Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
safra normalse şükür Demir vitamini de yapıyor ciltte döküntü kuruma varsa bol bol nemlendirince yatışıyorsa sıkıntı yoktur zaten vegan hindistan cevizi yağı ile yağlayabilirsin kremdense daha doğal ve besleyici

Inşallah seninki de normal gelir canım, gelmese bile hiç tedirgin olma. Yemeklerle birlikte o hapı içiyosun hemencecik düzeliyo değerler

Kızlar eksikleri düşünmekten beynim yanmasın diye şöyle bi liste yapmıştım belki birilerine lazım olur… ben çoğunu aldım, kalanı sepette akşamı bekliyor

Siz yenidoğan kıyafetlerini kaç adet aldınız? 50 cm mi 56 cm mi?

Eklentiler

• IMG_4277.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 82
Canim katlanabilir kuvet onerilmiyor hic ama hic, onu bi daha bi arastir istersen
Ben 50cm 3 tulum 3 alt ust takim aldim 2 de hastane cikisi, 56 cm 5 tulum 5 alt ust takim aldim

Canim katlanabilir kuvet onerilmiyor hic ama hic, onu bi daha bi arastir istersen
Ben 50cm 3 tulum 3 alt ust takim aldim 2 de hastane cikisi, 56 cm 5 tulum 5 alt ust takim aldim
Tamam o zaman benim biraz 56 cm almam lazım, teşekkür ederim

Neden önermiyorlar katlanabilir küveti? ben bunu aldım ve artık iade edemiyorum canım, bu ürünlerin iadesi kabul edilmiyormuş mağazaya sormuştum alırken

Eklentiler

• IMG_4278.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 73
Aşko sende indirimi bekliyordum sanki alacağın şeyler vardı hemen pes etme bulursun bişeyler
ayyy ben 31 ekimden beri haril haril çalışıyorum hepsiburada ve amazondan cogu seyi hallettim
Bi tek hm bekliyorum emzirme atleti ve bi set daha sutyen alcam. Bi de su bebis tasima ceketinden

Bebek icindeyken yanlislikla katlaniyormus sorun oluyormus diye duydum dikkatli yikamakta fayda var o zaman iade edemiyosan eger

Bencede ankara bizi kuruttu iyice bende öyleyim pul pul dudaklarıma kadar:/

Aramızda en doğru şeyi yapan sen oldun kanka suuuduru68 tacını takdim etsin
Yalnız bu kargolar kasımda çıldırdı mı bana mı öyle denk geliyor 3 dür elden teslim yok kapı önüne bırakıp gidiyorlar zil bile çalmıyorlar herhalde yoğunlukları var diye buldukları çözüm bu :/

Arkadaşının anneliğin fedakarlık olduğundan haberi yok belli ki :/
Yani toz pembe diyemem hiç bir şey olmasa bile uykusuzluk anneyi günbegün yoruyor zorluyor ama hepsine değer hepsi bir süreç yenidoğan halleride bir daha geri gelmeyecek doya doya göğsümüzde taşıyalım koklayalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…