- 5 Şubat 2015
- 615
- 1.171
- 313
- 31
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.321
Esim is yerinden eve gelene kadar ben dogururum zaten muhtemelen o yuzden kendim gitmem daha mantikli olabilirDoğuma da kendimizi götürürüz gibi geliyor, eşler işteyken denk gelirse
Uzun süre ayakta durunca karnım böyle aşağıya doğru yırtılıyor gibi oluyordu hemen yan yatıp dinleniyordum. Bu yürüyememe durumu yeni yüklendi, 2-3 gün oluyor. Adımlarım çok küçüldü ağrıdan, sanki aşağıdan çıkıp gidecekmiş gibi oluyor bazenAhh off yapa yapa hareket ediyorum artık
haber ver karar verince yada yardımcı olalımHala isim bakıyor um kanka
Bunu aldım bugün ben ayaklar serbest kollar kundaklı ilk 3 ay yapmayı düşünüyorumCanım bence pahalı kundaklar yerine aşağıda linklediğim ürün iş görür. Çok pratik ve en azından bebeğin kundak sevip sevmediğini görürüz. Benim için togsuz tulumlar anlamlı değil. O yüzden bunu buldum aldım ben. Siz de bir göz atın derim
Sevi Bebe Kemer Kundak - ebebek
Ben de pratikliğini sevdim. Ayaklar zaten serbest olacağı için ne giydirirsen giydir üstüne sar bunu bitti gittiBunu aldım bugün ben ayaklar serbest kollar kundaklı ilk 3 ay yapmayı düşünüyorum
Yaaa keşke yardımcı olsanızhaber ver karar verince yada yardımcı olalım
bize yaz içine sinen isimleri biz sana fikir verelim canımYaaa keşke yardımcı olsanızkafam o kadar karmaşa ki kız olunca daha bir karasız kaldım
Ayy yok kuzum ya doğuma inşallah birileri götürür biziEsim is yerinden eve gelene kadar ben dogururum zaten muhtemelen o yuzden kendim gitmem daha mantikli olabilir
Ayy benim de ayakta durunca oyle oluyor o zaman diger guncelleme henuz gelmedi. Her gun yepyeni bir agri cesidiyle tanisiyoruz zaten
Biz malm 80 cm olandan aldik canim, malm ya da hemnes aliniyor genelde gordugum kadariylaİkeadan şifonyer bakıyoruz alanlar hangi modeli aldı ya da öneriniz var mı?
Ben ahşap kulplu 8 çekmeceli olanı alırdım şifonyer alacak olsaydım onu beğeniyorum ama ikeadan 4 kapaklı dolap aldım, çekmecesi de olunca yeterli olduİkeadan şifonyer bakıyoruz alanlar hangi modeli aldı ya da öneriniz var mı?
Ben bu model yaptırdım apaynısını sadece resimdeki instagramdan bir görsel, bunlar dolabı boyamış ben beyaz aldım dolabı canımİkeadan şifonyer bakıyoruz alanlar hangi modeli aldı ya da öneriniz var mı?
Cnm birsey soracam.29+5komtrole.gittm doktor kizdi 5 6 haftadir kontrole.gelmedim diye suan 31 haftamdayim 32 mi yoksa 33 temi komtrole.gitmelyim doktor su haftada gel demedi ve bende acemiyim bilmiyorum ne zaman gitmeliym siz kac hafta arayla.gittiniz bu haftalardaBen yorgan örttüm başlarda. 4 aylıkken dönmeye başladı havalar ısındı ince tulum giydirdim. Sonra da çıplak uyudu. Kış gelince de tulumla devam ettik
Doktor neden bir sonraki randevuyu vermiyor ki? Benim kontrollerim 30a kadar 4 haftada birdi.bence 33te git. Sonra da 2 haftada bir gittiginde sonraki randevuyu sorCnm birsey soracam.29+5komtrole.gittm doktor kizdi 5 6 haftadir kontrole.gelmedim diye suan 31 haftamdayim 32 mi yoksa 33 temi komtrole.gitmelyim doktor su haftada gel demedi ve bende acemiyim bilmiyorum ne zaman gitmeliym siz kac hafta arayla.gittiniz bu haftalarda
Doktor neden bir sonraki randevuyu vermiyor ki? Benim kontrollerim 30a kadar 4 haftada birdi.bence 33te git. Sonra da 2 haftada bir. gittiginde sonraki randevuyu sorabilirsin belki canımCnm birsey soracam.29+5komtrole.gittm doktor kizdi 5 6 haftadir kontrole.gelmedim diye suan 31 haftamdayim 32 mi yoksa 33 temi komtrole.gitmelyim doktor su haftada gel demedi ve bende acemiyim bilmiyorum ne zaman gitmeliym siz kac hafta arayla.gittiniz bu haftalarda
4 haftada bir çağırırlar genelde ama bilemedim ki şimdi. Bence sen başka bir doktordan randevu al yine 32de gitsen olur diye düşünüyorum. Bu doktor tuhafmış birazCnm birsey soracam.29+5komtrole.gittm doktor kizdi 5 6 haftadir kontrole.gelmedim diye suan 31 haftamdayim 32 mi yoksa 33 temi komtrole.gitmelyim doktor su haftada gel demedi ve bende acemiyim bilmiyorum ne zaman gitmeliym siz kac hafta arayla.gittiniz bu haftalarda
Bu hafta halledicem canım inşallahSenin değerler baya düşük kanka, senin acil dahiliye gidip ek serum alman lazım
Soylicem canım mutlaka teşekkür ederimCanım takviye kullanman lazım senin doktoruna söyle yazsın b12 de düşük hatta gyno ferro sanol tarzı bir şey vermesi gerekiyor ben bunu kullanıyorum şuan
Evet 11.15 İnşaAllah dualarınızda hatırlayınKontrolü olan varmı bugün ajabaaa
Amin canım cümlemizin bebişi en güzel zamanında gelsinHayırlısı olsun kuzum en güzel zamanda gelsin miniğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?