Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Canımmm çok sevindim bebeklerini sağ sağlim kucağına almışsın
Allah hep güzel günlerini göstersin sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşallah

Kurban olsunlar o kokuya,efsane mi bilmiyorum ama yoğun bakımdaki bebeklerede anneden bir mendil falan koyun derler anne kokusunu alsın diye gerçi izin verirler mi eminde değilim
Hiçbişeye izin vermiyolar benimde aklıma geldi ama galiba kaçıncı ünitede olduğuna bağlı o yüzden izin vermiyolar Allahtan bu sefer 5 dk gördük ilk gün sadece 1 dk gösterdiler

Selam canım, iyi olmana çok sevindim maşallah güzel kilo almış, boyu da yerinde Sağlıkla gelsin inşallah Şeker için hiçbir fikrim yok Doğum şeklinde gönlüne göre olsun inşallah

Kızlar lohusa tacı aldınız mı yada alacak mısınız böyle şeylerde pek benlik değil ama fikirlerinizi merak ettim
Kanka çekim yaptıracaksın sen, al kesinlikle, ben çekim konusunda kararsız kaldım, enerjim yok sanki ona hazırlık yapmaya. Bir yer buldum instagram taç yapan çok güzel ama fiyatı çok geldi bana. Atayım da bak. Kız bebekler için de aynı taçtan yapıyorlar.

Bizim apartmanın yanında kokoreççi var artık onun kokusunu ala ala sinir krizi geçircem
Geçen aklımdan adamı belediyeye şikayet etsen 1 ay mühürleseler kurtarır beni diyordum

Ayy seninki daha fena adres ver kız cimere yazalım sen yiyebilecek duruma gelene kadar mühürlensin

Akşam ağırlaşıyo insan gerçekten. Regl olcak gibi ağrılarım oluyo bu kasık ağrısı oluyo ne hazırlıkmış bitmedi böyle olunca iyice sabırsızlanıyorum zıpır bi tavşanım

Merhaba sorunsuz geldj mi

Ben de alacağım baya kararsız kaldım güvenilir mi

33-34 te başlar günde 3-4 sonra 5-10 olur sonra da hep ağrı olur o zaman anla ki doğum çok yakın dedi yaaaniii artık hazırlanıyoruz

Nefes daralmasi bende de var iki yastikla basimi ve gogsumu biraz yukseltiyorum cozumu boyle buldum
Bi de yatakta donerken kasik agrisi giriyo bana ama dondukten sonra hayat guzel devam ediyo
Ay bu ben yaa.. saga sola dönerken kasık degilde pelvik kemik ağrısı.. yani sanki alt taraf kemigim aşırı hassas böyle tek bacagimi hafif yukari kaldirsam ah ah ah diye sesler çıkarıyorum
Canım bende sen gibi iki marka arasinda kaldım sonra artik son karar lansinoh tercih ettim. Ben tekli olani aldım ama benim icin yeterli olacagi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…