Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
İnşaallah kirazım sen nasılsın kuzu inşaallah sorun sıkıntı yoktur
Çok şükür canım bizde bir sıkıntı yok dün kontrole gittim 34+2 ilerliyoruz bakalım 2 hafta sonra tekrar gidicem orda da doğum tarihini netleştircez artık son zamanlar geçmiyor cidden hepimiz sağlıkla kavuşalım kucağımıza alalım inşallah

Rabbim analı babalı büyütsün inş tez zamanda kavuşursunuz inş cnm

Sütün hemen gelmemesi normal canım inşallah yakında iner. Bol bol su iç zaten süt yapan tek şey bol su. Hiç üzülme bebişin besleniyor büyüyor sana kavuşmak için gün sayıyor bunlara odaklan. Doğumunun güzel geçmesine sevindim

Selam kızlar aramızda doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun hastane cantamızda eksiksiz ne olması gerekiyor help mee

Günaydın kızlar bebek yorganı konusunda zorlanıyorum. Belki siz defalarca konuştunuz bu konuyu ama beni de kurtarın Grupta biraz arama yaptım ama bu konuda fazla link bulamadım, siz ne aldınız?

Günaydın kızlar bebek yorganı konusunda zorlanıyorum. Belki siz defalarca konuştunuz bu konuyu ama beni de kurtarın Grupta biraz arama yaptım ama bu konuda fazla link bulamadım, siz ne aldınız?
Günaydın bebek yorganı alan yok sanırım. 2-3 yaşına kadar önerilmiyor. Genelde uyku tulumu aldık

Maşallah boyu kilosu iyi doğmuş, seninde doğumun güzel geçmiş canım allah analı babalı büyütsün tez zamanda kucağına gelsin yavruşun

Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün. Bebeğin için geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tamamen sağlığına kavuşur ve kucağınıza alırsınız, şansı hep açık olsun. Rabbim size güç, sabır ve sağlık versin

Canım ne büyük sıkıntılar yaşamışsın burada paylaşıp rahatlamanı çok isterdim. İyi ki yazdın şimdi. Hepimiz sana kalpten dua edeceğiz inanabilirsin. Lütfen yaz bize haberdar et. Allah yavruna hiç hastalık dert yüzü göstermesin. Annesinin elini hiç bırakmasın

Günaydın canım, yorgan kullanmayacağım sadece uyku tulumu aldım
Bende başlarda uyku tulumu kullanıcam ama annem tutturdu diyorki bir sonraki kış yorgansız olmaz, yani 1 yaş sonrası kullan demek istiyor neyse o zaman çok istiyorsa ona aldırırım

Canımmmmm ben de bıraktım geçen haftasonundan beri hiç içmedim, sadece demir içiyodum solgarın onu da bıraktım, çünkü kaşınıyorum korktum safrada normal çıktı ast de az alt yüksek 50 anlamadım. Ben de çok korktum. Dün doktorum da baktı değerlere bunlarla ilaç başlayamayız dedi normal dedi. Kıyamam stres yapma demiri bırak en kötü doğum anı ve sonrası takviye yaparlar napalım

Bende başlarda uyku tulumu kullanıcam ama annem tutturdu diyorki bir sonraki kış yorgansız olmaz, yani 1 yaş sonrası kullan demek istiyor neyse o zaman çok istiyorsa ona aldırırım
Boşver canım dinleme bence 1 yaş hala küçük yorgan için zaten 2.5 toglu tulumlar var yeter de artar bile ısıtmak için

Canımm sen beni tanımazsın ama ben tanıyorum seni hoşgeldin. Allah analı babalı büyütsün, tez zamanında evinizde kavuştursun sizi inşallah Kendine iyi bak bu süreçte zaten güzel geçmiş doğum, bebiton geldiğinde tüm enerjini ona verirsin

Güne böyle güzel haberlerle başlamak ne güzel Maşallah yavrularına ne güzel gelişim gösteriyorlar. Kokularını da içine çektin ne mutlu sana. Yakında evi dağıtmaya gelecekler demekki minik yaramazlar

Birazda o kafa yorsun
Bende yorgan almadım ama beşikte set halinde geldi bazaya attım

Boşver canım dinleme bence 1 yaş hala küçük yorgan için zaten 2.5 toglu tulumlar var yeter de artar bile ısıtmak için
Sağolun kızlar boşverdim gitti ben niye şimdi kullanmayacağı bir şeyin peşine düştüysem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…