- 22 Şubat 2021
- 278
- 456
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.061
Topan patlıcanımmBizimde bugün kontrolümüz vardı 33+5 iz 2650 gr olmuş tosunum, doktor maşallah dana gibi olmuş dediönden mi gidiyoruz dedim yoo çok iyi dedi. Ölçümleri gayet iyi çıktı. Benim kaburga ve sağ tarafta sırt ağrım vardı sanırım safra kesemde taş varmış ondan kaynaklıymış. Bebeğe etki eden bir durum değil, doğumu da etkilemezmiş benim hayat kalitemi etkiliyor sadece artık haftalık görüşmeye başlıyoruz doktorumla bizde haberler böyleydi ❤
Çok şükür tatlım çok daha iyi oksijenden kesmişler sütum de geldi anne sütü götürüyorum hergun emmesi beslenmesi iyi diyor hemşirelerGünaydın canım grupta aksiyon yok maşallah diyelim:)
Sizde ne var ne yok bi gelişme oldu mu oğlunda
Ay canım benim sevindim iyi olmanızaKızlar çok güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah
Kızımızın adına karar verdik, Zehra Gülce
Günaydın canım iyiyiz sizi sormalı, oğlun napıyor? Seni gözüm çok aramıştı cezerye biliyor musun
Çok tatlı olmuşlar. Böyle hazırlıklarını yapan annelere bayılıyorum
Ya kızlar acaba bu hediyelikleri kaç adet yaptırmak iyi olur? Aşırı kalabalık değiliz, Mevlidi için belki daha adetli bir şey yaptırabiliriz, hanımlar olacağı için daha kalabalık olur.
Siz kaç adet yaptırmayı düşünüyorsunuz
Canım ojenin yasak olma sebebi parmakta oksijen satürasyonuna bakan cihaz takılıyor olması. Kimi zaman yanıltabiliyormuş. Ama kirpikte sana ve bebeğe zarar verecek bir sorun olabileceğini düşünemiyorumKızlar ya bişey sorucam ama yargılamayınşimdi bende takma kirpik var onları çıkarttırmam gerekiyor mu acaba dr sormak aklıma gelmedi oje kullanmayın dediklerini duydum başkalarından ama bu konuyla ilgili bişey görmedim duymadım. Sizlerde var mı böyle bi durum.
İyiyim canım uzanıyorum çantamızı hazırladık hep onunla uğraştım bu aralar bide kızımın kargoları geliyor onları yerleştiriyoruzcebellato aşkom sen nasılsın nerdesin uzanıyorsundur umarım bol bol
E erkekbebek çantamı hazırlıyorsun diyecem sen aylar önce yaptın bu işi
Hadi yaa geçen hafta daha da mı ucuza aldın yoksaAy benim doktorum da baya müsaitti bugünşaşırdım hatta. Ama hastane çok kalabalıktı
Kuzu bende onun indirimini beklemiştim geçen hafta aldım baya uyguna geldidolap kulpları içinde zarada stok bekliyordum gelmeyince trendyoldan klasik bir model aldım geçtim daha fazla beklememek için
Ayyyy canımm çok çok sevindim ya maşallah kuzularına kavuşuyorsunher şey kolaylıkla olsun inşallah sağlıkla gelsinler beklediğimiz günler geliyor ya çok heyecanlı
Kolay gelsinn canımm yorucu oluyodur inşallah hızlıca bitsin. Ben kendi aldığım organizeri bırakıyorum aşağıya baya sert ben çok memnun kaldımİyiyim canım uzanıyorum çantamızı hazırladık hep onunla uğraştım bu aralar bide kızımın kargoları geliyor onları yerleştiriyoruzçekmece içi düzenleyici var mı öneri güzel anneler
Oyy maşallah tosunaBizimde bugün kontrolümüz vardı 33+5 iz 2650 gr olmuş tosunum, doktor maşallah dana gibi olmuş dediönden mi gidiyoruz dedim yoo çok iyi dedi. Ölçümleri gayet iyi çıktı. Benim kaburga ve sağ tarafta sırt ağrım vardı sanırım safra kesemde taş varmış ondan kaynaklıymış. Bebeğe etki eden bir durum değil, doğumu da etkilemezmiş benim hayat kalitemi etkiliyor sadece artık haftalık görüşmeye başlıyoruz doktorumla bizde haberler böyleydi ❤
