Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Çok teşekkür ederim canım çok iyi geldi yorumun korkum azaldı inşallah hepimiz sağlıkla tamamlarız bu süreci sen de bebişine sağlıkla kavuş hep sağlıklı günlerini gör inşallah

Yaa yazsaydınız keşke burda bir aile gibi olduk dualarımız sizinle bıcır biraz daha içerde dayansın inşallah

Bende hayranım cebellato başından beri hep pozitif hep iyimser ya bizi tedirgin etmemek için yada kendi karakteri ama harika bişey

Hayır kan akımım iyiymiş problem yokmuş geçtiğimiz hafta uyum yakalamıştı ama bu hafta yine az almış
Canım benim de bu hafta baya fazla almış sıvım da iyi duruma gelmiş nedeni de fazla muzlu süt içmemdi bence evde muz süt badem ceviz blender den geçirip içiyordum 2 günde 1 deneyebilirsin şeker problemin yoksa varsa da kefir ve bol ceviz badem de deneyebilirsin değişimler normal genel sağlığı iyiyse yeterli sağlıkla gelsin minnoş

Oo atom yapmışsın sen :)) maşallah yarasın bebişine

Ben okurken heyecanlandım ya seni düşünemiyorum çok şükür bebeğinde sende iyisin, dualarım da olacaksın inşallah vaktinde sağlıkla kucağına alırsın

Kızlarr günaydınn. Bugün çok gergin uyandım. Bişey sormam lazım size bi tane arkadaşım var sürekli olumsuz konuşuyor. Bu sosyal medyada da çok var işte doğurmak en kolay şu bu sürekli bi şikayet hali. Ama bu arkadaşım 4 aylık bebeği var ne zaman konuşsa içim daralıyo hiç alakasız bişey konuşuyoruz mesela “napıyosun nasılsın” falan diyorum uzanıyorum falan diye yanıt verdiğim an başlıyo “e uzan bak ben hiç dinlenemiyorum senin de son haftaların hiç dinlenemiceksin vaktin varken yat” başka bişey söylüyorum “sen asıl çocuk olunca gör doğsun öyle gör” hamileliğimi ilk öğrendiği anda da “ben çok kilo aldım sen de alcaksın ben de almam diyodum ama bak x kilo aldım çatladım” falan hep bu tarz konuşuyodu kilo almadım bu sefer de e kanka son haftalar alınıyo zaten asıl demeye başladı kendi bebeği yetiştiriş şekli de asla normal değil bu kısım çok uzun ama artık en son sürekli bana doğum şekliyle ilgili iyice negatif basmaya başladı kendisi isteğe bağlı planlı sezeryan oldu, sürekli normal doğumun komplikasyonu çok, saatler sürüyo, çocuk hep geç geliyor kaka yeme tehlikesi var hep riske atma diyor ki ben de sezeryandan korkan normal isteyen biriyim. Doktorumun söylediklerini eleştiriyor sürekli, kaç kilo diyor ki kızım da 1.5-2 hafta önde, söylüyorum kilosunu yine de diyo ki şunu ye bunu ye. Daral geldi artık kırmak da istemiyorum ama çocuğu zorla ben yaptırmışım gibi davranılmasından rahatsızım artı kendi çocuğundan bu kadar şikayetçi olunmasından da ayrı rahatsızım. Bu konuşmaların sebebi sizce ne?

Maalesef arkadaş hiçte dost canlısı değilmiş bu tarz insanlar herkesin çevresinde vardır herhalde uzak durmak gerek.
Ben kötü oldum karşımdaki de aynı benim gbi olursa avunurum gözüyle bakıyor herhalde biraz mesafe koymanda fayda var bence canım.

Yani siz bilirsiniz tabi ama bu kadar negatif basan bi insanla ben muhabbetimi azaltırdım bazı insanlar sebep olmadan da kötü niyetli olabiliyor

Dinlemediğimi takmadığımı belli ediyorum o yazmadıkça yazmıyorum ama üç saniye konuşsak o araya bişey sıkıştırıyor. Lohusadır dedim falan ama bi yere kadar. Bana söylediklerini yine takmıyorum çünkü bana kalırsa tüm süreci yanlıştı ama sürekli kendi çocuğundan şikayetçi olması sürekli bi beklenti içinde olması beni üzüyo. İnternette de çok var böyle illa denk gelmişsinizdir sürekli ama sürekli “doğurun görceksiniz, evim şöyle, hayatım böyle” içerik üreticileri sürekli böyle şikayet temelli videolar çekiyolar

Evet kendilerini geçtim cocuklarını malzeme konusu yapıp rezil ediyorlar.arkadaşın hep bu tarz birisi ise arkadaşlığı bile bitirebilecek bir konu ama cidden lohusalık bunalımındaysa bilemiyorum :) Allah akıl fikir versin diyelim

Çocuktan sonra bi delirdi, lohusalığa girmedim diyor ama bence gizli depresyonda çünkü çocuğu sanki 1-2 yaşında gibi beklentileri var. Göğüsleri bozulmasın diye emzirmedi, sürekli vücudunda bi değişiklik yapıyor, emzik bile yasak çünkü emziği düştüğünde ağlıyomuş gece uyanması gerekiyormuş, çocuğa 3. Ayda uyku terapisi aldırdı terapi dediğim şey de bu ağlayarak sakinleşip uyumasını bekledikleri tür varya onlardan sebebini açıklarken de “kendi desteksiz uyumuyordu çok yoruluyordum” dedi. Bunların hepsine tepkim sabitti öyle uygun gördüysen iyi kanka hayırlı olsun falan hiç eleştirel bakmadım bile kendi çocuğu sonuçta ondan iyi bilcek değilim çocuğunu. Ama dediğim gibi hiç etkilenmem normalde herkes böyle çocuğu kabus gibi anlatınca gerilmeye başladım

Arkadaşım günaydın, bence bu konuşmaların sebebinden önce seni bu süreçte bu kadar geren, strese sokan biriyle neden hala yakın olduğunu sorgulamalısın. Yanlış anlama kimsenin arkadaşlık ilişkisine karışmak haddimize değil, fikir sorduğun için söylüyorum. Ben olsam hele ki böyle bir süreçte bana destekten çok köstek olan, modumu düşüren bir insanla iletişimimi aile üyem dahi olsa bak arkadaşı geçtim ailemden bile olsa sınırlarım. Baktım zorluyor ve devam ediyor silerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…