battaniyeyi koyuyorlar gördüklerim
Ya bugün ben de bunu soracaktım fırsatım olmadı. Yürürken zorlanıyorum ama sürerken zorlanmıyorumKızlar araba kullanıyorsanız zorlanıyor musunuz ben göbekten baya zorlanıyorum artık ve çok aktif kullanan biriyim
Her şeyi çok fazla düşünüyoruz sanırımRica ederim kuzumm. Benim hemşireye vereceğim battaniye de setin battaniyesiydi, ince biraz onu koydum çantasına. Zaten hemen odaya çıkıcağı için yetersiz gelirse yedek penye battaniyesiyle örteriz diye düşündüm. Çok kalınla zaten kundak yapmak da zor, annem hemen hediye paketi yapıveriyorlar yetersiz gelirse de söylerler stres yapma dedi
Herkes böyle yazdığına göre kesin karar verildi sağol canımHastane çıkış setinin battaniyesi olur canım kundak gibi ona sarıyorlar
Cok sukur iyim bebekte iyi ama baski artti tabiİyiyiz canım doğumlar başladı yavaştan. Sen nasılsın bebeğin nasıl
Neden birakalim kiYa bugün ben de bunu soracaktım fırsatım olmadı. Yürürken zorlanıyorum ama sürerken zorlanmıyorum
Babam falan sürmemi istemiyor artık. Biz götürelim diyor. Ama ben de kafama göre istediğim yere gidip gelmeyi seviyorum. Ne zaman bırakmamız lazım acaba sürmeyi
Birsey sorcm cnm sen yda bilen cevaplayabilirmi 29+5 bebek kilosuna 1350 denildi herkes cok dusukk diyor bu haftalarda olan yda bilgisi olan varmi doktor bana az cok bir seyde demedi smdi biraz tedirgin oldumNeden birakalim kibeni de rahatsiz etmiyor kemer falan da bir tek istanbul trafigi ediyor……. Bugun maratondan sebep kopruyu kapatmislar deli oldum yolda
Sancı vs zor duruma sokan bir şey oluyor mu onu bilemedim, aniden gelip de sağa çekemeyecek kadar falanNeden birakalim kibeni de rahatsiz etmiyor kemer falan da bir tek istanbul trafigi ediyor……. Bugun maratondan sebep kopruyu kapatmislar deli oldum yolda
Sanci cok aniden hizli girmiyo herhalde, yavas yavas basliyo diyolar. Ben de yururken cok zorlaniyorum ya haftam da sana gore daha kucuk ama hem adim atarken hem de bazen dumduz ayakta olmaktan bile yoruluyorumSancı vs zor duruma sokan bir şey oluyor mu onu bilemedim, aniden gelip de sağa çekemeyecek kadar falanBence de sorun yok ama sürme etme dedikleri için aklımın bir kenarında soru işareti oluştu. Bu arada gerçekten karınca adımı atıyorum ben zorlanıyorum yürürken artık
Kundağa da mı alışıyorlar bu bebek milleti de yaaa kırk çeşit numaraKundaksız uyuyorsa ben okeyim çünkü bir de kundağa alışan bebeği normale döndürme işi var arkadaşım kaç ay uğraştı koca bebrkti kundaksız uyumazdı falan
Bizimki 29+1de 1500 gramdi yaklasik ama bizimkinin kilosu zaten onden gidiyor mesela. Bildigim kadariyla onemli olan bebegin haftalar arasi gelisimi. Bir sonraki kontrolde doktoruna sor bence canim.Birsey sorcm cnm sen yda bilen cevaplayabilirmi 29+5 bebek kilosuna 1350 denildi herkes cok dusukk diyor bu haftalarda olan yda bilgisi olan varmi doktor bana az cok bir seyde demedi smdi biraz tedirgin oldum
Her seye hemen alisacaklarsa ooooo isimiz vaeKundağa da mı alışıyorlar bu bebek milleti de yaaa kırk çeşit numarayani bebek ne derse o biraz da tabi. Bazen uyusun diye her yolu deniyor insan. Kundak yapmam ben durduk yere ama baktım bebek illa sıkıştırılmak istiyor kolları sararım hemen
Tablomuza yazıyorum kuzum doğumları oradan bakabilirsinCok sukur iyim bebekte iyi ama baski artti tabiAyyy ben yokken birileri dogurdumu yoksa kim dogurduuu
Benim sansizligim doktorum hamileyms izne ayrildi baska doktora gittim oda biraz tuhaf kendi aralarinda sekreterine harfli birseyler soyluyor bana birsey demior anladigim tek sey sivisi yeterli. Dedi gerisine birsey demedi insallah sagliklidir bebegmBizimki 29+1de 1500 gramdi yaklasik ama bizimkinin kilosu zaten onden gidiyor mesela. Bildigim kadariyla onemli olan bebegin haftalar arasi gelisimi. Bir sonraki kontrolde doktoruna sor bence canim.
Aşko mesela kızçende kundaksız gece yatarken üstünümü örttün ilk doğduğu günlerde naptınKundağa da mı alışıyorlar bu bebek milleti de yaaa kırk çeşit numarayani bebek ne derse o biraz da tabi. Bazen uyusun diye her yolu deniyor insan. Kundak yapmam ben durduk yere ama baktım bebek illa sıkıştırılmak istiyor kolları sararım hemen
yeni bi tablo gordum bi kac kisi vardi kasimda ayy ne guzel saglikla Alsinlar kucaklarina bizde oyle tabiTablomuza yazıyorum kuzum doğumları oradan bakabilirsin
Doğuma da kendimizi götürürüz gibi geliyor, eşler işteyken denk gelirseSanci cok aniden hizli girmiyo herhalde, yavas yavas basliyo diyolar. Ben de yururken cok zorlaniyorum ya haftam da sana gore daha kucuk ama hem adim atarken hem de bazen dumduz ayakta olmaktan bile yoruluyorum
Ben yorgan örttüm başlarda. 4 aylıkken dönmeye başladı havalar ısındı ince tulum giydirdim. Sonra da çıplak uyudu. Kış gelince de tulumla devam ettikAşko mesela kızçende kundaksız gece yatarken üstünümü örttün ilk doğduğu günlerde naptın
Hala isim bakıyor um kankaListeyi böyle görmek okadar tatlı ki eriyorum
KIZLAAR isme karar verenler yazsında iyice dolsun listemiz harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?