- 23 Mart 2016
- 31.980
- 94.532
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.221
Çok şükür canım bizde bir sıkıntı yok dün kontrole gittim 34+2 ilerliyoruz bakalım 2 hafta sonra tekrar gidicem orda da doğum tarihini netleştircezİnşaallah kirazım sen nasılsın kuzu inşaallah sorun sıkıntı yoktur
Rabbim analı babalı büyütsün inş tez zamanda kavuşursunuz inş cnmArkadaşlar günaydın ben oglusannesi eski nickle cezerye35+1de Çarşamba günü doğum yaptım burda aylarca birlikte güldük ağladık o nedenle sizi de haberdar etmek istedim yüksek tansiyon sebebiyle 31.haftada hastanede yatmistim vurulan ciğer geliştirici sekerimin yükselmesine sebep oldu ve dusuremedik bu zamana kadar anca dayandık oğluşum 3250gr 49 cm olarak geldi dünyaya. Daha kucağıma alamadim takipne diye bi sorunumuz var hızlı nefes alıyormuş kuvozde yatıyor. Hepinİz kıymetli annelersiniz umarım sağlıklı şekilde yavrularinizi kucağınıza alabilirsiniz ben o duyguyu henüz tadamadim ama sesime aglamasi beni bırakma der gibi o küçücük kuvoz penceresinden parmağıma yapışıp bırakmaması beni perişan ediyor kimse yaşamasın bunu çok zor. Dualarınıza talibim. Bizi de unutmayın dualarinizda lütfen
Listeye yazdirdigim gibi ismi İbrahim Kayra benim ismim de Pınar. Çok teşekkürler şimdiden.
Sütün hemen gelmemesi normal canım inşallah yakında iner. Bol bol su iç zaten süt yapan tek şey bol su. Hiç üzülme bebişin besleniyor büyüyor sana kavuşmak için gün sayıyor bunlara odaklan. Doğumunun güzel geçmesine sevindimAnca gelebildim canım toparlamaya çalışıyorum yoğun bakımda kalıcak bir hafta galiba yanına gittim bugün yoğun bakım günüymüş şansıma salı ve perşembe günü gösteriyolarmış hemen ayaklandım sabah gittim görmeye görünce zaten yine duygular şelale o kadar minnak ve yakışıklı ki ağlıyor ama cihazlardan sesi çıkmıyo kuzumundoktor bilgi verdi pipisini gösterdiler yani yarı sünnetli gibi geldi bize eşimde tam sünnetli doğmuş böyle şeyler olabiliyormuş ama hormon testi yapıcaklarmış ameliyat olabilit olursada sünnetide aradan çıkartırız diye düşünüyoruz sütüm gelmiyor ona bşraz üzülüyorum mama yiyiyor orada bi kaç damla geldi ama sonrası yok herkes diyor bi kaç güne gelir diye inşallah gelir dikişlerden dolayı pek bişeyde yiyesim gelmiyor kabız olurum diye öyle yani yarın sabah çıkıcam sütümğn gelmesi için çabalıycam günde iki kere süt bırakma hakkım oluyormuş inşallah gelir bi kaç güne eve geçeyim size pozitif doğum hikayemi anlatıcam hala inanamıyorum normal ve suni sancısız doğurabildiğime böyle doğum isteyen herkese nasip olur umarım
GünaydınGünaydın kızlarbebek yorganı konusunda zorlanıyorum. Belki siz defalarca konuştunuz bu konuyu ama beni de kurtarın Grupta biraz arama yaptım ama bu konuda fazla link bulamadım, siz ne aldınız?
Maşallah boyu kilosu iyi doğmuş, seninde doğumun güzel geçmişArkadaşlar günaydın ben oglusannesi eski nickle cezerye35+1de Çarşamba günü doğum yaptım burda aylarca birlikte güldük ağladık o nedenle sizi de haberdar etmek istedim yüksek tansiyon sebebiyle 31.haftada hastanede yatmistim vurulan ciğer geliştirici sekerimin yükselmesine sebep oldu ve dusuremedik bu zamana kadar anca dayandık oğluşum 3250gr 49 cm olarak geldi dünyaya. Daha kucağıma alamadim takipne diye bi sorunumuz var hızlı nefes alıyormuş kuvozde yatıyor. Hepinİz kıymetli annelersiniz umarım sağlıklı şekilde yavrularinizi kucağınıza alabilirsiniz ben o duyguyu henüz tadamadim ama sesime aglamasi beni bırakma der gibi o küçücük kuvoz penceresinden parmağıma yapışıp bırakmaması beni perişan ediyor kimse yaşamasın bunu çok zor. Dualarınıza talibim. Bizi de unutmayın dualarinizda lütfen
Listeye yazdirdigim gibi ismi İbrahim Kayra benim ismim de Pınar. Çok teşekkürler şimdiden.
Bende aldım uyku tulumu ama yinede yorganı bulunsun istemiştim indirimler başlamışkenGünaydınbebek yorganı alan yok sanırım. 2-3 yaşına kadar önerilmiyor. Genelde uyku tulumu aldık
Tebrik ederim canımArkadaşlar günaydın ben oglusannesi eski nickle cezerye35+1de Çarşamba günü doğum yaptım burda aylarca birlikte güldük ağladık o nedenle sizi de haberdar etmek istedim yüksek tansiyon sebebiyle 31.haftada hastanede yatmistim vurulan ciğer geliştirici sekerimin yükselmesine sebep oldu ve dusuremedik bu zamana kadar anca dayandık oğluşum 3250gr 49 cm olarak geldi dünyaya. Daha kucağıma alamadim takipne diye bi sorunumuz var hızlı nefes alıyormuş kuvozde yatıyor. Hepinİz kıymetli annelersiniz umarım sağlıklı şekilde yavrularinizi kucağınıza alabilirsiniz ben o duyguyu henüz tadamadim ama sesime aglamasi beni bırakma der gibi o küçücük kuvoz penceresinden parmağıma yapışıp bırakmaması beni perişan ediyor kimse yaşamasın bunu çok zor. Dualarınıza talibim. Bizi de unutmayın dualarinizda lütfen
Günaydın canım, yorgan kullanmayacağım sadece uyku tulumu aldımGünaydın kızlarbebek yorganı konusunda zorlanıyorum. Belki siz defalarca konuştunuz bu konuyu ama beni de kurtarın Grupta biraz arama yaptım ama bu konuda fazla link bulamadım, siz ne aldınız?
