- 23 Haziran 2025
- 516
- 955
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.041
Genelde ben yatıyorum hangi odaya gidiyorsak, oradan şunu yap bunu al bunu koyNiye tek başına yapıyorsun alış verişi bizede aldır
Kanka sen çokta yüklenme kendinehani full yatacaktın
Oyy tez zamanda kavuşun inşallah sütün gelmiş bebii büyüyor çok şükür darısı eve çıkarmayaO kadar zormuş ki gerçekten en son çıkarken ellerini tutuğum parmaklarımı kokladım oğlum kokuyotüm yol boynca parmaklarımı koklaya koklaya gittim Allahım sabrını bi şekilde veriyor bunada şükür diyorum
Kaynattım canım ben biraz önce, kutusunda da kaynatın yazıyorKızlar göğüs kalkanlarini da kaynatacak mısınız. Benim niyetim kaynatmakta ama yamulirlar mi
Kaynat canım bir şey olmuyorKızlar göğüs kalkanlarini da kaynatacak mısınız. Benim niyetim kaynatmakta ama yamulirlar mi
Ay ikiniz adınada çok sevindim kızlarÇok şükür şekerden dolayı önden gitme durumu düzelmiş şuan 32.haftayla uyumlu çıktı bebiş, suyu da normalmiş içim rahatladı. Çalışabilir raporumu da aldım
Benimki de şok fiyat, ben de çok şaşırmıştım. Eğer doktor muayenem varsa 90 tlKızlar bir de hastanelerinizde NST ücreti ne kadar? Ben NST ye ücret ödedim dün doğum paketim yok diye muhtemelen şaşırdım biraz da
Bugün hemşire kilo ölçelim mi diye sordu doktor da haftaya bakarız dedi. Ben de ben haftaya yokum ama ona göre dedimYaa ağlarımmmson kontrole mi gittinizz cums günü dogum var yani ay cok heyecanlandim resmen senin icinde kendim icinde. Son günlerin kuzum sağlıkla kavus bebeklerine
Masallah kilolari guzel hic dertlenme. Daha zayif dogan ikizler var küvöze girmeden geliyor annesinin koynuna.
Benim asm hemsirem gecen bahsetti 1800 ve 2000 dogan ikizler küvöze girmeden arkadaşı almis evine getirmis
Ay peki bu bikac gün kontrole gitmeden nasil olacakalıştık
Saat kacta alacaklar doguma
Aa odayla ilgili bilgi verdigin iyi oldu canım
Ben bu gibi şeyleri Sivenonun biberon temizleyicisi ile yıkadım sadeceKızlar göğüs kalkanlarini da kaynatacak mısınız. Benim niyetim kaynatmakta ama yamulirlar mi
Gözün aydın canım gördüm sabahtan beri bakıyorum da giriş yapmamıştım yazamadım bebislerini kokla yerimizeKızlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Doğum yaptım çok güzel geçti. Suyum geldikten sonra doktorum acil sezeryana aldı. Bebeklerim çok şükür yanımdalar. Hepinize dua ettim doğumda inşallah allah size de güzel doğumlar nasip etsin
Çok güzel hemde çok heyecanlı canım uyuyabiliyomusun heyecandanBugün hemşire kilo ölçelim mi diye sordu doktor da haftaya bakarız dedi. Ben de ben haftaya yokum ama ona göre dedim
Kiloları benş de çok mutlu etti. Oğlum bir haftada yaklaşık 300gr almış çok şaşırdım.
Cuma günü biz de yanyana olacağız inşallah12ye planlandı sezaryen. 1 saat önce gelmek yeterli ama doktorum 10gibi burada olun ameliyathane uygun olursa erken alırım dedi. Önce yatış yapıp odaya geçiyoruz oradan ameliyathaneye indiriliyormuşuz. Eşime sen de katılacak mısın diye sordu eşim de evet istiyorum dedi. Anestezi doktoru da 8 saat önce yemeyi, 4saat önce de su içmeyi bırakıyoruz demişti.
Bir de bebeklerim benden önce mi odaya çıkacak diye sordum evet dediAmeliyathane soğuk oluyormuş giydirdikten sonra onlar babayla çıkıyormuş odaya ben de 15-20dk sonra çıkıyormuşum.
Sonda da belden anestezi yapıldıktan sonra takılıp bacaklara his gelince çıkarılıyormuş.
