Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Sağol canımsın

Çok geçmiş olsun canım, şükür herşey yoluna girmiş. Inşallah en az 2 haftada annesiyle birlikte uslu uslu duracak minnoş dualarımız seninle. Iyi ki hemen gitmişsin.
İnşallah canım yavrular karnımızda büyüsünler sağlıkla inşallah bu haftalarda beklememek daha iyiymiş umarım acil hiçbir durumunuz olmasın

Geçmiş olsun canım. Sağlıkla ilerlesin süreciniz. Sakin olmaya çalış olur mu. Bizi de haberdar edersin. Allaha emanet olun

Hastaneden siparişe başla eve gitsin

Eklentiler

• 1000176410.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 14
Hepsi geldi şükür keşke başta annem falan olsaydı yanımda bu kadar stres yapmazdım işte insan bilemiyo

Canım stres yapma, sen güçlü bir annesin, yavrucuğun da bunu biliyor, biraz şakalar yapmaya çalışıyor sana, endişelenme, enfeksiyon riskinden dolayı yatırmışlardır belki açıklık olunca öyle yapıyorlar önlem amaçlı antibiyotik tedavisi uyguluyorlar

Gecmıs olsun canım. Kacıncı haftadasın

Çok geçmiş olsun canım Korkma sakın. Konuştuğum ikiz bir arkadaşın da açıklığı vardı ama doktoru eve yollamıştı. Demek ki çok da riskli değil. Orada gözetim altında olman daha güvenli hem. Dualarımız seninle

Çok tuhaf bi hismiş ya bu kadar şaka yeter oğlum diyorum nstde show yapıyo sağ sol tepiniyo aklım çıkıyo erkenden doğcak diye hemşirede o kendini kurtamış artık doğarsa doğar diyo daha erken bence 2600 kilosuda daha küçücük gibi geliyor inşallah sağ sağlim çıkarız yarın

Çok geçmiş olsun, bekler bence biraz daha minik, arada böyle heyecanlar yaratıyorlar :) Tek başına olman stres yaratmış, neyseki hemen koşup gelecek birilerin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…