- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.881
Perşembe gittiğimde 410 du canım 3 çocuk sığar bu karına dedilerCanım kac çıktı afi su miktarı bana da 2 3 hafta dediler haftalarimiz ayni şekerimi de olctum 1 hafta normal cikti
Günaydın canımGünaydın kızlar
Güzel haberler alacağımız bir gün olsun
Hazırlıklara dvam diyince dağ gibi olan üzerine örtü örttüğm bebiş kıyaftleri ile bakıştıkGünaydınn kızlar hamişler güzel aralık grubumpozitif şeyler olsun güzel şeyler yazalım mutlu olalım burda hepbirlikde buna hepimizin ihtiyacı var hepimiz son haftalarımızdayız ve neşeyle gecsin istiyoruz geri sayımlar başladı hepimizde hazırlıklara devam edelim hadi güzel anneler
İnşallahGünaydınn kızlar hamişler güzel aralık grubumpozitif şeyler olsun güzel şeyler yazalım mutlu olalım burda hepbirlikde buna hepimizin ihtiyacı var hepimiz son haftalarımızdayız ve neşeyle gecsin istiyoruz geri sayımlar başladı hepimizde hazırlıklara devam edelim hadi güzel anneler
hahahahahha kalk kız başla az az hergün hadi kırazımHazırlıklara dvam diyince dağ gibi olan üzerine örtü örttüğm bebiş kıyaftleri ile bakıştık
şimdii denedim ve zorda olsa atabildim kızsuuuduru68 sen bu bacak bacak üstüne atma olayını yapabiliyor musun
2 hafta önce acayp rahat yapmıştım ne var ki bunda dedim
Dün oturdum anamm bacak zor kalktı
Yapıcam yapıcamda onun için önce oğlanı kursa atmam gerekiyor ne kadar büyük olsada nefes aldırmıyor bu çocuklar yahahahahahha kalk kız başla az az hergün hadi kırazım
Yaptım da eskisi gibi hop diye atamadım yavaş yavaşşimdii denedim ve zorda olsa atabildim kız
sen yapamadın mı yoksaaa kirazımm
ahhh biz ikinci evlat anaları nasıl yoruluyoz seni anlıyorum kirazımYapıcam yapıcamda onun için önce oğlanı kursa atmam gerekiyor ne kadar büyük olsada nefes aldırmıyor bu çocuklar yaistekleri hiç bitmiyor keretanın o okula kursa gidince anca iş güç bakabiliyorum:)
Tamam kuzucum zatn dün çok yorulmuşum bugün 2 otur 1 kalk taktiği ile ilerliyorumahhh biz ikinci evlat anaları nasıl yoruluyoz seni anlıyorum kirazımyavaş yavaş zaten bacım sakın hepsini bi anda yapıym deme
hahahahaha şuan bende öyle süper böyle devam et aralıkda doğurcaz unutmaTamam kuzucum zatn dün çok yorulmuşum bugün 2 otur 1 kalk taktiği ile ilerliyorum
4 gün sonra tarihim belli olcakkhahahahaha şuan bende öyle süper böyle devam et aralıkda doğurcaz unutma
Ben burdayım 🖐 yarın perinatolojiye gidecem stres var biraz sizlerinde moralini düşürmek istemedimKızlar nerdesinizz kimse yook
yoklama mı yapıymmm?
Canım sen listede yoksun?Ben burdayım 🖐 yarın perinatolojiye gidecem stres var biraz sizlerinde moralini düşürmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?