Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Oyyy çok tatlı minik abi olcakmışş.. Çocuklar her gün parka gitmek istiyor dimi. Götürmesen evde oyalamak gerekiyordur vs vs.
Sabahları erken kalkmayı ben de çok seviyorum ama her zaman yapamıyorum. Gece azcık geç yattığımda zorlanıyorum çok. Sabahtan yemek yapma fikri çok iyiymiş. Zaten öyle oldumu akşamın ne yemek yapacağım sorusundan kurtulmuş oluyorsundur
Teşekkür ederim canım bakıyorum buna

Seninde mi öyle oldu, kıyamam, haklısın bunaldım işte sonrada tansiyonum çıktı, bıraktım içmeyeceğim 2 kez şans verdim kaşındım maalesef ki bıraktım 1-2 günü alır şimdi düzelmesi bence

Evet kuzum ben hala kaşınıyorum malesef kuruluktan mı demirden mi anlamadım değerler normal çünkü ama o korku yetiyo insana

Evet kuzum ben hala kaşınıyorum malesef kuruluktan mı demirden mi anlamadım değerler normal çünkü ama o korku yetiyo insana
Aşkımsular size doğumdan sonra hemen serum verseler toparlarsınız hızlıca inşallah

Doğduğundan beri her gün çıkarmaya çalışıyorum, gelişimi için çok önemli. Bir de şu an oyun çağı, arkadaş istiyor, evde durunca hem zaman geçmiyor hem de çocuk enerjisini atamıyor. Senin bebiş kız mı erkek mi?

Günaydın kızlar bebek yorganı konusunda zorlanıyorum. Belki siz defalarca konuştunuz bu konuyu ama beni de kurtarın Grupta biraz arama yaptım ama bu konuda fazla link bulamadım, siz ne aldınız?
Annelerimiz kabul etmese de bebek küçükken yorgan değil uyku tulumu öneriliyor ani bebek ölümü sendromu riskini azaltması açısından yorgan battaniye oyuncak serbest kalmış çarşaf vs beşik içinde hiçbir şey olmamalı. İstersen uyku tulumu bak canım

Günaydın kuzum hoşgeldin tekrar
Kavuşmussun oğluna maşallah dualarımız seninle Rabbim size güc kuvvet sağlık versin doya doya koklaşın ibrahim kayra bebeğinle

Ya çok sevindim, sağlıkla kavuşmuşsunuz, inş tez zamanda kucağına da gelecek. Ne iyi yaptın geri gelip yazmakla, iyi haberlerini aldığımıza çok sevindim.

Kızlar o zaman yeni doğan için aldığınız uyku tulumlarını linkleyebilir misiniz :)
Bunu ben de sormuştum ama kimse almamış heralde cevap alamadım evde biraz büyük de olsa kolları olmayan torba gibi olanlardan var bende, en kötü onu kullanırım diye düşündüm. Link varsa talibim ben de

Selam kızlar aramızda doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun hastane cantamızda eksiksiz ne olması gerekiyor help mee
Bunla ilgili liste paylaşanlar oldu ama kimdi hatırlamıyorum, istersen ChatGPT’ye yaz, hazırlıyor hemen bu arada ben de henüz hazırlamadım. Erteleme huyum var benim, bir şeyi ertelersem sonsuza kadar erteleyebilirim

Bunu ben de sormuştum ama kimse almamış heralde cevap alamadım evde biraz büyük de olsa kolları olmayan torba gibi olanlardan var bende, en kötü onu kullanırım diye düşündüm. Link varsa talibim ben de
Uyku tulumlarına bakıyorum bende ama hep 3-6 veya 6-9 ay için tulum var yenidoğan için göremedim ondan merak ettim link istedim

Kızlar o zaman yeni doğan için aldığınız uyku tulumlarını linkleyebilir misiniz :)

Kızlar ben şunları aldım
2.0 tog olarak bu
1.0 tog olarak bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…