Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
hoşgeldin canım peki senin doğum günün nezaman kii?

Canım sen şeker düzeyine odaklan. Gerisine dr karar veriyor. Sadece boy kilo tarih olarak değilde sıvısı,hareketleri son haftalarda ona göre kendisi karar veriyor. Mesela benimde şekerim var ve sıvım fazla. 2 günde 1 kontrole gidiyorum ben

Haklısın bi şekeri düzene sokayım da sonrasına bakıcaz artık. Suyum falan normal dedi bugün Sen şeker için bişey kullanıyor musun kuzu? 2 günde bir de fazlay ama senin haftan ilerde maşallah

Başınız sağolsun canım, sen ve bebişin iyi olmasına da sevindim, ne güzel erkenden de fazlalıklardan kurtulmuş paşa

Ayy yazdığını da şimdi okudum 15 kasımda doğumun mu vaarrr ay maşallah ne kadar az kalmış sağlıkla gelsin inşallah şekerden dolayı mıydı sormuşmuydum bilmiyorm ama valla kime ne yazdığımı bile unutuyorum artık

Selam kızlar benimde bugün kontrolüm vardı. 15/11/2025 bebeğimin doğum tarihi olacak inşallah sancılarımda bayağı artış var inşallah tam 37+6 olacağız o gün
Yaaa canım ne diyosun 1 haftadan az kalmis dogumaa ay sağlıkla gelsin inşallah.
Sancilarda dogumun geleceginin habercisi desenee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…