- 15 Nisan 2023
- 188
- 300
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.241
Oyyy çok tatlıYa çok sevindim mesajımın iyi gelmesineoğlum 2.5 yaşında tam, dediğin gibi kahvaltı hazırla, öğle yemeği yedir, parka götür, akşama yemek yap şeklinde günler geçiyor. Akşam nasıl oluyor anlamıyorum bile, akşamları eşimin eve gelmesini dört gözle bekliyorum ki ona devredeyim çocuğu
Ben genelde sabah erkenden kalkıyorum, zaten uyumak mümkün değil ağrılarla vs. Kahvaltıyı hazırlarken bir yandan yemeği koyuyorum. Böylelikle öğlen yemeği de hazır olmuş oluyor. Sen de sabah yemeğini yaparsan belki kendini daha iyi hissedersin, çünkü kahvaltıdan sonra enerjim düşüyor benim. Bir de dediğin gibi bir iş halletmiş olmanın huzuru oluyor en azından üstümde.
Teşekkür ederim canım bakıyorum bunaBenim kullandığım bu canım, büyüklerden de var sarılmalı olanlardan. ben onunla rahat edemedim. Bu bel desteği oldu bana ve dönmemi engelledi, yatakta da yer kaplamadığı için aylardır benimleAma burada beğenmeyen, kullanamayan arkadaşlar da vardı. O yüzden kesin memnun kalırsın diyemem ama umarım derdine çözüm olur
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - ebebek
Canımmmmm ben de bıraktım geçen haftasonundan beri hiç içmedim, sadece demir içiyodum solgarın onu da bıraktım, çünkü kaşınıyorum korktum safrada normal çıktı ast de az alt yüksek 50 anlamadım. Ben de çok korktum. Dün doktorum da baktı değerlere bunlarla ilaç başlayamayız dedi normal dedi. Kıyamam stres yapma demiri bırak en kötü doğum anı ve sonrası takviye yaparlar napalım
Evet kuzum ben hala kaşınıyorum malesefSeninde mi öyle oldu, kıyamam, haklısın bunaldım işte sonrada tansiyonum çıktı, bıraktım içmeyeceğim 2 kez şans verdim kaşındım maalesef kibıraktım 1-2 günü alır şimdi düzelmesi bence
Evet kuzum ben hala kaşınıyorum malesefkuruluktan mı demirden mi anlamadım değerler normal çünkü ama o korku yetiyo insana
Aşkımsular size doğumdan sonra hemen serum verseler toparlarsınız hızlıca inşallahSeninde mi öyle oldu, kıyamam, haklısın bunaldım işte sonrada tansiyonum çıktı, bıraktım içmeyeceğim 2 kez şans verdim kaşındım maalesef kibıraktım 1-2 günü alır şimdi düzelmesi bence
Canım ben magnezyum dısında bir ilaç kullanmıyorumKızlar, ben daha önce kolestaz geçirdim diye hiçbir ilaç kullanamıyorum, benim gibi şu an ilaç kullanmayan var mı acaba@Meryemyy sen ne yaptın canım ? Ne durum da safra çıktı mı sonuç
Evet kuzum ben hala kaşınıyorum malesefkuruluktan mı demirden mi anlamadım değerler normal çünkü ama o korku yetiyo insana
Aşkımsular size doğumdan sonra hemen serum verseler toparlarsınız hızlıca inşallah
Canım ben magnezyum dısında bir ilaç kullanmıyorum
Doğduğundan beri her gün çıkarmaya çalışıyorum, gelişimi için çok önemli. Bir de şu an oyun çağı, arkadaş istiyor, evde durunca hem zaman geçmiyor hem de çocuk enerjisini atamıyor. Senin bebiş kız mı erkek mi?Oyyy çok tatlıminik abi olcakmışş.. Çocuklar her gün parka gitmek istiyor dimi. Götürmesen evde oyalamak gerekiyordur vs vs.
Sabahları erken kalkmayı ben de çok seviyorum ama her zaman yapamıyorum. Gece azcık geç yattığımda zorlanıyorum çok. Sabahtan yemek yapma fikri çok iyiymiş. Zaten öyle oldumu akşamın ne yemek yapacağım sorusundan kurtulmuş oluyorsundur
Teşekkür ederim canım bakıyorum buna
Annelerimiz kabul etmese de bebek küçükken yorgan değil uyku tulumu öneriliyorGünaydın kızlarbebek yorganı konusunda zorlanıyorum. Belki siz defalarca konuştunuz bu konuyu ama beni de kurtarın Grupta biraz arama yaptım ama bu konuda fazla link bulamadım, siz ne aldınız?
