- 23 Mart 2016
- 32.052
- 94.704
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.981
İlk doğumda bende eşimden istemiştimBen doğurunca kokoreç yiyeceğimhastaneye istedim doktorum izin verirse aslında canım ben yerim ama tansiyon ve karaciğer sorunum var bu sebeple çok dikkat ettim, şekerli, tuzlu, yağlı yememeye çalıştım, arada tabi kaçamak yaptım, sorunun yoksa arada yemek sorun olmayacaktır bence şifa olsun
İlk doğumda bende eşimden istemiştim
Allah aşkına çiçek miçek alma git kokoreç getirNe yapayım ben çiçeği mi yiyim ama demi
Bizim apartmanın yanında kokoreççi var artık onun kokusunu ala ala sinir krizi geçircemAyy bacımm sen bensin he aynı gün doğurup birbirimize karşılıklı kokoreç fotoğrafı atmamız yok mu ahahahahahhahaha durduk yere bile kokusu geliyo burnumadoğum hediyesi olarak midye ve kokoreç istedim arkadaşlarımdan skdmfkdmd
Türkçen güzel olabilir ama miden neticede Türk değilmidem müsadenizle kalkıyor
canım ben iyiyim çok şükür az biraz dikişlerim ağrıyor o kadar ama iyiyim tüm işlerimi yapabiliyorumse25lin aşkım nasılsınız bebito nasıl
Bizim apartmanın yanında kokoreççi var artık onun kokusunu ala ala sinir krizi geçircem
Geçen aklımdan adamı belediyeye şikayet etsen 1 ay mühürleseler kurtarır beni diyordum
A serum sonrası sen demir vermedin demi daha yeni vercenTişikkirler aşko
Kanka rutin tahliller dedi son kez
Haftaya kbb randevum var o zaman verecem bende hepsini, acıbademe son parabayılmalarım
Aaa cidden mi ama çiğ yumurtadan yapılıyor sonuçtaCanım heinzın mayonezinde pastörize yumurta kullanılıyor, güvenle tüketilebilir.
Şişeyi ağzına dayacak gibi bi his aldımBunu 8 ay sonra ogrenmem pekitesekkur ederim hemen gidip aliyorum
canım ben iyiyim çok şükür az biraz dikişlerim ağrıyor o kadar ama iyiyim tüm işlerimi yapabiliyorumbebeğimi görmeye gittik bugün 2.kez 5 günde o kadar değişmiş ki tam bugday sarısı olmuş teni doktordan bilgi aldık ağzından solunumu çıkartmışlar burnundaki duruyor onuda bu hafta çıkartacaklarmış o şekilde takip ediceklermiş.pipisi içinde 6 ay sonunda bi ameliyat geçircek tam sünetli doğmuş doktor öyle dedi eşimde öyle doğmuş genetik olabiliyor dedi sütümde 2 gündür gelmeye başladı şükür çok az mama veriyoruz süt sağabildiniz kadar getirin dedi yani sağıp getirdiğim süt ucu ucuna yetiyo galiba yetmeyince mama veriyolarmış doktor kucağına alabilirsin dedi ama ayağına damaryolu açmışkar hemşire çok zor yaptık eğer kucağına alırsan tekrar açmak zor olabilir dedi zaten öyle diyince vazgeçtim canı yanmasın yavrumun eve geldim hemen sağım yaptım yani 5 gündür tek yaptığım şey oğluma süt sağmak ve uyumak başkada hiçbişey yapmıyorum tek kafam orada bende durumlar bu şekilde canım inşallah haftayada oğlumla kavuşacağız o günü bekliyorum
Sanki dünyaları yapmış gibi soluklanmaSon 1 aydir ben
Gözünüz aydın olsun, sağlıkla büyüsünlerKızlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Doğum yaptım çok güzel geçti. Suyum geldikten sonra doktorum acil sezeryana aldı. Bebeklerim çok şükür yanımdalar. Hepinize dua ettim doğumda inşallah allah size de güzel doğumlar nasip etsin
