- 10 Haziran 2024

- 397

- 216

- 23

- Konu Sahibi annabelica
 - 

- #49.441

Mesela önerebileceğin bir şey var mı? Her gün muz ceviz kefir ya da süt mutlaka tüketiyorum. İki günde var tahin pekmez karışımı yiyorumYorum yapmadiysa sorun yoktur canım, haftada bir bakılınca çok da fark olmuyor bence ölçümde.. geçen haftaki değerlendirme ile önümüzdeki hafta arasındaki değerlendirmeyi karşılaştırirsin bi bekle bakalım. O zamana kadar da sağlıklı beslen
Doktora da Sorarsin her şey yolunda mi nasıl bebeğin gelişimi diye ki aklında kalmasin
Gayet iyi görünüyor canım. Balık et yumurtayi yemeği de ihmal etmiyorsan.. kilosu değil gelişimi önemli zaten.yediklerin ona yarasın yeter kiMesela önerebileceğin bir şey var mı? Her gün muz ceviz kefir ya da süt mutlaka tüketiyorum. İki günde var tahin pekmez karışımı yiyorum
Tabi canım onları de yiyorum mutlaka. Doktor her zaman her şeyin yolunda olduğunu söylüyor kötü bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum. Bazen çok fazla düşünüyoruz işte ah şu kafayı rahat bırakabilsekGayet iyi görünüyor canım. Balık et yumurtayi yemeği de ihmal etmiyorsan.. kilosu değil gelişimi önemli zaten.yediklerin ona yarasın yeter ki
Aaa neymiş o içeceekDoğumdan beri 10 gündür yani 1 paket bitmedi ama son 3 gündür bir içeceğe başladım sütümü arttırdıkötü yanı çok çabuk doluyor dolunca da rahatsız ediyor biraz 
Ay bebiş o kadar kastımdı kendimi yok almazsa yok ben seni tanımıyom derse falan diye 3 dakika sürdü vermesiSelam, devlet hastanesinden direkt alabilirsin, kimse bir şey sormaz, sanmıyorum. Muayene eder ama mutlaka, bebeğin haftasına bakıp veriyorlar. Bir şey götürmene de gerek yok. Hatta varsa tahlillerini falan da yaptır gitmişken, şikayetlerin varsa söyle.
babalari tabii benzesinler de o kadar tasidim karnimda biri de bana benzer umarim ahahahahajYaa kıyamam sanadaha degisirler annesiiii. Dur daha yeni 
Olsun o da babalari sonuctabenzesin kız bisey olmaz 
ay gercekten ne zorluklarla tasidim üc bebeyi onlar gelsinler babasina ceksinler hhajajAjs biraz sinirlerim bozuldu ama olsun saglikli olsunlarsa gerisi öenmli degilAy bu dram resmen 9 ay 3 bebeyi karnında taşı ve gol ye
Şaka bir yana sağlıklı olsunlar canım sen kavuşda gerisi teferruathem bebekler sonradan çok değişiyor umudunu yitirme 
ahahahah herkes öyle diyor oglanlar sana düskün olur kesin diye ama bakalim insallah bana daha düskün oljelar ahahajajsxjs benzesinler kiz kurban olurum kocamajwjajajxoyy masallah onlara. huylari sana benzerhem oglanlar kesin sana daha duskun olurlar:))) 
benzesin bence de biz secmisiz babalarini da degil mi ya
ozaman normal kabul ediyorum artık bu durumu2 gündür ayaklarım ellerim heryerim şişti ödemlendim çok fena parmaklarıma sanki iğne batırıyolar gibi çok fenayım sanki yarın 36 haftalık olcakmışım gibi değilde 39.haftaya gircekmişim gibi hissediyorum yürüsem aynı yatsam aynı şişlik inmiyor ama tansiyonum normal tuz desen tuzu sildim kaç gündür tuzlu yemiyorum ama yinede ödem geceleri uykularım kaçıyor acıdan uyuyamıyorum sende oldumu ödem canım ?
Atcm kuzubize yaz içine sinen isimleri biz sana fikir verelim canım
Tuzu hamuru şekeri azalt canımozaman normal kabul ediyorum artık bu durumu
ayaklarım şişti birazödem ayına hoşgeldik 
Nidicardı bende sancıları durdursun diye kullanmıştım, hafifletir inşallah sancılarınıBugün doktorum iki kere nst ye bağladı, sancı çıktı, 6 saatte bir nidicard kullanıyorum, yarın tekrar gideceğim, dua edin sancılar hafiflesin, biraz daha beklesin paşa
Geçmiş olsun canım. Ne sıklıkla ve kaç çıktı sancıların?Bugün doktorum iki kere nst ye bağladı, sancı çıktı, 6 saatte bir nidicard kullanıyorum, yarın tekrar gideceğim, dua edin sancılar hafiflesin, biraz daha beklesin paşa
Amin Ya RabbiNidicardı bende sancıları durdursun diye kullanmıştım, hafifletir inşallah sancılarını
Geçmiş olsun canım. Ne sıklıkla ve kaç çıktı sancıların?
Canım benim de en son kızım 200gr alırken oğlum sadece 75gr almıştı. Aynı anneden besleniyorlar nasıl olabilir diye sordum ama doktorum olabilir demişti. Oğlumun suyu azalmıştı ve aşağılara inmişti ondan olabilir mi diye düşündüm ben de kendimceKızlar artık kontrole haftada 1 gidiyorum. Geçen haftaya göre sadece 50gr almış gözüküyor doktor hiç yorum bile yapmadı bu konuyla alakalı ama ben tedirgin oldum. Ölçümün yanlış olma ihtimali var mı? 35.haftadayım
Geçmiş olsun canım. Ne sıklıkla ve kaç çıktı sancıların?
Benim de geçen 20 dakikalık NST de bir kere 59a çıkmıştı. Doktorum sıkıntı yok demişti. Senin birden fazla çıktıysa önlem almıştır. Güzel bir şey bu tedirgin olmaRabbim جل جلاله razı olsun, sıklığını bilmiyorum ama bir ara 70 lere yükseldi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?