- 16 Eylül 2024

- 9.165

- 9.247

- 118

- Konu Sahibi annabelica
 - 

- #49.541

Gecenin bir vaktine kadar ayaktaydim heh bu saatte yine ayaktayım. Uykular ne cabuk terketti biziiSeyretmenın sonu da gelmiyorsabah olmadn uyusam bari. Oğlan 7 de kalkacak 
Araya serpiştirilmis wc siz olur mu aşk olsunBiraz wc biraz tavan
Aslında haftan ilerde olduğu için baskı hissediyorsundur yoksa pelvis ağrısına baskı hissediyorum denilemez, şeyimin kemiği kırılıyor denilirayaga kalinca,oturunca yatakta donerken de rahat etmiyorum bi baski hissediyorum ama tuvalet en kotusu. hemoroid de var ama haklisin
Benim de hem yukarı hem aşağı hemde koltuk altımda kararma farkettim kızımda olmamıştı böyle bu hamileliğimde olduKızlar ya aşağıdan haberler kötüne rengi bildiğim renk ne şekli bildiğim şekil insanın bütün vücudu değişir mi ne zaman eskiye dönecek bu 
hayırlı guzel haberlerle gel canımBugün kontrolüm var 35+2 kontrolüne gideceğim bebisimi bir ayda görürken nasıl dayanıyordum acaba bu sefer daha sabirsizim haftada bile özlüyorum
Evet evet canım hepsi aynı markaymış. Junosu varken bu hediye gelmiş hatta arkadaşıma junoda çok rahatsız duruyordu ve juno hemen küçüldü bunu daha uzun süre kullandım dediiAy öyle mi oluyormus canım ya. Bende pahali olan daha iyi midir mantigina girdim haliyle bi fark yok muymus demek ki. O zaman bakayim buna da fava attim zaten. Teşekkür ederim
Benimki yalancı sancı sanırım, düzenli değil, pozisyona göre değişiyor ve karnımı sertlestiriyorAslında haftan ilerde olduğu için baskı hissediyorsundur yoksa pelvis ağrısına baskı hissediyorum denilemez, şeyimin kemiği kırılıyor denilir
Koltukaltı kararması bende de oldu ya, üzülüyorum inşallah geçer doğumdan sonraBenim de hem yukarı hem aşağı hemde koltuk altımda kararma farkettim kızımda olmamıştı böyle bu hamileliğimde olduinşallah geri eskiye döner 
Her ikisinden de aldım diğer sezeryan doğumum da da aynısını yapmıştımKızlar merhaba sezeryan doğum şekli düşünüyorum planımız o yönde. Nasıl bir ped almalıyım bu külot gibi olan hasta bezlerinden mi yoksa normal kalın kadın pedlerinden mi yardımcı olabilir misiniz ilk gebeliğin bilgim yok
Hastanede depend kullandım ben, külot gibi olanlardan, kanama azaldıkça normal pede geçtim evde.Kızlar merhaba sezeryan doğum şekli düşünüyorum planımız o yönde. Nasıl bir ped almalıyım bu külot gibi olan hasta bezlerinden mi yoksa normal kalın kadın pedlerinden mi yardımcı olabilir misiniz ilk gebeliğin bilgim yok
Canım ben aldım, ebe önermişti. Gece uyurken değil de gündüz, kısa süreli ana kucağında yatarkenBabyjem Düz Kafa Yastığı Gri - Fiyatı, Yorumları
Babyjem Düz Kafa Yastığı Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl 
Kızlar şu tarz bir yastık almak gerekir mi kafası için alanınız var mı
MerhabalarKızlar merhaba sezeryan doğum şekli düşünüyorum planımız o yönde. Nasıl bir ped almalıyım bu külot gibi olan hasta bezlerinden mi yoksa normal kalın kadın pedlerinden mi yardımcı olabilir misiniz ilk gebeliğin bilgim yok
Depend her iki doğum şeklinde de kurtarıcı oluyorKızlar merhaba sezeryan doğum şekli düşünüyorum planımız o yönde. Nasıl bir ped almalıyım bu külot gibi olan hasta bezlerinden mi yoksa normal kalın kadın pedlerinden mi yardımcı olabilir misiniz ilk gebeliğin bilgim yok
Ben uyandığımdan beri şeyimin kemiği kırılmadıysa da çatlatmışım gibi hissediyorumAslında haftan ilerde olduğu için baskı hissediyorsundur yoksa pelvis ağrısına baskı hissediyorum denilemez, şeyimin kemiği kırılıyor denilir
çoktan tamamladım canım ben çantayı. Kız bazen öyle diyorum zaten gelecekse gelsin diye. Sonra diyorum ki ay ben nasıl doğurucam ben doğuramamKanka haftan güzel dogurursan da dogur nolmus yaane yollardan gectik kolay degil. Sen bebisine güven saglikla gelir o. 
O sanci anlasiliyor yanibunu ogrendigim iyi oldu. 
Sen hazirliklari tamamladin mi cantayi ?
Ayyyy canım çok sevindim maşallah süphanallah oğluşunaAmaaan canimmm İnan hiç bir şey olmaz ben oğlumu 36 da 2 kilo 300 gram doğurdum küvezede almadılar ciğer gelişimi iyiydi diye şimdi 20 aylık oldu bile35 den sonra korkmayın canlar 
Amin canım inşallah hepimizeKuzum o kadar kötü değil bence haberler haftan çok güzel zaten. Bebeğin gelmeye karar verse bile bir aksilik olmadan kucağına alıp eve gidersiniz sıkma canını
Ahhh inşallahHiç korkma kuzum hayırlı olan zamanda gelecek inşallah. Doğumdan korkma herşey yolunda gidecek büyük bir oh çekeceksin harika bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?