Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Çok sağol canım doğurunca mesajım şu olucak “teyzeler, doğurdum

Çok sağol canımsın kız hepiniz doğurdum sanmışsınız ben de bi an nişan mı ne ondan geldi sandım

Evet kuşum çok haklısın zaten koparmaya çalışıyorum yazmadıkça yazmıyorum hiç bişey sormuyorum, sorduğunda çok üstün körü cevap veriyorum. Bi yanım üzülüyo yeni anne oldu belki itiraf edemiyodur mutsuzluğunu falan diye düşünüyo diğer yanım ne işin var kes muhabbeti diyor. Bu ara sona yaklaştıkça anlattığı hiç bişeyi yaşamadım, bebeklerimizin gelişimi farklıydı (ki benim için hiç bi kıyaslama sebebi değil bu) sanki bu onu iyice hırslandırdı gibi son kontrolümden beri dozunu arttırmış durumda. Muhtemelen doğumuma kalmadan kendisiyle yolları ayırıcam bi yanım da iyice kudurt diyo ama dinlemicem o tarafımı

Canımmm çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah durur ama doktorum da dediğin gibi endişe edecek hiçbir şey yok diyor işte öyle istiyoruz beklesin birazcık daha

Çok teşekkür ederim canımm inşallah hepimiz en doğru vakitte en sağlıklı şekliyle kucağımıza alalım güzel teyzemiz bak duygulanıcam yapmayın

Ben okurken heyecanlandım ya seni düşünemiyorum çok şükür bebeğinde sende iyisin, dualarım da olacaksın inşallah vaktinde sağlıkla kucağına alırsın
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim kız hem de nasıl heyecan öyle bir çanta hazırlanışımki içinde battaniye hastane çıkışı bez var o sırada kargodaki pijamam…

Bakalım canım teşekkür ederim deneyeceğim ben de artık kontrolüm 13 gün sonra umarım alır bebeğim tabi ki sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri inşallah

Bu bebişler bizim illaki yüreğimizi hop ettirecekler Şu an iyi olmanıza çok sevindim canım. Daha 37leri bekleyecek inşallah Allahın izniyle. Günleriniz rahat geçsin, sağlıkla kavuşun inşallah

Bu bebişler bizim illaki yüreğimizi hop ettirecekler Şu an iyi olmanıza çok sevindim canım. Daha 37leri bekleyecek inşallah Allahın izniyle. Günleriniz rahat geçsin, sağlıkla kavuşun inşallah
Çok teşekkür ederim canım inşallah sen de sağlıkla kavuşursun yavrularına heyecanlı gıdıklar

Merhaba canımm Gerçekten maceracı kızın var. Pozitifliğine de bayıldım! Allahım bebişinin sağlıklı doğum zamanı geldiğinde doğmasını nasip etsin. Sizi huzurla, mutlulukla kavuştursun Allaha emanet olun

Geçmiş olsun cnm zamanında kavuşursunuz inş

Çok teşekkür ederim canım beniminşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz sağol arkadaşım

cebellato aşko doğum olmadığını düşünerek okuyan bir tek bendim galiba
Geçmiş olsun kanka, tünelin ışığını kapat elinle o an şu an değil kızçene o anlayacaktır şaka bir yana aşkom bunca dayandınız bebiton sabretti 2 hafta nedir ki yine dayanır Piremses sen yeterki aksiyon alıp evde çok dolaşmadan güzelce yat, inşallah doğru zamanda gelecek

Kız dünya derdimiz yetiyor birde arkadaş derdiyle uğraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…