Canım ne büyük sıkıntılar yaşamışsın burada paylaşıp rahatlamanı çok isterdim. İyi ki yazdın şimdi. Hepimiz sana kalpten dua edeceğiz inanabilirsin. Lütfen yaz bize haberdar et. Allah yavruna hiç hastalık dert yüzü göstermesin. Annesinin elini hiç bırakmasınArkadaşlar günaydın ben oglusannesi eski nickle cezerye35+1de Çarşamba günü doğum yaptım burda aylarca birlikte güldük ağladık o nedenle sizi de haberdar etmek istedim yüksek tansiyon sebebiyle 31.haftada hastanede yatmistim vurulan ciğer geliştirici sekerimin yükselmesine sebep oldu ve dusuremedik bu zamana kadar anca dayandık oğluşum 3250gr 49 cm olarak geldi dünyaya. Daha kucağıma alamadim takipne diye bi sorunumuz var hızlı nefes alıyormuş kuvozde yatıyor. Hepinİz kıymetli annelersiniz umarım sağlıklı şekilde yavrularinizi kucağınıza alabilirsiniz ben o duyguyu henüz tadamadim ama sesime aglamasi beni bırakma der gibi o küçücük kuvoz penceresinden parmağıma yapışıp bırakmaması beni perişan ediyor kimse yaşamasın bunu çok zor. Dualarınıza talibim. Bizi de unutmayın dualarinizda lütfen
Bende başlarda uyku tulumu kullanıcam ama annem tutturdu diyorki bir sonraki kış yorgansız olmaz, yani 1 yaş sonrası kullan demek istiyorGünaydın canım, yorgan kullanmayacağım sadece uyku tulumu aldım
Birazda o kafa yorsunBende başlarda uyku tulumu kullanıcam ama annem tutturdu diyorki bir sonraki kış yorgansız olmaz, yani 1 yaş sonrası kullan demek istiyorneyse o zaman çok istiyorsa ona aldırırım
Canımmmmm ben de bıraktım geçen haftasonundan beri hiç içmedim, sadece demir içiyodum solgarın onu da bıraktım, çünkü kaşınıyorum korktum safrada normal çıktı ast de az alt yüksek 50 anlamadım. Ben de çok korktum. Dün doktorum da baktı değerlere bunlarla ilaç başlayamayız dedi normal dedi. Kıyamam stres yapma demiri bırak en kötü doğum anı ve sonrası takviye yaparlar napalım
Boşver canım dinleme bence 1 yaş hala küçük yorgan için zaten 2.5 toglu tulumlar var yeter de artar bile ısıtmak içinBende başlarda uyku tulumu kullanıcam ama annem tutturdu diyorki bir sonraki kış yorgansız olmaz, yani 1 yaş sonrası kullan demek istiyorneyse o zaman çok istiyorsa ona aldırırım
Canımm sen beni tanımazsın ama ben tanıyorum seniArkadaşlar günaydın ben oglusannesi eski nickle cezerye35+1de Çarşamba günü doğum yaptım burda aylarca birlikte güldük ağladık o nedenle sizi de haberdar etmek istedim yüksek tansiyon sebebiyle 31.haftada hastanede yatmistim vurulan ciğer geliştirici sekerimin yükselmesine sebep oldu ve dusuremedik bu zamana kadar anca dayandık oğluşum 3250gr 49 cm olarak geldi dünyaya. Daha kucağıma alamadim takipne diye bi sorunumuz var hızlı nefes alıyormuş kuvozde yatıyor. Hepinİz kıymetli annelersiniz umarım sağlıklı şekilde yavrularinizi kucağınıza alabilirsiniz ben o duyguyu henüz tadamadim ama sesime aglamasi beni bırakma der gibi o küçücük kuvoz penceresinden parmağıma yapışıp bırakmaması beni perişan ediyor kimse yaşamasın bunu çok zor. Dualarınıza talibim. Bizi de unutmayın dualarinizda lütfen
Güne böyle güzel haberlerle başlamak ne güzelben ıyılesmeye basladım ask kendıme geldım cok sükür gayet enerjigim ama bebeklerim küvözdeler hala bieaz prematüre sayıldıkları ıcın suan da iki tanesi cok iyi gidiyor kilo almaya basladilar ama kizcem biraz daha kücük dogdu o destek aliyor biraz ama oda iyiye gidiyorben her güm sütümü sagarak gönderiyorum ten temasini yaptik ilk kezz kucagima aldim dün minicikler insallah cikicaklar yakinda
Birazda o kafa yorsun
Bende yorgan almadım ama beşikte set halinde geldi bazaya attım
Sağolun kızlar boşverdim gittiBoşver canım dinleme bence 1 yaş hala küçük yorgan için zaten 2.5 toglu tulumlar var yeter de artar bile ısıtmak için
İndirim yaptırıyor bunlarıSağolun kızlar boşverdim gittiben niye şimdi kullanmayacağı bir şeyin peşine düştüysem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?