Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Baksana maşallah her şey yoluna giriyor çok şükür aşkım sütün geldi beben iyi bu hafta kavuşuyorsunuz, pipidede bir sıkıntı yok çok şükür, ufak ameliyatla düzelicek, oyyii benim küçük savaşçım
A serum sonrası sen demir vermedin demi daha yeni vercen bakalım görelim fişnemiymiş neymiş
etki etmesi 3 hafta sürüyormuş o yüzden yeni alıyor kendiliğinden yükselsin diye dua ettiler herhalde
Herkesin bir kokoreç hayali var, ne diyorsun bu işe sepide
susuyorum
Sol tarafa çok zor yatıyorum niyeyse
bende her iki tarafada sıkıntı yok
Allahım çok zor karar vermek
Merhaba sorunsuz geldj mi

Ben de alacağım baya kararsız kaldım güvenilir mi
evet sorunsuz geldi ben çok beğendim büyüklük olarakta gayet yeterli
Kızlar bir de hastanelerinizde NST ücreti ne kadar? Ben NST ye ücret ödedim dün doğum paketim yok diye muhtemelen şaşırdım biraz da
bana 5-6 demişti

@cebellato aşkom sen nasılsın nerdesin uzanıyorsundur umarım bol bol

E erkekbebek çantamı hazırlıyorsun diyecem sen aylar önce yaptın bu işi
Hahahaa kuzum doğru bildin gene de ya eksiklerim vardı ufak tefek, bugün onlarla uğraştım. Kaynatılıp paketlenecekleri falan hallettim. İnanılmaz alışverişe düştüm, tüm gün elimde tlfn sipariş veriyorum ama eksik asla bitmiyor çoğu şeyi erken halletmiş olmama rağmenVe tüm ev detay temizlik yaptıracağım, yarın gelecek yardımcım. Ama biz dünden beri annemle ortalığı döküp toplayıp, tonlarca makina yıkadık Ben gene azıcık önden gidiyorum Detay temizliğim haftaya da devam eder, o da bitsin tamam artık içim rahatlayacak Vajinal doğum yapabilme şokunu böyle atlatmaya çalışıyorum sanırım

Aşkım senin bebişinin kilosu boyu bana gayet iyi geldi Az mı diyor yani doktorun anlamadım Benim 34+5 te 2500 dü, aynı sayılır baktığında 5 günde o kadar alacak çünkü. Panik yapılması gerekiyorsa ben de yapayım bak boşuna yemeyim şimdi

Niye tek başına yapıyorsun alış verişi bizede aldır
Kanka sen çokta yüklenme kendine hani full yatacaktın

Yaa ağlarımmm son kontrole mi gittinizz cums günü dogum var yani ay cok heyecanlandim resmen senin icinde kendim icinde. Son günlerin kuzum sağlıkla kavus bebeklerine
Masallah kilolari guzel hic dertlenme. Daha zayif dogan ikizler var küvöze girmeden geliyor annesinin koynuna.
Benim asm hemsirem gecen bahsetti 1800 ve 2000 dogan ikizler küvöze girmeden arkadaşı almis evine getirmis

Ay peki bu bikac gün kontrole gitmeden nasil olacak alıştık
Saat kacta alacaklar doguma
Aa odayla ilgili bilgi verdigin iyi oldu canım

mesajına denk geldim canım
2 gundur felaket kaşınıyorum minik minik sivilceler kollarimda bacaklarmn ust kısmnda gobegimn altnda ensemde
var heryerim kırmızı yani doktoruma resim attım gebelik dışı birseye benziyor yedigin birsey yapmstr dedi ne yedim falan sordu saydm farkli birsey yememistim
bugun daha fazla kasiniyorum yarin oglen gidicem bakalm ne diycek

Canım aslında kolestaz da döküntü, kızarıklık vs olmuyor doktorun haklı olabilir, kolestaz kana karıştığı için içeriden bir kaşıntı oluyor, o değildir bence yani ama yinede kan vermek lazım, alt, ast, safra asiti bakıyorlar, ggt bakılıyor bir de, bakacaktır doktorun canım, haber verirsin, alerjik bir durumdur ve geçicidir inşallah canım

buyuk ihtimal kan veririm yarın netlesir artık
aşırı kaşınıyorum
doktorum yurtdışına cikmisti diye gidemedm yoksa boyle beklemezdm yarin geliyor 12 de randevum var
bebegim iyi olsun da ona geçen birsey olmsn benlik bir durumdur umarım

Yoktur yoktur canım korkma, iyi düşün iyi olsun inşallah kolestaz kaşıntısı sanki gece biraz daha artış gösteriyordu öyle hatırlıyorum

Bugün bende 32+0 ım çalışabilir aldım canım sne ne yaptın?
11.11 diye gariban doktorum 5.doğuma koşturuyordu
Dünde kimse doğurmak istemiyordu diye anlattı suyu gelenler bile gece 12 ye kadar beklesek diye ısrar ediyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…