Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Günaydın kuzumm kusura bakma görmemişim senin msjı bildirimler iyice çıldırdı

Benim gönlümde 10 aralık var tam 39.haftam oluyor hatta dr a göre 12.12 yi bile teklif edebilirim
sorun yok kirazım
Ay hadi bakalim 12.12 de güzel tarih benceee. 39 hafta da biraz şov bence ama neyse

Canım çok şükür, yeni görüyorum ben mesajları, endişelendim günümüz de aynı seninle, inşallah zamanında ve yakın doğumlarımız olur, birbirimize anlatırız çok şükür
Kızlar çok teşekkür ederim anca bakabildim buraya. Doktorumla da konuştum sabah, bu sancıların hazırlık olduğunu yalancı kasılmaların artık daha sert olacağını söyledi böyle bişey hissedince sol tarafına 1 saat yat eğer geçmez/hafiflemez aksine artıyo gibi hala ayaktaki gibi hissettirirse o zaman ciddiye alırsın dedi. Hem bebeğin ağırlığından hem de benim kilom bakımından çok gergin karnım o yüzden ekstra sertleşme hissetmem normalmiş. Şu an için muayene bulgularında erken doğumu desteklicek herhangi bi durum görmediğini söyledi. Öyle olsaydı zaten seni iki haftada bir değil her hafta görmek isterdim dedi. Doğum bakımından da henüz net konuşamıcağını ama 40 haftaya kadar kalacağını düşünmediğini belirtti çünkü bi çok şeyi erken haftalarda yaşamaya başladım. Bakalım şu an iyiyim gece de güzel uyudum. Yorgunlukla artıyor dediğiniz gibi dün de yarınlar yokmuşcasına koşturup yorulduğum bi gündü. Artık akıllandım dinlenerek geçiricem günlerimi. Çok sağolun hepiniz sormuşsunuz güzel dileklerde bulunmuşsunuz

sorun yok kirazım
Ay hadi bakalim 12.12 de güzel tarih benceee. 39 hafta da biraz şov bence ama neyse
Yani evet 2.sezeryan olacağı için fazla gibi gözüküyor ama dr kendisi 39 ları görürüz herşey böyle giderse demişti ona istinaden diyorum yoksa bende planlı sezeryan hep 38 bilirim.
Yinede diretilecek bir konu değil tabi 20 kasımda belli olcak dr ne derse o.
3 aralıkta 38
10 aralıkta 39 um ikisi arası her şekil kabulüm

Asko 4 katlilar kalin oluyor, pamuklu battaniye seviyesinde. Eger yoksa veya azsa ince muslin almani tavsiye ederim, ilki daha iyi o yuzden
buralar biraz soguk, kalin olmasi iyi olur sanki. neredeyse ayni fiyatlar biri 3lu set. ama digeri de daha büyük

banyo havlusu mu kullanacaksiniz muslin ortu mu kurulamak icin? yumusacik bir havlu almis annemler ama kaynanam onu sert buldu (ki asla degil) ama kurulamak icin de kullanilir sanki bunlar ya da uzerine yatiririm

Ay saglikla dogsun da keske 40ı bile görsek hepimiz.. bırak 37 38 i.
Tabiki öyle önemli olan doktorun ne diyecegi

bende de kasilmalar oluyor ama pozisyonu degistirdiginde geciyorsa ve duzenli araliklarla tekrarlamiyorsa yalanci kasilmaymis onlar. birkac kez tekrarliyorsa takip edip araliklara bakmak gerek. buarada ben de cok yordum kendimi sonra zor toparladim. sakin gecirmek lazim son haftalari abartmadan:)

Geçmiş olsun canım tekrardan güzel şeyler söylemiş doktorun,onun dediklerine göre sende hareket eder dikkat edersin canım

Kızlar selam,
Hastaneden geldik. miniğim 3030 gr olmuş. Gayet sağlıklı. Tombik bişey doğurcam galiba. Nst ye girdik kasılmalar var tabiki. Magnezyumu artırdık. Gün verdi dr um. 3 aralık çok heyecanlı
Oy maşallah baya tombik birsey geliyor. Vaktinde gelsin inşallah

Kızlar selam,
Hastaneden geldik. miniğim 3030 gr olmuş. Gayet sağlıklı. Tombik bişey doğurcam galiba. Nst ye girdik kasılmalar var tabiki. Magnezyumu artırdık. Gün verdi dr um. 3 aralık çok heyecanlı
Maşallah canım hayırlısıyla Sağlıkla gelsin inşallah kaç haftalık oluyorsun canım 3 aralıkta

Çok sevindim canım, banada hemen hemen aynı şeyleri söylemişti doktorum, hafif kasılmalarım oluyor, demişti bunları bekliyoruz, magnezyum içmeye devam edebilirsin, düzenli ve sık sık olmaması lazım zaten farklılık görürsen gelirsin demişti, ne güzel, endişelenme artık, olabiliyor demek ki, korkutmasın inşallah bir daha

Kızlar selam,

Ayy çok heyecanlı ya, maşallah canım çok sevindim, geliyor bebeler yavaş yavaş

Kızzlarr selam hepinize. Ben kontrole gittim bugün her hafta gidicem artık şekerden dolayı. Bebiş 46 cm 2576 gr olmuş bişey sorcam ama normalde bugün 32+6 yım ama ultrasona göre 34+5 görünüyor. Doğumu falan ultrasona göre mi düşünmeliyim, şeker dolayısıyla iri gidiyor çnk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…