Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Topan patlıcanımm gözün aydın kuşum güzel haberler almışsın. Safra halledilir ya taş olmayan heralde yoktur artık nerdeyse çevremdeki hiç kimsede safra kalmadı hepsi aldırdı bebiş doğunca rahatlar biraz daha

Günaydın canım grupta aksiyon yok maşallah diyelim:)
Sizde ne var ne yok bi gelişme oldu mu oğlunda
Çok şükür tatlım çok daha iyi oksijenden kesmişler sütum de geldi anne sütü götürüyorum hergun emmesi beslenmesi iyi diyor hemşireler
Ay canım benim sevindim iyi olmanıza
Malum ara ara bakabiliyorum buraya sürekli süt sağma modundayım eşim diyor ki çikolata çok ye sütün de çikolatalı olsun oğlan içsin gurbetci Şaban filmindeki Hollanda inegi gbi hissediyorum kendimi

Canım ojenin yasak olma sebebi parmakta oksijen satürasyonuna bakan cihaz takılıyor olması. Kimi zaman yanıltabiliyormuş. Ama kirpikte sana ve bebeğe zarar verecek bir sorun olabileceğini düşünemiyorum

cebellato aşkom sen nasılsın nerdesin uzanıyorsundur umarım bol bol

E erkekbebek çantamı hazırlıyorsun diyecem sen aylar önce yaptın bu işi
İyiyim canım uzanıyorum çantamızı hazırladık hep onunla uğraştım bu aralar bide kızımın kargoları geliyor onları yerleştiriyoruz çekmece içi düzenleyici var mı öneri güzel anneler

Hadi yaa geçen hafta daha da mı ucuza aldın yoksa

İyiyim canım uzanıyorum çantamızı hazırladık hep onunla uğraştım bu aralar bide kızımın kargoları geliyor onları yerleştiriyoruz çekmece içi düzenleyici var mı öneri güzel anneler
Kolay gelsinn canımm yorucu oluyodur inşallah hızlıca bitsin. Ben kendi aldığım organizeri bırakıyorum aşağıya baya sert ben çok memnun kaldım

REKHOME 12'li Beyaz Çocuk Odası Dolap Çamaşır Çekmece Içi Düzenleyici Saklama Kutusu Organizer - Fiyatı, Yorumları

Kızlar kaynatmaktan korkmayın. Aşağıda philipsin kendi sitesindeki dezenfekte talimatını atıyorum size. Kutu üzerinde de tarifliyor zaten. İçiniz rahat olsun. Kutuyu atanlar da siteden nasıl temizleyeceğine vs bakabilir, diğer yöntemleri de açıklamışlar

Oyy maşallah tosuna

Aynen canım ya doğumu ve bebişi etkilemesin de ben bir şekilde hallederim
Hadi yaa geçen hafta daha da mı ucuza aldın yoksa
2540 a almıştım

Aynısını banada söyledi canım dahiliye göremedi ama doktorum ultrasonla göstermişti taşı o ağrıyi çeken bilir soluna uzaninca bile geçmiyor bazen beni de çok zorladı hala var ama sanki biraz hafifledi 34 ten sonra vebek baskısını azalttı belkide geçmiş olsun bebisine sevindim maşallah kilosu iyi

Benimde 32den sonra başladı kuzum muhtemelen benimde bebek baskı yapıyor hayırlısı olsun şuan yapacak bişey yok

Hayırlı olsun canım çok sevindim daha ileri mesajları okuyamadm heyecanlandım hemen yazmk istedim iyisinizdir inşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canım evet her doktorun görüşü farklı bu konuda. Benim çevremden duyduğum mesela 36. haftada bıraktırıyorlarmış kasılmaları fark edebilmek için
Bu konuda her doktorun fikri çok farklı canım doktoruna sor bence. Mesela benim doktorum 28de bıraktırdı ama başka arkadaşlarımın doktorları devam ettiriyorlar
ben de 36yim bence de artik birakabilirim ya da biriki hafta daha mi kullan der acaba. 3 tane aliyordum gunluk simdi 3-4 gundur birer tane aliyorum. persembe sorayim bari doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…