- 10 Şubat 2025

- 402

- 797

- 18

- 26

- Konu Sahibi annabelica
 - 

- #49.461

Yanlız değilmişimozaman normal kabul ediyorum artık bu durumu
ayaklarım şişti birazödem ayına hoşgeldik 
Doktor bebeğin aşağıya inmeye başladığını söyledi belki de ondan az almıştır canımCanım benim de en son kızım 200gr alırken oğlum sadece 75gr almıştı. Aynı anneden besleniyorlar nasıl olabilir diye sordum ama doktorum olabilir demişti. Oğlumun suyu azalmıştı ve aşağılara inmişti ondan olabilir mi diye düşündüm ben de kendimce
Geçmiş olsun canım. Ne sıklıkla ve kaç çıktı sancıların?
Ara ara yükseldi sanırım canım, İnşaAllah düzene girerBenim de geçen 20 dakikalık NST de bir kere 59a çıkmıştı. Doktorum sıkıntı yok demişti. Senin birden fazla çıktıysa önlem almıştır. Güzel bir şey bu tedirgin olma
Lactamil emziren anneler için sütlü içecek sabah akşam içiyorum pek güvenmiyordum ama gerçekten baya arttırdı sütümüAaa neymiş o içeceek
Benimde geçen sene doğum yapan arkadaşım verdi bana bundan bir paket çok iyi diye doğum sonrası kullanacağım, senden bunu duyduğuma sevindim canımLactamil emziren anneler için sütlü içecek sabah akşam içiyorum pek güvenmiyordum ama gerçekten baya arttırdı sütümü
Ay kuzum nasıl güzel haberler bunlar. Boyu da nasıl uzunmuş fıstığın maşallah ikinize de allah hep sağlık versinKızlar günaydın
Kontrolden geliyoruz
Kızlar 32+0 dan selamlar, biz de durumlar iyi çok şükür, 1838 gr kızım, 45 cm boyu olmuşnst gerekli görmedi, ödeme baktı, hiç yok dedi, tansiyon normal, 3 hafta sonra görüşelim dedi hatta şaşırdım, difemm sen normal bir gebesin sorun yok, bir şey olursa gel ama dedi, nst 35. hafta koyacakmış. Kasılmalar normal dedi, magnezyuma devam, fitil verdi, akıntının renginden dolayı, enfeksiyon istemiyoruz dedi 
Biz de durumlar böyle
Kuzum benim bebeğimin kalp atışı hızlıydı ama sancı hiç yoktuYa canım benim bugun güzel haberlerle gel inşallahbelki anlık birseydir annabelica nin basina da gelmisti sanki bebisin kalbi hızlı atmisti sonra normale dönmüştü. 
Sıkma canını. Ama takibi de elden birakma. Yatırırsa da zaten artik dogumun yakın tamamem tedbiren yatirilacaksin. Hem orasi daha güvenli olacak bu açıdan düşünelim
Kuzum o kadar kötü değil bence haberler haftan çok güzel zaten. Bebeğin gelmeye karar verse bile bir aksilik olmadan kucağına alıp eve gidersiniz sıkma canınıKızlar takibimi 2 günde bire çekti. Kalp atışı Biraz yüksek evet dedi. Sancılarım oluşmaya başladı artık hissediyorum 37. Haftayı görürüz inşallah dedi. Normalde şekerli bebekler biraz geriden geliyor sadece ciğer gelişimi olarak dedi. İlk hedef tutabildiğim kadar içerde tutmak dedi. Şeker değerlerim şu soralar normal ama yinede sıvım 8.67cm miş Buda değerine göre yüksek dedi. Başka bişeylerde söyledi de psikolojim o kadar bozuk ki hangisini dinleyeceğimi şaşırdım sadece yatacaksın dedi 
Oy maşallah tombik olmuş kuzucuk. Sağlığınız iyiymiş çok şükür. Şeker başa bela gerçekten ama Allah beterinden korusun halledilir sıkma canınıKızlarr selamlar herkseebiz de kontrolden geldik. Yine şeker başımın belası 
Bebiş 1 buçuk hafta önde çıktı kilosu 2336 gram 43 cm. Karbonhidratı kes dedi şekerden dolayı haftaya tekrar çağırdı. Bu aralar iştahım çok açıktı asla dikkat etmedim gerçekten. Normalde 34 te nst ye sokuyormuş ama şekerden dolayı nstye girdim. Sorun yoktu normaldi herşey. Pelvis kemiği ağrısı için konuştuk normal artık dedi günlük hayatında oturur pozisyonda olma uzan dedi. Yalancı kasılmalarım da normalmiş. Çalışabilir raporu aldım
