- 24 Ekim 2024
- 809
- 738
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.881
safra normalse şükürInşallah inşallah aminnbende de haftasonu bi kaşıntı oldu verdim hatta kan alt senle aynı ast normal, safra da normal gelmiş. Cildim aşırı kuru ondan mı bilemedim çünkü bacaklarım kollarım çok kaşınıyo avuç içi ve ayak tabanından ziyade.
Aramızda en doğru şeyi yapan sen oldun kankaEn sevdiyimm enn sevdiyimm harikaaaaylardır bugünleri bekliyorum alışveriş için
Tek bir parça daha alırsam
Inşallah seninki de normal gelir canım, gelmese bile hiç tedirgin olma. Yemeklerle birlikte o hapı içiyosun hemencecik düzeliyo değerlersafra normalse şükürDemir vitamini de yapıyor ciltte döküntü kuruma varsa bol bol nemlendirince yatışıyorsa sıkıntı yoktur zaten vegan hindistan cevizi yağı ile yağlayabilirsin kremdense daha doğal ve besleyici
Alacak bisey kalmadi ki arkadaslar daha ne alicaz lutfen soyleyinakşam konuşuruz dedi
Her zaman vardır alacak bir şeyAlacak bisey kalmadi ki arkadaslar daha ne alicaz lutfen soyleyin
Evet sadece hazımsızlık problemi çektiğim için 3 bardak sür yerine 1 bardak süt iki muz yerine 1 muz falan yedim çünkü sindirim sorunu yaşadımPeki canım sen beslenmeni aynı şekil devam ettirdin mi?
Canim katlanabilir kuvet onerilmiyor hic ama hic, onu bi daha bi arastir istersenKızlar eksikleri düşünmekten beynim yanmasın diye şöyle bi liste yapmıştım belki birilerine lazım olur… ben çoğunu aldım, kalanı sepette akşamı bekliyor
Siz yenidoğan kıyafetlerini kaç adet aldınız? 50 cm mi 56 cm mi?
En son bana yuzey temizleyici aldirdin sen deHer zaman vardır alacak bir şey
Aşko sende indirimi bekliyordum sanki alacağın şeyler vardı hemen pes etme bulursun bişeylerEn son bana yuzey temizleyici aldirdin sen de
Tamam o zaman benim biraz 56 cm almam lazım, teşekkür ederimCanim katlanabilir kuvet onerilmiyor hic ama hic, onu bi daha bi arastir istersen
Ben 50cm 3 tulum 3 alt ust takim aldim 2 de hastane cikisi, 56 cm 5 tulum 5 alt ust takim aldim
ayyy ben 31 ekimden beri haril haril çalışıyorumAşko sende indirimi bekliyordum sanki alacağın şeyler vardı hemen pes etme bulursun bişeyler
Bebek icindeyken yanlislikla katlaniyormus sorun oluyormus diye duydumTamam o zaman benim biraz 56 cm almam lazım, teşekkür ederim
Neden önermiyorlar katlanabilir küveti? ben bunu aldım ve artık iade edemiyorum canım, bu ürünlerin iadesi kabul edilmiyormuş mağazaya sormuştum alırken
Gerci dun sen de bana lcwdan yazlik tisort sort aldirdinAşko sende indirimi bekliyordum sanki alacağın şeyler vardı hemen pes etme bulursun bişeyler
Yandaki o iki plastik bacaklarına güvenerek aldım bendeBebek icindeyken yanlislikla katlaniyormus sorun oluyormus diye duydumdikkatli yikamakta fayda var o zaman iade edemiyosan eger
Bencede ankara bizi kuruttu iyice bende öyleyim pul pul dudaklarıma kadar:/Canım bende de durum aynı ya bacaklarım kollarım falan kaşınıyor özellikle de geceleri. Ben de baktırdım değerlerime normal geldi. Ilık bi duş alıp kremleniyorum iyi geliyor. Ankara'nın havasından mı bilemedim cildimiz kuruyor heralde
Yalnız bu kargolar kasımda çıldırdı mı bana mı öyle denk geliyor 3 dür elden teslim yok kapı önüne bırakıp gidiyorlar zil bile çalmıyorlar herhalde yoğunlukları var diye buldukları çözüm bu :/
Arkadaşının anneliğin fedakarlık olduğundan haberi yok belli ki :/Çocuktan sonra bi delirdi, lohusalığa girmedim diyor ama bence gizli depresyonda çünkü çocuğu sanki 1-2 yaşında gibi beklentileri var. Göğüsleri bozulmasın diye emzirmedi, sürekli vücudunda bi değişiklik yapıyor, emzik bile yasak çünkü emziği düştüğünde ağlıyomuş gece uyanması gerekiyormuş, çocuğa 3. Ayda uyku terapisi aldırdı terapi dediğim şey de bu ağlayarak sakinleşip uyumasını bekledikleri tür varya onlardan sebebini açıklarken de “kendi desteksiz uyumuyordu çok yoruluyordum” dedi. Bunların hepsine tepkim sabitti öyle uygun gördüysen iyi kanka hayırlı olsun falan hiç eleştirel bakmadım bile kendi çocuğu sonuçta ondan iyi bilcek değilim çocuğunu. Ama dediğim gibi hiç etkilenmem normalde herkes böyle çocuğu kabus gibi anlatınca gerilmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?