Hamileliğimin ilk gününden beri tek hayalim doğum yaptıktan sonraki gece kokoreç yemekti eşimden tek istediğim buyduBen doğurunca kokoreç yiyeceğimhastaneye istedim doktorum izin verirse aslında canım ben yerim ama tansiyon ve karaciğer sorunum var bu sebeple çok dikkat ettim, şekerli, tuzlu, yağlı yememeye çalıştım, arada tabi kaçamak yaptım, sorunun yoksa arada yemek sorun olmayacaktır bence şifa olsun
Ayy canım ne güzel haberler verdin bize çok çok mutlu oldum. Çok az kaldı annesi kavuşunca hiç ayırmazsın kucağındancanım ben iyiyim çok şükür az biraz dikişlerim ağrıyor o kadar ama iyiyim tüm işlerimi yapabiliyorumbebeğimi görmeye gittik bugün 2.kez 5 günde o kadar değişmiş ki tam bugday sarısı olmuş teni doktordan bilgi aldık ağzından solunumu çıkartmışlar burnundaki duruyor onuda bu hafta çıkartacaklarmış o şekilde takip ediceklermiş.pipisi içinde 6 ay sonunda bi ameliyat geçircek tam sünetli doğmuş doktor öyle dedi eşimde öyle doğmuş genetik olabiliyor dedi sütümde 2 gündür gelmeye başladı şükür çok az mama veriyoruz süt sağabildiniz kadar getirin dedi yani sağıp getirdiğim süt ucu ucuna yetiyo galiba yetmeyince mama veriyolarmış doktor kucağına alabilirsin dedi ama ayağına damaryolu açmışkar hemşire çok zor yaptık eğer kucağına alırsan tekrar açmak zor olabilir dedi zaten öyle diyince vazgeçtim canı yanmasın yavrumun eve geldim hemen sağım yaptım yani 5 gündür tek yaptığım şey oğluma süt sağmak ve uyumak başkada hiçbişey yapmıyorum tek kafam orada bende durumlar bu şekilde canım inşallah haftayada oğlumla kavuşacağız o günü bekliyorum
Okuyunca sen geldin aklıma zaten seninde böyle güzel geçecek inşallah canımCanımmm güzel bi doğum geçirmene çok sevindimSağlıkla, huzurla büyüsünler inşallah
Sen benden 5 gün öndeydin ve dün doğum yapmışsın. Allah nasip ederse ben de Cuma günü kavuşacağım bebeklerime. Bana umut oldun
Kaç kg doğdu bebeklerin?
O kadar zormuş ki gerçekten en son çıkarken ellerini tutuğum parmaklarımı kokladım oğlum kokuyoCanım az kaldı, çok şükür, sen sütüne odaklan, bol bol dinlenme sütüne iyi gelecek, kıyamam, insan çok üzülüyor evet, seni anlıyorum, çok zor onu orada bırakıp gelmek ama bazı kavuşmalar böyle gecikiyor, çok çok çok az kaldı, mis kokusunu alacaksın haftaya inşallah, dikişlerine de çok sevindim, toparlamış olman çok harika♀
Hamileliğimin ilk gününden beri tek hayalim doğum yaptıktan sonraki gece kokoreç yemekti eşimden tek istediğim buydudoğumu yaptım bu seferde kokoreç yersem kabız olursam diye korkumdan yiyemedim dikişlere bişey olur diye hala yiyemedim yani bi düzeleyim gidip yerine gidip yiyeceğim
O kadar zormuş ki gerçekten en son çıkarken ellerini tutuğum parmaklarımı kokladım oğlum kokuyotüm yol boynca parmaklarımı koklaya koklaya gittim Allahım sabrını bi şekilde veriyor bunada şükür diyorum
Kurban olsunlar o kokuya,efsane mi bilmiyorum ama yoğun bakımdaki bebeklerede anneden bir mendil falan koyun derler anne kokusunu alsın diye gerçi izin verirler mi eminde değilimO kadar zormuş ki gerçekten en son çıkarken ellerini tutuğum parmaklarımı kokladım oğlum kokuyotüm yol boynca parmaklarımı koklaya koklaya gittim Allahım sabrını bi şekilde veriyor bunada şükür diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?