- 23 Ekim 2024
- 7.251
- 12.736
- 168
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.021
Baksana maşallah her şey yoluna giriyor çok şükür aşkımcanım ben iyiyim çok şükür az biraz dikişlerim ağrıyor o kadar ama iyiyim tüm işlerimi yapabiliyorumbebeğimi görmeye gittik bugün 2.kez 5 günde o kadar değişmiş ki tam bugday sarısı olmuş teni doktordan bilgi aldık ağzından solunumu çıkartmışlar burnundaki duruyor onuda bu hafta çıkartacaklarmış o şekilde takip ediceklermiş.pipisi içinde 6 ay sonunda bi ameliyat geçircek tam sünetli doğmuş doktor öyle dedi eşimde öyle doğmuş genetik olabiliyor dedi sütümde 2 gündür gelmeye başladı şükür çok az mama veriyoruz süt sağabildiniz kadar getirin dedi yani sağıp getirdiğim süt ucu ucuna yetiyo galiba yetmeyince mama veriyolarmış doktor kucağına alabilirsin dedi ama ayağına damaryolu açmışkar hemşire çok zor yaptık eğer kucağına alırsan tekrar açmak zor olabilir dedi zaten öyle diyince vazgeçtim canı yanmasın yavrumun eve geldim hemen sağım yaptım yani 5 gündür tek yaptığım şey oğluma süt sağmak ve uyumak başkada hiçbişey yapmıyorum tek kafam orada bende durumlar bu şekilde canım inşallah haftayada oğlumla kavuşacağız o günü bekliyorum
etki etmesi 3 hafta sürüyormuş o yüzden yeni alıyorA serum sonrası sen demir vermedin demi daha yeni vercenbakalım görelim fişnemiymiş neymiş
susuyorum
bende her iki tarafada sıkıntı yokSol tarafa çok zor yatıyorum niyeyse
Allahım çok zor karar vermekKanka çekim yaptıracaksın sen, al kesinlikle, ben çekim konusunda kararsız kaldım, enerjim yok sanki ona hazırlık yapmaya. Bir yer buldum instagram taç yapan çok güzel ama fiyatı çok geldi bana. Atayım da bak. Kız bebekler için de aynı taçtan yapıyorlar.
evet sorunsuz geldi ben çok beğendim büyüklük olarakta gayet yeterliMerhaba sorunsuz geldj mi
Ben de alacağım baya kararsız kaldım güvenilir mi
bana 5-6 demiştiKızlar bir de hastanelerinizde NST ücreti ne kadar? Ben NST ye ücret ödedim dün doğum paketim yok diye muhtemelen şaşırdım biraz da
Ne dedi dr canım nasıl geçtiNe kadardı?
Vee bir@cebellato aşkom sen nasılsın nerdesin uzanıyorsundur umarım bol bol
E erkekbebek çantamı hazırlıyorsun diyecem sen aylar önce yaptın bu işi
Hahahaa kuzum doğru bildin gene de ya@cebellato aşkom sen nasılsın nerdesin uzanıyorsundur umarım bol bol
E erkekbebek çantamı hazırlıyorsun diyecem sen aylar önce yaptın bu işi
Kanka aktif olanlar birden kaybolunca kötü oluyorum
Panik atakKanka aktif olanlar birden kaybolunca kötü oluyorum
Niye tek başına yapıyorsun alış verişi bizede aldırHahahaa kuzum doğru bildin gene de yaeksiklerim vardı ufak tefek, bugün onlarla uğraştım. Kaynatılıp paketlenecekleri falan hallettim. İnanılmaz alışverişe düştüm, tüm gün elimde tlfn sipariş veriyorum ama eksik asla bitmiyor çoğu şeyi erken halletmiş olmama rağmen Ve tüm ev detay temizlik yaptıracağım, yarın gelecek yardımcım. Ama biz dünden beri annemle ortalığı döküp toplayıp, tonlarca makina yıkadık Ben gene azıcık önden gidiyorum Detay temizliğim haftaya da devam eder, o da bitsin tamam artık içim rahatlayacak Vajinal doğum yapabilme şokunu böyle atlatmaya çalışıyorum sanırım