Aynen canım ya doğumu ve bebişi etkilemesin de ben bir şekilde hallederimTopan patlıcanımmgözün aydın kuşum güzel haberler almışsın. Safra halledilir ya taş olmayan heralde yoktur artık nerdeyse çevremdeki hiç kimsede safra kalmadı hepsi aldırdı bebiş doğunca rahatlar biraz daha
2540 a almıştımHadi yaa geçen hafta daha da mı ucuza aldın yoksa
Aynısını banada söyledi canım dahiliye göremedi ama doktorum ultrasonla göstermişti taşı o ağrıyi çeken bilir soluna uzaninca bile geçmiyor bazen beni de çok zorladı hala var ama sanki biraz hafifledi 34 ten sonra vebek baskısını azalttı belkide geçmiş olsun bebisine sevindim maşallah kilosu iyiBizimde bugün kontrolümüz vardı 33+5 iz 2650 gr olmuş tosunum, doktor maşallah dana gibi olmuş dediönden mi gidiyoruz dedim yoo çok iyi dedi. Ölçümleri gayet iyi çıktı. Benim kaburga ve sağ tarafta sırt ağrım vardı sanırım safra kesemde taş varmış ondan kaynaklıymış. Bebeğe etki eden bir durum değil, doğumu da etkilemezmiş benim hayat kalitemi etkiliyor sadece artık haftalık görüşmeye başlıyoruz doktorumla bizde haberler böyleydi ❤
Benimde 32den sonra başladı kuzum muhtemelen benimde bebek baskı yapıyor hayırlısı olsun şuan yapacak bişey yokAynısını banada söyledi canım dahiliye göremedi ama doktorum ultrasonla göstermişti taşı o ağrıyi çeken bilir soluna uzaninca bile geçmiyor bazen beni de çok zorladı hala var ama sanki biraz hafifledi 34 ten sonra vebek baskısını azalttı belkide geçmiş olsun bebisine sevindim maşallah kilosu iyi
Çok teşekkür ederim hayatımKolay gelsinn canımm yorucu oluyodur inşallah hızlıca bitsin. Ben kendi aldığım organizeri bırakıyorum aşağıya baya sert ben çok memnun kaldım
REKHOME 12'li Beyaz Çocuk Odası Dolap Çamaşır Çekmece Içi Düzenleyici Saklama Kutusu Organizer - Fiyatı, Yorumları
Ben daha o aşamaya gelmedim ama uzun zamandır eşimin tişörtleri kalp benSon haftalar gerçekten zormuş ya, ayaklarım aşırı şiş değil ama çorapların olmuyoreşimin çoraplarını giyiyorum ahaha
Hahahaha yok bize kadar varBizimki hava nemlendirici aldığımızda şey demişti “ben de kullanmış olurum iyi gelir dimi”
Hayırlı olsun canım çok sevindim daha ileri mesajları okuyamadm heyecanlandım hemen yazmk istedimKızlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Doğum yaptım çok güzel geçti. Suyum geldikten sonra doktorum acil sezeryana aldı. Bebeklerim çok şükür yanımdalar. Hepinize dua ettim doğumda inşallah allah size de güzel doğumlar nasip etsin
Tabiii aşkımmm hava nemlendiricisi köpeğin olsunnn dedim ağlamaması içinHahahaha yok bize kadar var
Canım evet her doktorun görüşü farklı bu konuda. Benim çevremden duyduğum mesela 36. haftada bıraktırıyorlarmış kasılmaları fark edebilmek için
ben de 36yim bence de artik birakabilirim ya da biriki hafta daha mi kullan der acaba. 3 tane aliyordum gunluk simdi 3-4 gundur birer tane aliyorum. persembe sorayim bari doktoraBu konuda her doktorun fikri çok farklı canım doktoruna sor bence. Mesela benim doktorum 28de bıraktırdı ama başka arkadaşlarımın doktorları devam ettiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?