- 3 Kasım 2025
- 23
- 71
- 3
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.921
Hehhh işte buuBelki ben üstüme işenmesinden her yerime kusulmasından hiç uyuyamamaktan falan zevk alıcam sananeee dimiamiiiiinnnn
Aşkım açıklık için ne dedi peki drKızlar yatış verdilerkan sonuçlarmda iyi çıktı ama alttan baktılar 2-3 cm açıklık var galiba sancım yok yani hissedemiyorum arada kasılma oluyor tek başıma gitmiştim bide ya çok stres yaptım ben serum takıcaklar şimdi bir gün yatıcakmışım şuanlık
Ayy koymaz mıyım kuzum her tarafımda yastık var yatarkenYatarken bacak arana yastık koymuyorsan koyabilirsin iyi geliyor çünkü. Nasıl oldun bugün
yatıs veriyorum dedi duruma göre bakacsğız dedi bugün yat dedi açıklıkla alakalı bişey demedi tansiyonumda düşmüştğ halbukiAşkım açıklık için ne dedi peki drçok geçmiş olsun
Sen cok tehlikeli cümleler kuruyorsun bakBelki ben üstüme işenmesinden her yerime kusulmasından hiç uyuyamamaktan falan zevk alıcam sananeee dimiamiiiiinnnn
Geçmiş olsun canım haber ver bize gelişme oldukçayatıs veriyorum dedi duruma göre bakacsğız dedi bugün yat dedi açıklıkla alakalı bişey demedi tansiyonumda düşmüştğ halbuki
Orda olman Dr gözetiminde kalman daha iyi olur canım senin için, inşallah serumlar ilaçlar toparlayacaktıryatıs veriyorum dedi duruma göre bakacsğız dedi bugün yat dedi açıklıkla alakalı bişey demedi tansiyonumda düşmüştğ halbuki
İnşallah canım hepimizin normal ilerlesin süreci çok teşekkür ederimInşallah seninki de normal gelir canım, gelmese bile hiç tedirgin olma. Yemeklerle birlikte o hapı içiyosun hemencecik düzeliyo değerler
Eehh biraz ucundan ahahaaaaYaaahuu bu nasıl teşhis beeeee psikolog musun mübareek
Ben de bi ben kocama ucuza aldımmm yavvv çok indirimdeydi diyorum sanıyordumBen bebek arabam indirime girdiğini gördüğümden beri eski ben değilimtabi ki bundan kocamın haberi yok
Canım yatırmaları iyi olmuş, serumlarda şifa olur inşallah. Stres yapma üzülme sen, iyiki açıklığı da gördü doktor. Bu şekilde evde olman daha kötü olabilirdi. Son haftalarda bunları yaşayacağız belli ki, sağlıkla sonuçlansın yeterkiKızlar yatış verdilerkan sonuçlarmda iyi çıktı ama alttan baktılar 2-3 cm açıklık var galiba sancım yok yani hissedemiyorum arada kasılma oluyor tek başıma gitmiştim bide ya çok stres yaptım ben serum takıcaklar şimdi bir gün yatıcakmışım şuanlık
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle inşallah zamanında sağlıcakla kucağına alırsın bebişiniKızlar yatış verdilerkan sonuçlarmda iyi çıktı ama alttan baktılar 2-3 cm açıklık var galiba sancım yok yani hissedemiyorum arada kasılma oluyor tek başıma gitmiştim bide ya çok stres yaptım ben serum takıcaklar şimdi bir gün yatıcakmışım şuanlık
Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerini alırızKızlar yatış verdilerkan sonuçlarmda iyi çıktı ama alttan baktılar 2-3 cm açıklık var galiba sancım yok yani hissedemiyorum arada kasılma oluyor tek başıma gitmiştim bide ya çok stres yaptım ben serum takıcaklar şimdi bir gün yatıcakmışım şuanlık
Kızlar yatış verdilerkan sonuçlarmda iyi çıktı ama alttan baktılar 2-3 cm açıklık var galiba sancım yok yani hissedemiyorum arada kasılma oluyor tek başıma gitmiştim bide ya çok stres yaptım ben serum takıcaklar şimdi bir gün yatıcakmışım şuanlık
Kızlar yatış verdilerkan sonuçlarmda iyi çıktı ama alttan baktılar 2-3 cm açıklık var galiba sancım yok yani hissedemiyorum arada kasılma oluyor tek başıma gitmiştim bide ya çok stres yaptım ben serum takıcaklar şimdi bir gün yatıcakmışım şuanlık
evet canım netlesti cok sukurEzmu0810 canm günaydın seninde tarihin netleşmiş ben dün gördüm çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah canım nerden nerelere geldik hala hayret ediyorum
Canm benim hakkında hayırlısı olsun sakin ol bunu yaşayan çoook gebe var gayet doğal bir süreci geçiriyorsun haberdar et bizide ara ara, açıklıkta varken hastanede olmann en güzeliKızlar yatış verdilerkan sonuçlarmda iyi çıktı ama alttan baktılar 2-3 cm açıklık var galiba sancım yok yani hissedemiyorum arada kasılma oluyor tek başıma gitmiştim bide ya çok stres yaptım ben serum takıcaklar şimdi bir gün yatıcakmışım şuanlık
Kontrole diye çıkıp yatış yapıldı bide en korktğum şey açıklığım var mı diye baktı ya orda bi strese girdim ya ne yalan söylim dün temizlik yaptım bide çok hep ondan oldu inşallah hayırlıs neyse o olur daha çantam hiçbişey hazır değil trendyol indirimini beklerken nerdeyse doğurcam galibaCanım yatırmaları iyi olmuş, serumlarda şifa olur inşallah. Stres yapma üzülme sen, iyiki açıklığı da gördü doktor. Bu şekilde evde olman daha kötü olabilirdi. Son haftalarda bunları yaşayacağız belli ki, sağlıkla sonuçlansın yeterki
Ay tövbeKontrole diye çıkıp yatış yapıldı bide en korktğum şey açıklığım var mı diye baktı ya orda bi strese girdim ya ne yalan söylim dün temizlik yaptım bide çok hep ondan oldu inşallah hayırlıs neyse o olur daha çantam hiçbişey hazır değil trendyol indirimini beklerken nerdeyse doğurcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?