Aşkım senin bebişinin kilosu boyu bana gayet iyi geldiAz mı diyor yani doktorun anlamadım Benim 34+5 te 2500 dü, aynı sayılır baktığında 5 günde o kadar alacak çünkü. Panik yapılması gerekiyorsa ben de yapayım bak boşuna yemeyim şimdi
Yaa ağlarımmmYa hem çok heyecanlıyım hem de tedirgin
Bugün doktora son kontrolümüze gittik. Çok şükür oğlum da kilo almış. 2278gr ölçtü. Kızım zaten 150gr önden gidiyordu. 2300-2500 arası doğarlar dedi ve içim rahatladı biraz. Bir ara Pazartesiyi beklesek mi acaba diye de düşündü ama sonra vazgeçti. Sağlıkla gelsinler inşallah
Bu arada bizim hastaneye giden kızlar 1+1 suite oda da varmış ve geceliği 15binmiş haberiniz olsun
mesajına denk geldim canımDirekt kolestazı anmak istemedim canım, sen zaten baktırmışsın, ben daha önce kolestaz geçirdim, sorun yok ama endişelenme bir sorun olsa bile ilacı varher kaşıntı o demek değildir, nihayetinde gebeyiz, çok hassas bir dönemdeyiz, kontrol önemli ama bir daha kan vermeni tavsiye ederim, bazen 2 hafta bile değerleri değiştiriyor
mesajına denk geldim canım
2 gundur felaket kaşınıyorum minik minik sivilceler kollarimda bacaklarmn ust kısmnda gobegimn altnda ensemde
var heryerim kırmızı yani doktoruma resim attım gebelik dışı birseye benziyor yedigin birsey yapmstr dedi ne yedim falan sordu saydm farkli birsey yememistim
bugun daha fazla kasiniyorum yarin oglen gidicem bakalm ne diycek
buyuk ihtimal kan veririm yarın netlesir artıkCanım aslında kolestaz da döküntü, kızarıklık vs olmuyor doktorun haklı olabilir, kolestaz kana karıştığı için içeriden bir kaşıntı oluyor, o değildir bence yani ama yinede kan vermek lazım, alt, ast, safra asiti bakıyorlar, ggt bakılıyor bir de, bakacaktır doktorun canım, haber verirsin, alerjik bir durumdur ve geçicidir inşallah canım
Çok şükür şekerden dolayı önden gitme durumu düzelmiş şuan 32.haftayla uyumlu çıktı bebiş, suyu da normalmiş içim rahatladı. Çalışabilir raporumu da aldımNe dedi dr canım nasıl geçti
buyuk ihtimal kan veririm yarın netlesir artık
aşırı kaşınıyorum
doktorum yurtdışına cikmisti diye gidemedm yoksa boyle beklemezdm yarin geliyor 12 de randevum var
bebegim iyi olsun da ona geçen birsey olmsn benlik bir durumdur umarım
Canım ben kaynattım bişey olmadıKızlar göğüs kalkanlarini da kaynatacak mısınız. Benim niyetim kaynatmakta ama yamulirlar mi
Aa öyle mii cok sevindim canım tamam. İçime sinmiyor çünkü kaynatmadan kullanmak. Yine 5 dakika kaynatmak yeterlidir heralde dimi biberonlar gibiCanım ben kaynattım bişey olmadı
Ben öyle yaptım canıma öyle mii cok sevindim canım tamam. İçime sinmiyor çünkü kaynatmadan kullanmak. Yine 5 dakika kaynatmak yeterlidir heralde dimi biberonlar gibi
Teşekkür ederim canım cevaplar icinBen öyle yaptım canım
Bugün bende 32+0 ım çalışabilir aldım canım sne ne yaptın?Kızlar bugün tam 32+0 olduk çalışabilir raporu almam lazım ama doktorum tüm randevuları iptal etti malum bugün 11.11 olduğu için sezeryanda olacakmış tüm günsizce ne yapsam? Aynı hastaneden Farklı bi doktora gidip alayım mı yoksa yarına falan mı kalsın ama kendi doktorumdan hemen yarına randevu alamaya da bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?