Son olarak Bestlak damlayı sordum. Sezaryen sonrası sütüm daha hızlı ve kolay gelsin diye kullanayım mı diye sordum olur hatta şimdiden başla dedi
Kaynattım canım ben biraz önce, kutusunda da kaynatın yazıyor
Teşekkür ederim kızlar cevaplariniz icin bende kaynatacagimKaynat canım bir şey olmuyor
Kuzum kızlar böyle demis benimde icime sinmiyor kaynatmadan kullanmak. O yuzden kaynatacagim istersen sende kaynak. Biberon falanda kaynatacagim. Ama emzikler kaynatilmiyor yazanlar olmustu avent bizim emziklerimiz. Ona da bir bakayim.Ben bu gibi şeyleri Sivenonun biberon temizleyicisi ile yıkadım sadece
Hiç bilgim yok canım olan vardır illaki ama ne sakıncası olabilir ki kirpiğin bence bişi olmazKızlar ya bişey sorucam ama yargılamayınşimdi bende takma kirpik var onları çıkarttırmam gerekiyor mu acaba dr sormak aklıma gelmedi oje kullanmayın dediklerini duydum başkalarından ama bu konuyla ilgili bişey görmedim duymadım. Sizlerde var mı böyle bi durum.
Canım bildigim takma kirpikle alakali birsey olmuyor. Instada gördüğümüz kadariyla cogu instamom takma kirpikle giriyor dogumaKızlar ya bişey sorucam ama yargılamayınşimdi bende takma kirpik var onları çıkarttırmam gerekiyor mu acaba dr sormak aklıma gelmedi oje kullanmayın dediklerini duydum başkalarından ama bu konuyla ilgili bişey görmedim duymadım. Sizlerde var mı böyle bi durum.
3 kere okudumBugün hemşire kilo ölçelim mi diye sordu doktor da haftaya bakarız dedi. Ben de ben haftaya yokum ama ona göre dedim
Kiloları benş de çok mutlu etti. Oğlum bir haftada yaklaşık 300gr almış çok şaşırdım.
Cuma günü biz de yanyana olacağız inşallah12ye planlandı sezaryen. 1 saat önce gelmek yeterli ama doktorum 10gibi burada olun ameliyathane uygun olursa erken alırım dedi. Önce yatış yapıp odaya geçiyoruz oradan ameliyathaneye indiriliyormuşuz. Eşime sen de katılacak mısın diye sordu eşim de evet istiyorum dedi. Anestezi doktoru da 8 saat önce yemeyi, 4saat önce de su içmeyi bırakıyoruz demişti.
Bir de bebeklerim benden önce mi odaya çıkacak diye sordum evet dediAmeliyathane soğuk oluyormuş giydirdikten sonra onlar babayla çıkıyormuş odaya ben de 15-20dk sonra çıkıyormuşum.
Sonda da belden anestezi yapıldıktan sonra takılıp bacaklara his gelince çıkarılıyormuş.
Son olarak Bestlak damlayı sordum. Sezaryen sonrası sütüm daha hızlı ve kolay gelsin diye kullanayım mı diye sordum olur hatta şimdiden başla dedi
Canim kimi etiketlemek istiyorsan önceKontrolü olan kızlar biri sepide ve hhto sanırım güzel geçmiş kızlar sevindimben etiketleme işini bir türlü yapamiyom
Ay benim doktorum da baya müsaitti bugünBugün bende 32+0 ım çalışabilir aldım canım sne ne yaptın?
11.11 diye gariban doktorum 5.doğuma koşturuyordu
Dünde kimse doğurmak istemiyordu diye anlattı suyu gelenler bile gece 12 ye kadar beklesek diye ısrar ediyorlarmış
Kuzu bende onun indirimini beklemiştim geçen hafta aldım baya uyguna geldiGenelde ben yatıyorum hangi odaya gidiyorsak, oradan şunu yap bunu al bunu koyGene de duramıyorsun tabi karnım ağrıdı şimdi devrildim gene.
Bayadır bebevo kamerada indirim bekliyordum bari kasım işe yarasın diyeBugün o geldi kızlar alacak olan varsa 2790 a düşüyor.
Ay çok şey aldım da herkesin aldıklarından farklı olarak tatlış duvar stickerı ve dolap kulpları aldımikeadan falan dolap şifonyer alıp da benim gibi kulp beğenemeyen varsa paylaşırım
Ayyyy canımm çok çok sevindim ya maşallah kuzularına kavuşuyorsunBugün hemşire kilo ölçelim mi diye sordu doktor da haftaya bakarız dedi. Ben de ben haftaya yokum ama ona göre dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?