azaltıym bariTuzu hamuru şekeri azalt canım
Pelvisteki oturup kalkınca yatakta dönerken falan olurmuş, klozet dışında normalde otururken yada kalkarken ağrın oluyor mu? Hemoroid olmasınbende de ozellikle klozete oturunca agri oluyor birkac gundur. pelvisle ilgili mi? yatiyorum korkumdan devamli
ellerim daha şişmedi ama ayaklarım çok ayakta durunca şişiyorYanlız değilmişimdiyorum son bi iki hafta kala olmuyormuydu diye bu haftalarda bile oluyormuş hoşbulduk canım 
Hiç korkma kuzum hayırlı olan zamanda gelecek inşallah. Doğumdan korkma herşey yolunda gidecek büyük bir oh çekeceksin harika bir duyguValla canım dün nstde çıkanları hiç anlamadım ama bugünkiler böyle hani bebek çok sert vurunca insan bi irkiliyor yakasıklarıma doğru ve rahimimin içinden dışa doğru öyle zonklamalar oldu. Belimde hiç ağrı olmadı yani gerçekten başına geldiğinde insanın o sancıları anlamamasının imkanı yok. Ben dün hissetmediğim için çok korktum ya farkında olmadan doğurursam diye sanırım prensesin dünki hareketsizlik olayından dolayı kendi sancımı kenara attı beynim ama şimdide paçalarım tutuştu heran doğum anını düşünüyorum ve korkuyorum yumurta kapıya dayandı diye 
Tam 32+1 im canım. Boyu normal heralde ama göbek çevresi faln geniş çıktı kilomuz ilerde biraz.Bugün tam olarak kaç artı kaçsın ?
Doğru diyorsun da kuzu ahh bu iştahım yok mu acıkınca gözüm kararıyor valla, ama dikkat etmem lazım gerçekten. Ahhh o kadar haklısın ki ama alt taraftaki ağrımı sana anlatamam sanki kemiğim kırılmış gibi ağrıyorCanım sevindim güzel haberlerine. Bizi epey ihmal ediyorsun ama neyseeee
Dikkat kuzum sekeree. Bak guzel guzel geldin bu haftalara cok abartmadan idare ederek yemeye çalış.
Evet yaa baş belası gerçekten, neyse az kaldı artık sıkıcaz dişimiziOy maşallah tombik olmuş kuzucuk. Sağlığınız iyiymiş çok şükür. Şeker başa bela gerçekten ama Allah beterinden korusun halledilir sıkma canını
Ay böyle şeyler okumak çok rahatlatıcıAmaaan canimmm İnan hiç bir şey olmaz ben oğlumu 36 da 2 kilo 300 gram doğurdum küvezede almadılar ciğer gelişimi iyiydi diye şimdi 20 aylık oldu bile35 den sonra korkmayın canlar 
Ablamın 2 gebeliği de böyle geçti kuzum kışın terlikle gezerdi. 40 haftalık doğdu ikisi de tansiyonu da normaldi. Çok zor oluyor anlıyorum seni Allah yardımcın olsun2 gündür ayaklarım ellerim heryerim şişti ödemlendim çok fena parmaklarıma sanki iğne batırıyolar gibi çok fenayım sanki yarın 36 haftalık olcakmışım gibi değilde 39.haftaya gircekmişim gibi hissediyorum yürüsem aynı yatsam aynı şişlik inmiyor ama tansiyonum normal tuz desen tuzu sildim kaç gündür tuzlu yemiyorum ama yinede ödem geceleri uykularım kaçıyor acıdan uyuyamıyorum sende oldumu ödem canım ?
Haftan kaçtı canımBugün doktorum iki kere nst ye bağladı, sancı çıktı, 6 saatte bir nidicard kullanıyorum, yarın tekrar gideceğim, dua edin sancılar hafiflesin, biraz daha beklesin paşa
Tabiki canım ekleyeyim hemen hoşgeldinMerhaba aralık anneleri
Öncelikle herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum, umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz
Birazcık geç katılmış olabilirim amabilgilerimi yazsam gruba beni de ekleyebilir misin? annabelica 
Son zamanlarda zamanım bol olunca telefona çok takılır oldum ve en iyisi aranıza katılmak olur dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?