- 23 Mart 2016
- 31.985
- 94.536
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.901
Oyy vakti zamanında inşallah bekliyoruz o güzel mesajıÇok sağol canımdoğurunca mesajım şu olucak “teyzeler, doğurdum ”
Maşallah canım o suratındaki parmağı mı seda sayan pozu vermiş gibiEveett biz geldik ilk nstmize girdik 10 dk kalp atışı ardık bi korkuttu kızım beni
Çok şükür sancı çıkmadı 2 hafta sonra yeniden çağırdı 43cm 2kg olarak yola devam ediyoruz
Çok geçmiş olsun canım düşmesine sevindim gece strese girdiysen ondan olabilir uykusuzluk .çok etkiliyor:/İnan hiç bilmiyorum bakalım doktoru bekliyorum bide dün çok kasılmam vardı gece uyuyamadım hiç ondanda tansiyon yükselmiş olabilir şimdi 12-8
Aa bitmiş mi bunuKızlar ben kaç zamandır şu 1 tog uyku tulumununa bakıyordum. Bedeni de küçük ve çok güzel düşmüş. İki tanesini DEFACTO200 koduyla 960a aldım şaka gibi. Trendyol defactoda çok güzel indirim var bilginiz olsun
Ay bacım ağzından bal damlamış konuş kızSeni çook iyi anlıyorum. Benim de öyle bi arkadaşım var, ne zaman benim gebeliğim hakkında konuşsak sürekli şu an ki durumundan bebeğinden şikayet ediyor, yahu hiç mi pozitif bir tarafı yok anneliğin diyesim geliyor.
Arada bir güzel şeylerden bahsetse anlarım, ama yok bir kere bile duymadım.
Neyse bu arkadaş bi kaç ay böyle devam edince en sonunda patladım dedimki “canım bi tek senden duyuyorum böyle şeyleri, ama emin ol her çocuk bir değil, senin yaşadıklarını belki ben yaşamıcam, yaşasamda bu sadece bir süreç geçecek elbet” dedim. Sonra hemen haklısın falan modlarına girdi, ama bir sonraki görüşmemizde kadın tekrar resetleniyorAraya mesafe koydum ben, aramıyorum eskisi gibi.
Ayrıca benim bebeğim huysuz olsa ne olacak, 2 şikayet eder üçüncüde totosunu yirimmm
Yaaahuu bu nasıl teşhis beeeee psikolog musun mübareekmükemmelliyetçilik ile kötü ruh arasına sıkışmış görünümde kıskanç aslen zavallı ve yalnız olan mini mini insancık kişilik bozukluğu
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım düşmesine sevindim gece strese girdiysen ondan olabilir uykusuzluk .çok etkiliyor:/
Aynen öyle kuşum on tane de bebeğin olsa hepsinin tadı birbirinden farklı olcak hiç birinin o günleri gelmicek hep özlencekArkadaşının anneliğin fedakarlık olduğundan haberi yok belli ki :/
Yani toz pembe diyemem hiç bir şey olmasa bile uykusuzluk anneyi günbegün yoruyor zorluyor ama hepsine değer hepsi bir süreç yenidoğan halleride bir daha geri gelmeyecek doya doya göğsümüzde taşıyalım koklayalım inşallah
Oyy e kanda vermişsin hâla mı izin yok yemene :// sabır canım tahlil vs derken hastane işi zorSağol canımkan aldılar sonuçlar çıktı doktorun gelmesini bekliyorum o kadar yoruldum ki açım ve uykum var bi yemek yiyp uyusam zımba gibi olucam başım donmeye başladı açlıktan su bile içmeme izin vermediler
Heppp inan en zor bebek bile özleniyor öyle olmasa kimse 2.3.çocuğu yapmazdı, :)Aynen öyle kuşum on tane de bebeğin olsa hepsinin tadı birbirinden farklı olcak hiç birinin o günleri gelmicek hep özlencek
Yiyim hocam valla bayılcam yoksa dedim olmaz diyor şansıma acil doktoru vicdansız çıktıOyy e kanda vermişsin hâla mı izin yok yemene :// sabır canım tahlil vs derken hastane işi zor(
Maşallah canımGüzel haberlerle geldim çok şükür her şey yolunda43 cm 2125 gr olmuşuz bir sonraki randevu 20 gün sonra dedi sıkıntı olmadığı için. Nstye girmedim. Ondan sonra da haftada bire düşecekmiş kontroller
Kızlar gratiste tüm ürünlerde %75 indirim vardı her şeyin fiyatı çok iyiydi enerjiniz varsa bi bakın. Ama aşırı kalabalık ben saat 11de gitmeme rağmen 40 dk sıra bekledim
Kanka ben baktımda almadım sonra kumaşı sert oluyormuş dediler, ninana alacamAa bitmiş mi bunusepide de aldı sanki yada bakıyordu ama 1 tanesi o fiyat gibiydi kodla güzel düşmüş
Aynen ya belki rahatlık battıAy bacım ağzından bal damlamış konuş kızben de sıyırıyorum kendimi yavaştan. Bide ben zaten bebeğin zor olcağını bilerek girdim bu topa rahat isteseydim zaten rahattım salak mıyım kaç ay deniyim
Belki ben üstüme işenmesinden her yerime kusulmasından hiç uyuyamamaktan falan zevk alıcam sananeee dimiAynen ya belki rahatlık battıpozitif analık neymiş birazcık gösterme imkanı ver allahıııımmm
Yatarken bacak arana yastık koymuyorsan koyabilirsin iyi geliyor çünkü. Nasıl oldun bugünAkşama doğru bir tık açıldı sanki, ama sabah gerçekten ağlamak üzereydim. Yarın sabah nasıl olacak bakalım, yataktan kalkınca ve tuvaletten kalkınca oluyor genelde. Aman normalse sorun yok, bebek kanala girdi falan mı dedim. Bildiğimden değil de işte duyduğumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?