Günaydın kuzum hoşgeldin tekrarArkadaşlar günaydın ben oglusannesi eski nickle cezerye35+1de Çarşamba günü doğum yaptım burda aylarca birlikte güldük ağladık o nedenle sizi de haberdar etmek istedim yüksek tansiyon sebebiyle 31.haftada hastanede yatmistim vurulan ciğer geliştirici sekerimin yükselmesine sebep oldu ve dusuremedik bu zamana kadar anca dayandık oğluşum 3250gr 49 cm olarak geldi dünyaya. Daha kucağıma alamadim takipne diye bi sorunumuz var hızlı nefes alıyormuş kuvozde yatıyor. Hepinİz kıymetli annelersiniz umarım sağlıklı şekilde yavrularinizi kucağınıza alabilirsiniz ben o duyguyu henüz tadamadim ama sesime aglamasi beni bırakma der gibi o küçücük kuvoz penceresinden parmağıma yapışıp bırakmaması beni perişan ediyor kimse yaşamasın bunu çok zor. Dualarınıza talibim. Bizi de unutmayın dualarinizda lütfen
Listeye yazdirdigim gibi ismi İbrahim Kayra benim ismim de Pınar. Çok teşekkürler şimdiden.
Ya çok sevindim, sağlıkla kavuşmuşsunuz, inş tez zamanda kucağına da gelecek. Ne iyi yaptın geri gelip yazmakla, iyi haberlerini aldığımıza çok sevindim.Arkadaşlar günaydın ben oglusannesi eski nickle cezerye35+1de Çarşamba günü doğum yaptım burda aylarca birlikte güldük ağladık o nedenle sizi de haberdar etmek istedim yüksek tansiyon sebebiyle 31.haftada hastanede yatmistim vurulan ciğer geliştirici sekerimin yükselmesine sebep oldu ve dusuremedik bu zamana kadar anca dayandık oğluşum 3250gr 49 cm olarak geldi dünyaya. Daha kucağıma alamadim takipne diye bi sorunumuz var hızlı nefes alıyormuş kuvozde yatıyor. Hepinİz kıymetli annelersiniz umarım sağlıklı şekilde yavrularinizi kucağınıza alabilirsiniz ben o duyguyu henüz tadamadim ama sesime aglamasi beni bırakma der gibi o küçücük kuvoz penceresinden parmağıma yapışıp bırakmaması beni perişan ediyor kimse yaşamasın bunu çok zor. Dualarınıza talibim. Bizi de unutmayın dualarinizda lütfen
Listeye yazdirdigim gibi ismi İbrahim Kayra benim ismim de Pınar. Çok teşekkürler şimdiden.
Bunu ben de sormuştum ama kimse almamış heralde cevap alamadımKızlar o zaman yeni doğan için aldığınız uyku tulumlarını linkleyebilir misiniz :)
Bunla ilgili liste paylaşanlar oldu ama kimdi hatırlamıyorum, istersen ChatGPT’ye yaz, hazırlıyor hemenSelam kızlar aramızda doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun hastane cantamızda eksiksiz ne olması gerekiyor help mee
Uyku tulumlarına bakıyorum bende ama hep 3-6 veya 6-9 ay için tulum var yenidoğan için göremedim ondan merak ettim link istedimBunu ben de sormuştum ama kimse almamış heralde cevap alamadımevde biraz büyük de olsa kolları olmayan torba gibi olanlardan var bende, en kötü onu kullanırım diye düşündüm. Link varsa talibim ben de
Kızlar o zaman yeni doğan için aldığınız uyku tulumlarını linkleyebilir misiniz :)
Kızlar ben şunları aldımBunu ben de sormuştum ama kimse almamış heralde cevap alamadımevde biraz büyük de olsa kolları olmayan torba gibi olanlardan var bende, en kötü onu kullanırım diye düşündüm. Link varsa talibim ben de
Çok teşekkür ederim canımm :)Kızlar ben şunları aldım
2.0 tog olarak bu
1.0 tog olarak bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?