Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
@Sunsun9 javairia güzel haberlerinizi bekliyoruz kıslar
Eveett biz geldik ilk nstmize girdik 10 dk kalp atışı ardık bi korkuttu kızım beni
Çok şükür sancı çıkmadı 2 hafta sonra yeniden çağırdı 43cm 2kg olarak yola devam ediyoruz

Eklentiler

• IMG_8631.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 95
Eveett biz geldik ilk nstmize girdik 10 dk kalp atışı ardık bi korkuttu kızım beni
Çok şükür sancı çıkmadı 2 hafta sonra yeniden çağırdı 43cm 2kg olarak yola devam ediyoruz

Maşallah canım güzelliğine, yapıyor bu kızlar böyle şeyler, şirinlikler yapıyorlar bize

Maşallah güzelliğe, burnunu yesinler gülüyor sanki
Ye teyzesi Somurtuk duruyodu aslında bi anlık gülümseyince çekti doktor hemen burnu babasına benzesin ya benimki estetik
Maşallah canım güzelliğine, yapıyor bu kızlar böyle şeyler, şirinlikler yapıyorlar bize
Sağol canımNormalde erkek bebişler uğraştırıyormuş çok zor olacak bu bebiş dedi görevli bana dedim olabilir

Zor olsun ama olsun
En baştan beri bütün aşamaları zor ben hala kusuyorum. Sağımdan soluma dönemiyorum ağrılar çekiyorum ama her bir zorluğa değecek kucağıma alınca biliyorum. Çok yorulucam uykusuz kalıcam belki sinir krizleri geçiricem ama evladımın bir gülüşüyle hepsi geçecek

Çok geçmiş olsun iki hafta daha bekleyecek inşallah tatlı kız dualarımız sizinle

Ay inşallah canım kapatmıştım aslında çıkışları dikişle dişi olsa dikişi ısıracak sağlıkla gelsinler

Benim de önceki gebelikte vardı canım ursofalk diye ilaca başlamıştım, değerler hemen düzelmişti korkma. Önemli olan farketmek. Karaciğer alt ast çok yüksek değil, benim 100 150 civarıydı merak etme Eğer varsa da öyle bişey erkenden önlemi alınır.

Canımmm minik prensesin beklesin biraz daha dualarımız seninle
Günaydın kızlar bugün tam 33+0 olduk. Kontrolüm var saat 10da inşallah her şey yolundadır

Günaydın kızlar
Bugün görüş günümüz doktorumuza gidiyoruz
cebellato okurken korktum doğurdun sandım
Herkes zamanında sağlıkla alsın bebişlerini kucağına
Güzel haberlerle gelin kızlar
Canımm, şu döneminde bu kadına tahammül edip kendi sürecinin tadını kaçırma her şeyin güzelliği de var zorluğu da var, herkesin tahammül edebileceği sınırda farklı. Sorduğun için yazıyorum ben olsam mesafe koyar onun anlattığı şeylere de sınır koyardım. Şuan bu söylediklerin beni olumlu etkilemiyor o yüzden başka şeylerden bahsedelim gibi şeyler söylerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…