Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Eveett biz geldik ilk nstmize girdik 10 dk kalp atışı ardık bi korkuttu kızım beni
Çok şükür sancı çıkmadı 2 hafta sonra yeniden çağırdı 43cm 2kg olarak yola devam ediyoruz
Maşallah canım o suratındaki parmağı mı seda sayan pozu vermiş gibi

Eklentiler

• seda-sayan-sikayette-bulundu-imajim-zedelendi-1000092.webp
    15 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar ben kaç zamandır şu 1 tog uyku tulumununa bakıyordum. Bedeni de küçük ve çok güzel düşmüş. Kız bebek yazıyor ama bence oğluma da olur dedim. İki tanesini DEFACTO200 koduyla 960a aldım şaka gibi. Trendyol defactoda çok güzel indirim var bilginiz olsunnn

Aa bitmiş mi bunu sepide de aldı sanki yada bakıyordu ama 1 tanesi o fiyat gibiydi kodla güzel düşmüş

Ay bacım ağzından bal damlamış konuş kız ben de sıyırıyorum kendimi yavaştan. Bide ben zaten bebeğin zor olcağını bilerek girdim bu topa rahat isteseydim zaten rahattım salak mıyım kaç ay deniyim

Çok geçmiş olsun canım düşmesine sevindim gece strese girdiysen ondan olabilir uykusuzluk .çok etkiliyor:/
Sağol canım kan aldılar sonuçlar çıktı doktorun gelmesini bekliyorum o kadar yoruldum ki açım ve uykum var bi yemek yiyp uyusam zımba gibi olucam başım donmeye başladı açlıktan su bile içmeme izin vermediler

Aynen öyle kuşum on tane de bebeğin olsa hepsinin tadı birbirinden farklı olcak hiç birinin o günleri gelmicek hep özlencek

Oyy e kanda vermişsin hâla mı izin yok yemene :// sabır canım tahlil vs derken hastane işi zor (

Aynen ya belki rahatlık battı pozitif analık neymiş birazcık gösterme imkanı ver allahıııımmm

Yatarken bacak arana yastık koymuyorsan koyabilirsin iyi geliyor çünkü. Nasıl oldun bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…