Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Mesela önerebileceğin bir şey var mı? Her gün muz ceviz kefir ya da süt mutlaka tüketiyorum. İki günde var tahin pekmez karışımı yiyorum

Gayet iyi görünüyor canım. Balık et yumurtayi yemeği de ihmal etmiyorsan.. kilosu değil gelişimi önemli zaten.yediklerin ona yarasın yeter ki
Tabi canım onları de yiyorum mutlaka. Doktor her zaman her şeyin yolunda olduğunu söylüyor kötü bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum. Bazen çok fazla düşünüyoruz işte ah şu kafayı rahat bırakabilsek

Ay bebiş o kadar kastımdı kendimi yok almazsa yok ben seni tanımıyom derse falan diye 3 dakika sürdü vermesi hangisini istiyosun dedi söyledim sekreteri yazdı çıktım tahliller yeni yapılmıştı ama bidaha gitmem gerekirse bu adama gitcem

Ay bu dram resmen 9 ay 3 bebeyi karnında taşı ve gol ye
Şaka bir yana sağlıklı olsunlar canım sen kavuşda gerisi teferruat hem bebekler sonradan çok değişiyor umudunu yitirme
ay gercekten ne zorluklarla tasidim üc bebeyi onlar gelsinler babasina ceksinler hhajajAjs biraz sinirlerim bozuldu ama olsun saglikli olsunlarsa gerisi öenmli degil

oyy masallah onlara. huylari sana benzer hem oglanlar kesin sana daha duskun olurlar:)))

benzesin bence de biz secmisiz babalarini da degil mi ya
ahahahah herkes öyle diyor oglanlar sana düskün olur kesin diye ama bakalim insallah bana daha düskün oljelar ahahajajsxjs benzesinler kiz kurban olurum kocamajwjajajx

ozaman normal kabul ediyorum artık bu durumu
ayaklarım şişti biraz ödem ayına hoşgeldik

Bugün doktorum iki kere nst ye bağladı, sancı çıktı, 6 saatte bir nidicard kullanıyorum, yarın tekrar gideceğim, dua edin sancılar hafiflesin, biraz daha beklesin paşa
Nidicardı bende sancıları durdursun diye kullanmıştım, hafifletir inşallah sancılarını

Canım benim de en son kızım 200gr alırken oğlum sadece 75gr almıştı. Aynı anneden besleniyorlar nasıl olabilir diye sordum ama doktorum olabilir demişti. Oğlumun suyu azalmıştı ve aşağılara inmişti ondan olabilir mi diye düşündüm ben de kendimce

Rabbim جل جلاله razı olsun, sıklığını bilmiyorum ama bir ara 70 lere yükseldi canım
Benim de geçen 20 dakikalık NST de bir kere 59a çıkmıştı. Doktorum sıkıntı yok demişti. Senin birden fazla çıktıysa önlem almıştır. Güzel bir şey bu tedirgin olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…