Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Niye tek başına yapıyorsun alış verişi bizede aldır
Kanka sen çokta yüklenme kendine hani full yatacaktın
Genelde ben yatıyorum hangi odaya gidiyorsak, oradan şunu yap bunu al bunu koy Gene de duramıyorsun tabi karnım ağrıdı şimdi devrildim gene.

Bayadır bebevo kamerada indirim bekliyordum bari kasım işe yarasın diye Bugün o geldi kızlar alacak olan varsa 2790 a düşüyor.
Ay çok şey aldım da herkesin aldıklarından farklı olarak tatlış duvar stickerı ve dolap kulpları aldım ikeadan falan dolap şifonyer alıp da benim gibi kulp beğenemeyen varsa paylaşırım

Oyy tez zamanda kavuşun inşallah sütün gelmiş bebii büyüyor çok şükür darısı eve çıkarmaya

Bugün bende kontrole gittim kızlar 32+0 kilosu
1918 boyu 42cm olmuş çok şükür maalesef vajinal varisle uğraşıyorum onun için buz tedavisi önerdi doğumdan sonrada kendiliğinden geçermiş genelde inşallah geçer gerçektende
Çalışabilir raporuda aldım. Nst ye 35 itibari ile sokuyorum ben dedi şikayetimde olmadığı için talep etmedim
Tüm sayfaları okumaya çalıştım atladıklarım yazamadıklarım oluyor kusura bakmayın bebişlerimiz doğmuş alıntılayamadım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar bir de hastanelerinizde NST ücreti ne kadar? Ben NST ye ücret ödedim dün doğum paketim yok diye muhtemelen şaşırdım biraz da
Benimki de şok fiyat, ben de çok şaşırmıştım. Eğer doktor muayenem varsa 90 tl Nasıl 90 tl olabildiğini aklım almıyor her şeyde bu kadar kazıklanıyorken

Bugün hemşire kilo ölçelim mi diye sordu doktor da haftaya bakarız dedi. Ben de ben haftaya yokum ama ona göre dedim
Kiloları benş de çok mutlu etti. Oğlum bir haftada yaklaşık 300gr almış çok şaşırdım.
Cuma günü biz de yanyana olacağız inşallah 12ye planlandı sezaryen. 1 saat önce gelmek yeterli ama doktorum 10gibi burada olun ameliyathane uygun olursa erken alırım dedi. Önce yatış yapıp odaya geçiyoruz oradan ameliyathaneye indiriliyormuşuz. Eşime sen de katılacak mısın diye sordu eşim de evet istiyorum dedi. Anestezi doktoru da 8 saat önce yemeyi, 4saat önce de su içmeyi bırakıyoruz demişti.
Bir de bebeklerim benden önce mi odaya çıkacak diye sordum evet dedi Ameliyathane soğuk oluyormuş giydirdikten sonra onlar babayla çıkıyormuş odaya ben de 15-20dk sonra çıkıyormuşum.
Sonda da belden anestezi yapıldıktan sonra takılıp bacaklara his gelince çıkarılıyormuş.
Son olarak Bestlak damlayı sordum. Sezaryen sonrası sütüm daha hızlı ve kolay gelsin diye kullanayım mı diye sordum olur hatta şimdiden başla dedi

Gözün aydın canım gördüm sabahtan beri bakıyorum da giriş yapmamıştım yazamadım bebislerini kokla yerimize

Çok güzel hemde çok heyecanlı canım uyuyabiliyomusun heyecandan

Kızlar ya bişey sorucam ama yargılamayın şimdi bende takma kirpik var onları çıkarttırmam gerekiyor mu acaba dr sormak aklıma gelmedi oje kullanmayın dediklerini duydum başkalarından ama bu konuyla ilgili bişey görmedim duymadım. Sizlerde var mı böyle bi durum.

Kaynattım canım ben biraz önce, kutusunda da kaynatın yazıyor
Kaynat canım bir şey olmuyor
Teşekkür ederim kızlar cevaplariniz icin bende kaynatacagim
Ben bu gibi şeyleri Sivenonun biberon temizleyicisi ile yıkadım sadece
Kuzum kızlar böyle demis benimde icime sinmiyor kaynatmadan kullanmak. O yuzden kaynatacagim istersen sende kaynak. Biberon falanda kaynatacagim. Ama emzikler kaynatilmiyor yazanlar olmustu avent bizim emziklerimiz. Ona da bir bakayim.

Hiç bilgim yok canım olan vardır illaki ama ne sakıncası olabilir ki kirpiğin bence bişi olmaz

Canım bildigim takma kirpikle alakali birsey olmuyor. Instada gördüğümüz kadariyla cogu instamom takma kirpikle giriyor doguma yine de hastanene sorabilirsin bence.
Oje yasak oluyor onu biliyorum ama.

3 kere okudum ya cok az kalmis ya çok..
Hahah doktor da alisti tabi bizi haftada 2 kere görmeye adam napsin gelecek hafta yine geleceksin diye kabul etmis demek ki maşallah annesi alsin alsin tosunlassinlar. Zaten zayif dogan bebisler daha da güçlü oluyor hızlı kilo aliyormus aklinda olsun
Ay zaten 1 saat erken gitmek bence yetmezzz biraz erken gidip orda biraz ortama alismak daha iyi olur. Sakin ol canım benim. Olabildigince sonuc odakli olmaya çalış
Ayy 8 saat cokmus yaa nasil durcaz aç gerci heyecandan bişey istemez insan ama susuzluk bir tık zorlayabilir.
Ay sevindim sonda sonradan takılıyor dedigine.
Yaaa ama bebisleri niye bizden önce götürüyorlar yaa.. bunu sevmedim bende ben yokken gormeseydi kimsee. Ufff
Aaa bende sorayim bestlakı o zaman al kullan derse alayim bende.

Kontrolü olan kızlar biri sepide ve hhto sanırım güzel geçmiş kızlar sevindim ben etiketleme işini bir türlü yapamiyom
Canim kimi etiketlemek istiyorsan önce
@ bu işareti koyuyorsun sonra etiketleyecegin kişinin adını yaziyorsun zaten altta çıkıyor isimler. Oradan da ustune tıklıyorsun ismin ve etiketlemis oluyorsun

Ay benim doktorum da baya müsaitti bugün şaşırdım hatta. Ama hastane çok kalabalıktı
Kuzu bende onun indirimini beklemiştim geçen hafta aldım baya uyguna geldi dolap kulpları içinde zarada stok bekliyordum gelmeyince trendyoldan klasik bir model aldım geçtim daha fazla beklememek için
Ayyyy canımm çok çok sevindim ya maşallah kuzularına kavuşuyorsun her şey kolaylıkla olsun inşallah sağlıkla gelsinler beklediğimiz günler geliyor ya çok heyecanlı

Bizimde bugün kontrolümüz vardı 33+5 iz 2650 gr olmuş tosunum, doktor maşallah dana gibi olmuş dedi önden mi gidiyoruz dedim yoo çok iyi dedi. Ölçümleri gayet iyi çıktı. Benim kaburga ve sağ tarafta sırt ağrım vardı sanırım safra kesemde taş varmış ondan kaynaklıymış. Bebeğe etki eden bir durum değil, doğumu da etkilemezmiş benim hayat kalitemi etkiliyor sadece artık haftalık görüşmeye başlıyoruz doktorumla bizde haberler böyleydi ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…