Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Hoşbulduk bebeğim çok şükür çok rahat bi operasyon geçirdim ağrım sızım olmadı sezeryan düşünenlere spinal anestezi tavsiye ederim ne baş ağrısı ne dikiş acısı yaşamadım hatta ameliyatın akşamı hastaneyi tabiri caizse it gibi dolaniyordum tek başıma gaz çıkarma sıkıntısı da olmadı yürümek iyi geldi sanırım bebişimin bezi bitmiş istediler onu goturcez bugün sabırsızlıkla saatin gelmesini bekliyoruz eşimle bu arada eşimin herkese Selami vardı dün bu gruptan bahsettik herkes bu avazda kurtulur inşaallah diye sizi andık sizler nasılsınız nasıl gidiyor gebişlik

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün tez vakitte solunumu düzelir ve küvözden çıkar inşallah

Ayy maşallah rabbim sağlıkla mutlulukla büyümesini nasip etsin

MaşaAllah canım Rabbim جل جلاله en kısa zamanda sağlıkla evinizde kavuşmayı nasip etsin, cumanın hürmetine duların kabul olsun

Çok sevindim, ne güzel kolay olmuş doğumun, amin hepimiz inşallah bizler iyiyiz bıraktığın gibi, büyüyoruz, doğum yapanlar oldu, çok mutluyuz onlar adına şükür senin gibi darısı bizlerin başına diye sabırla bekliyoruz

Ahh cezerye sen nerdesin
Günaydın şükür oğlunun boyu kilosu hep öndeydi iyiydi maşallah erken doğumda bu avantaj olmuştur inşallah sıkıntısı düzelir en kısa zamanda alırsın kucağına kavuşursun dua edeceğim

İnşaallah sagsalim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun iyi olmanıza çok sevindim gulen yüzünüz solmasın dostlar

Tilki misali yine size koştum bacım özlemişim sizleri inşaallah kuzum Allah razı olsun sizler de hep dualarimdasiniz

Ara ara bende de kaşıntı oluyo dayanamıyorum hemen duşa atıyorum kendimi nasıl kaşıntı seninki canım?

Ara ara bende de kaşıntı oluyo dayanamıyorum hemen duşa atıyorum kendimi nasıl kaşıntı seninki canım?

Canım ben daha önce yaşadım, böyle karıncalanma hissi oluşuyor dışarıdan bakınca bir şey yok ama içeriden kaşınıyorsun işte ilaç kullanamıyorum ama doktorum demir artk içelim dedi mecburen magnezyum da alıyorum kasılmalarım oluyor diye korkuyorum, sende olan nasıl bir kaşıntı ?

Tilki misali yine size koştum bacım özlemişim sizleri inşaallah kuzum Allah razı olsun sizler de hep dualarimdasiniz
Gel tabi canım şuan belkide en önemli zamanlarımız her şeyi yolunda gidenin bile duaya ihtiyacı var, Allah katında onca hamile lohusanın duasında kıymetlidir diye düşünüyorum
Sağlıkla büyüsün inşallah oğluşun canım geçecek bugünlerde hayırlısıyla

İnşaallah kirazım sen nasılsın kuzu inşaallah sorun sıkıntı yoktur

Sağ ol canım cevabın için evde cihaz aldık takip etmeye başladım benim normalde hep düşük seyrederdi ama gebeliğe bağlı sanırım bu aralar artış eğiliminde gözüküyor. Söylediğim değerler şimdiye kadar gördüğüm en yüksek olanları canım yediğime pek dikkat etmedim nasıl olsa düşük diye rahat davrandım sanırım o yüzden kaçamak yapınca kaç çıkardı bilmiyorum zaten karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum maalesef En azından doğuma kadar beslenmeme dikkat edeceğim

Günaydın canım hoş geldin. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alıp eve götürdüğün günler de en kısa zamanda gelecek. Zor kısmı gelmiş geçmiş olsun oğlunla güzel günlerinizi yaşamanıza az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…