Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Anca gelebildim canım toparlamaya çalışıyorum yoğun bakımda kalıcak bir hafta galiba yanına gittim bugün yoğun bakım günüymüş şansıma salı ve perşembe günü gösteriyolarmış hemen ayaklandım sabah gittim görmeye görünce zaten yine duygular şelale o kadar minnak ve yakışıklı ki ağlıyor ama cihazlardan sesi çıkmıyo kuzumun doktor bilgi verdi pipisini gösterdiler yani yarı sünnetli gibi geldi bize eşimde tam sünnetli doğmuş böyle şeyler olabiliyormuş ama hormon testi yapıcaklarmış ameliyat olabilit olursada sünnetide aradan çıkartırız diye düşünüyoruz sütüm gelmiyor ona bşraz üzülüyorum mama yiyiyor orada bi kaç damla geldi ama sonrası yok herkes diyor bi kaç güne gelir diye inşallah gelir dikişlerden dolayı pek bişeyde yiyesim gelmiyor kabız olurum diye öyle yani yarın sabah çıkıcam sütümğn gelmesi için çabalıycam günde iki kere süt bırakma hakkım oluyormuş inşallah gelir bi kaç güne eve geçeyim size pozitif doğum hikayemi anlatıcam hala inanamıyorum normal ve suni sancısız doğurabildiğime böyle doğum isteyen herkese nasip olur umarım

Canımmm iyi olduğuna çok sevindim, miniko da en geç haftaya kollarında
Çok şükür iyi ya, belki de bu vesile ile dediğin gibi sünnet aradan çıkar
Bu arada sütü gelmeyen bir arkadaşım ılık duşun ve duşta memeye masajın çok iyi geldiğini söylemişti aklında olsun pozitif düşün, o süt gelecek!

İnşallah canım vallahi kucağıma bi alsam görsem diyorum çok zormuş şimdi odada iki kişi kalıyoruz arkalı onlu doğum yaptık kızla onun bebişi odada benim ki yok insana koyuyor ama napayım iyi olsunda başka bişey istemem sağlığına kavuşsun oğluşum evet o kadar duşa ihtiyacım var ki anlatamam bi girsem banada gelecek gibi geliyor pompayla denedik çok canım yanıyo halada yanıyo yani eve gideyim tüm tuşlara basacağım

Canım geçmiş olsun suyun fazla mi yoksa az mi doktor neden öyle diyor

Ouyii kurban olurum ben onun minik kalbine kendine küçük bebeler hızlı büyüyor aşkım, güzel pozitif düşün canım benim, Dr tahmini kaç gün kalır dedi, inşallah sütünde gelecek, stres yapma sen yeterki, bize kolay söylemek ama yaşayan sensin, sağlıkla kavuşacaksınız en kısa sürede

Ya ağlasın annesi nefesi açılıyordur. Mutsuz olduğu için ağlamıyor ki dünyaya alışmak için ağlıyor. Nasıl da yakışıklıdır eminim ne kalpler yakar ilerde sünnet konusu da genetik bak demekki o çok küçük bir sorun bence. Hikayeni ve sağlık haberlerini merakla bekliyoruz

Doktor tam bi gün vermedi canım gelişimine bağlı dedi bakalım bi kaç test yapılcak falan ilerleyen duruma göre karar verilecekmiş beklemekten başka çaremiz yok şuan dediğim gibi inşallah herşey pozitif ilerler

Bi görsen eşime demişler o kadar hızlı nefes alıp veriyomuş ki doktorlar sanki koşa koşa bi yere gitmiş gibi nefesi varmış kuzumun alışamadı bide ciger geliştiricide vurulmadım haftası iyi diye pipisi içinde yani bizim düşüncemiz öyle bide internette araştırdım aynı durumda baya bebek varmış onlarda yarı sünnetli tanısı koymuşlsr ama bizim doktorlar öyle bişey demedi bizim tahminimiz bu yönde inşallahta öyledir

Sen zaten gruptaki pozitif annelerden birisin hep olumlu düşündün, dün bile gülüyordun, o yüzden her şey güzel güzel ilerleyecek inşallah ben inanıyorum pozitif insanların hep güzel şeyler çektiğine

Oy canım kısa zamanda kavuş inşallah hep dua edicem
Sütün bencede gelecektir hiç merak etme şuan stres kaygının etkisiylede etkilenmiş olabilirsin sen kendine beslenmene dikkat et gerisi Allaha kalmış
Duymuştum sünnetli /yarı sünnetli doğdu olayını ama çok şükür bilinen bir durum ve çözümü var hiç dert etme

Alışır kuzum merak etme. Nefesi de düzelir minik pipisi de iyileşir. Haftaya bambaşka bir gözle bakacaksın anneliğe. Çok mutlu günler bekliyor sizi

okurken bana kadar huzur geldi
içim acıldı maşallah size yaa en kısa sürede alıcaksın kuzum kucağına yağızı merak etme annesi

Şeker yükleme 50gr lık mıydı peki ? Orda kaç çıkmıştı şekerin ? Belki ben de diyetisyene giderim birkaç gün daha takip edeyim
75 gr olandan yapıldı açlık 82 1.saat 163 2.saat 173 çıkmış yani sıkıntı olan 2.saattti benim şaşırtıcı şekilde

Sağol canım benim sende öylesin sendende böyle güzel haberler bekliyoruz inşallah Kız en çokta şeye gülesim geldi 6 kasım trendyol indirimlerini beklerken resmen bebişim doğdu gitti

Amin canım inşallah gerçekten Allah razı olsun doğumum o kadar iyi geçti ki dualarınız sayesinde teşekkür ederim iyi ki varsınız inşallah gelir sütümde üzülmemeye çalışıyorum kafama takmamaya çalışıyorum inşallah başarabilirim

Sağol canım benim sende öylesin sendende böyle güzel haberler bekliyoruz inşallah Kız en çokta şeye gülesim geldi 6 kasım trendyol indirimlerini beklerken resmen bebişim doğdu gitti
Hahaha artık 6 kasım diye ne kadar andıysan dua olmuş
Varmı başka indirim günü bekleyen

İnşallah canım bunaldıkca yaz bize bebeğin eve gelince adaya veda edebilirsin

okurken bana kadar huzur geldi
içim acıldı maşallah size yaa en kısa sürede alıcaksın kuzum kucağına yağızı merak etme annesi
İnşallah canım tek duam iyi olması iyi olsunda ben bileyim beklerim zaten erken doğdu minnacık ya iyi oldu diyorum bazende bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…