- 18 Temmuz 2022
- 7.411
- 13.291
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.301
Aman günü belli olmuş kuzuların ya. Haftaları gayet güzel canım. 14ünü rahat rahat bekleyecekler benceKızlar biz de kontrolden geldik bugün
Şu anlık bir sıkıntı yok ve oğlumun suyu az ve çok aşağıda olmasına rağmen kan akımı iyi olduğu için beklemedeyiz. Salı günü yeniden gideceğiz. Haftaya bugün 14 Kasım için sezaryen planladık. Ama doktorum ağrın olursa suyun gelirse hemen alırız dedi demek ki böyle bir risk var. 14 Kasımda 36+4 olacağız. 37+0ı beklemeyi isterdim ama doktoruma söyleyemedim valla
Bir de aranızda kordon kanı saklatmayı düşünen var mı? Varsa hangi firmayı tercih ettiniz acaba?
Canım oyy cok az kalmissKızlar biz de kontrolden geldik bugün
Şu anlık bir sıkıntı yok ve oğlumun suyu az ve çok aşağıda olmasına rağmen kan akımı iyi olduğu için beklemedeyiz. Salı günü yeniden gideceğiz. Haftaya bugün 14 Kasım için sezaryen planladık. Ama doktorum ağrın olursa suyun gelirse hemen alırız dedi demek ki böyle bir risk var. 14 Kasımda 36+4 olacağız. 37+0ı beklemeyi isterdim ama doktoruma söyleyemedim valla
Bir de aranızda kordon kanı saklatmayı düşünen var mı? Varsa hangi firmayı tercih ettiniz acaba?
Oyşşş maşallah çok az kaldı çok heyecanlıKızlar biz de kontrolden geldik bugün
Allah başka dert vermesinSağolun kızlar boşverdim gittiben niye şimdi kullanmayacağı bir şeyin peşine düştüysem zaten
Ayy tarihe bak 14 kasım ❤❤ maşallah canım sağlıkla gelecekler tümm kalbimle inanıyorumKızlar biz de kontrolden geldik bugün
Çook kibarlarr bayıldım canımKızlar böyle tatliş şeyler sipariş vermiştim geldiler ve harikalartemudan linkini bırakıym isteyenlere
Kasımda aşk başkadırAyy tarihe bak 14 kasım ❤❤ maşallah canım sağlıkla gelecekler tümm kalbimle inanıyorum
Oy kuzumm
Aldım şimdii sağol kuzumKızlar gögüs kalkanı almayan varsa uzun zamandır düşmediği fiyata düşmüş hepsiburadada
Philips Avent Ultra Yumuşak Silikon Göğüs Kalkanı - Havalandırmalı ve Süt Toplama Kapağı ile 2'li Set
Bende aldım aşkım bant falan çıkmadı içindenAldım şimdii sağol kuzum
Peki o görseldeki abla ne yapıyor ya ;/ böyle bi bantı yok herhalde kalkanımı sabitliyor
Hem kalkan hem gümüş kapak mı diyosunnnBende aldım aşkım bant falan çıkmadı içinden
Aşkım ben daha gümüş kapak almadımHem kalkan hem gümüş kapak mı diyosunnn
Ben de almadım bu hafta alacağım o dediğimi de kalkan da ucuz diye gelen alma isteğiAşkım ben daha gümüş kapak almadıme bebekte var dediğin için rahatım şu an
Aşırı indirimde olmasa bekle duruma göre derdim şu an cevap konusunda kararsızımTecrübeli annelerim, gümüş kapak varken göğüs kalkanı da alınmalı mı?
Kuzu gümüş kapağı kesin alacağımAşırı indirimde olmasa bekle duruma göre derdim şu an cevap konusunda kararsızım
Ama ben kalkancıyım ya teması kesmesi aşırı iyi oluyor
Belki aşırı bir yara durumun olmayacak beklesen mi bende kararsızımKuzu gümüş kapağı kesin alacağımama ek onu da alsam mı ki ya
Kız ben var diye linke basmadım ne kadar kalkan çok cezbedici söyledin bir tane daha alacamBen de almadım bu hafta alacağım o dediğimi de kalkan da ucuz diye gelen alma isteği
Almaya gidiyorumKız ben var diye linke basmadım ne kadar kalkan çok cezbedici söyledin bir tane daha alacam
Ay aşkım al bedavaymış, ben bunun 2.5 katına aldımAlmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?