- 10 Şubat 2025
- 438
- 1.019
- 28
- 26
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.001
Canımmm çok sevindim bebeklerini sağ sağlim kucağına almışsınKızlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Doğum yaptım çok güzel geçti. Suyum geldikten sonra doktorum acil sezeryana aldı. Bebeklerim çok şükür yanımdalar. Hepinize dua ettim doğumda inşallah allah size de güzel doğumlar nasip etsin
hep benmi yoklama yapcam aferin kız@cebellato aşkom sen nasılsın nerdesin uzanıyorsundur umarım bol bol
@erkekbebek çantamı hazırlıyorsun diyecem sen aylar önce yaptın bu işi
Hiçbişeye izin vermiyolar benimde aklıma geldi ama galiba kaçıncı ünitede olduğuna bağlı o yüzden izin vermiyolarKurban olsunlar o kokuya,efsane mi bilmiyorum ama yoğun bakımdaki bebeklerede anneden bir mendil falan koyun derler anne kokusunu alsın diye gerçi izin verirler mi eminde değilim
Ay evet gece bi uyanıyorum sağımda rahat rahat uyumuşumYa hep diyorlar ya sola yatın, gerçekten ben de sağa yatınca çok rahat ediyorum, kalbim sıkışıyor sola yatınca, yatıyorum ama bir süre sonra sağ tarafta buluyorum kendimi
Çok şükür ikinizde iyisiniz, az kaldı kavuşmanızaHiçbişeye izin vermiyolar benimde aklıma geldi ama galiba kaçıncı ünitede olduğuna bağlı o yüzden izin vermiyolarAllahtan bu sefer 5 dk gördük ilk gün sadece 1 dk gösterdiler
Canım çiğ değil yumurta pastörize yani yumurta 60-65° kadar ısıtılıp sonra hızla soğutuluyor bu sayede zararlı bakteriler özellikle salmonella ölüyorAaa cidden mi ama çiğ yumurtadan yapılıyor sonuçta
Selam kızlar, hala yoğun bi şekilde çalıştığım için çok giremiyorum buralara. Haftaya cuma son çalışma günüm inşallah. Dün benim de randevum vardı. 34+4 tüm dün. Bebeğim 2500 gr olmuş. Boyu da bi hafta önden gidiyormuş 47 cm olmuş şimdiden. Yüzümde ödemler artmaya başladı benim de. Doktor şekerim yüklemede üst sınırda çıktığı için ondan olabilir dedi. Şeker değerlerimi tekrar aç ve tok olarak kan tahliliyle bakıcaz bu hafta. Şekerim kendi ölçtüğüm zamanlarda bazen normal bazen yüksek çıkıyor. Böyle olursa 39-40 arası kendimiz başlatabiliriz doğumu dedi. Vajinal doğum için bir engelimiz yok şu an dedi. Bende durumlar bu şekilde
Ay evet gece bi uyanıyorum sağımda rahat rahat uyumuşum
Kanka çekim yaptıracaksın sen, al kesinlikle, ben çekim konusunda kararsız kaldım, enerjim yok sanki ona hazırlık yapmaya. Bir yer buldum instagram taç yapan çok güzel ama fiyatı çok geldi bana. Atayım da bak. Kız bebekler için de aynı taçtan yapıyorlar.Kızlar lohusa tacı aldınız mı yada alacak mısınızböyle şeylerde pek benlik değil ama fikirlerinizi merak ettim
Bizim apartmanın yanında kokoreççi var artık onun kokusunu ala ala sinir krizi geçircem
Geçen aklımdan adamı belediyeye şikayet etsen 1 ay mühürleseler kurtarır beni diyordum
morcelestial canım doktora sordum gayet normal artık vücut doğuma hazırlanıyor dedi. Özellikle gece olur bu ağrılar doğumlarda genellikle gece oluyor malesef diyip güldü hatta yanniii rahim kendini doğuma hazırlıyor artık
Ne kadardı?Kızlar bir de hastanelerinizde NST ücreti ne kadar? Ben NST ye ücret ödedim dün doğum paketim yok diye muhtemelen şaşırdım biraz da
Merhaba sorunsuz geldj miBirde kızlarsirinm bana küfredecek biliyorum ben şu çantayı aldım
Baya büyük geldiVista Siyah Kumaş Bebek Çantası
Fonksiyonel ve şıklığı bir arada konuşturan anne bebek sırt çantası modelleri ve Vista siyah kumaş bebek çantası modeli MCD Bag’te seni bekliyor!mcdbag.com
33-34 te başlar günde 3-4 sonra 5-10 olur sonra da hep ağrı olur o zaman anla ki doğum çok yakın dediAyy seninki daha fenaadres ver kız cimere yazalım sen yiyebilecek duruma gelene kadar mühürlensin
Akşam ağırlaşıyo insan gerçekten. Regl olcak gibi ağrılarım oluyo bu kasık ağrısı oluyo ne hazırlıkmış bitmediböyle olunca iyice sabırsızlanıyorum zıpır bi tavşanım
Ay bu ben yaa.. saga sola dönerken kasık degilde pelvik kemik ağrısı.. yani sanki alt taraf kemigim aşırı hassas böyle tek bacagimi hafif yukari kaldirsam ah ah ah diye sesler çıkarıyorumNefes daralmasi bende de var iki yastikla basimi ve gogsumu biraz yukseltiyorum cozumu boyle buldum
Bi de yatakta donerken kasik agrisi giriyo bana ama dondukten sonra hayat guzel devam ediyo
Canım bende sen gibi iki marka arasinda kaldım sonra artik son karar lansinoh tercih ettim. Ben tekli olani aldım ama benim icin yeterli olacagi içinbu arada ben tüm alışverişi yaptım sayılır amaa sadece göğüs pompasında kararsızım:) yani hemen işe dönmeyeceğim ücretsiz izin de kullanıcam,hemen şimdi almalıyı mıyım? siz aldınız mı? philips avent ya da lansinoh arasında kaldım ona da karar veremedim gerçii
Offf bu ikiliyi markette bile görmek istemiyorum artikHele kaşarla yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?