- 15 Ağustos 2024
- 2.550
- 5.245
- 78
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.901
Canım nasılsınızSelam kızlar bayadır giremiyorum liste baya dolmaya başlamış doğum yapanları gözü aydın olsun sağlıkla büyütsünler oğluşum 8 gün sonra 1 aylık olacak zaman nasıl geçti hiç anlamadım
Ayyy çok heyecannss4 gün sonra tarihim belli olcakk
Oyy o kadar oldu mu yaa maşallah size nasılsınız ana oğulSelam kızlar bayadır giremiyorum liste baya dolmaya başlamış doğum yapanları gözü aydın olsun sağlıkla büyütsünler oğluşum 8 gün sonra 1 aylık olacak zaman nasıl geçti hiç anlamadım
Yok valla aralıktan öncesi kurtarmazAyyy çok heyecannsskasım sonu gibi geldi bir ann
Biz daha doğurcazOyy o kadar oldu mu yaa maşallah size nasılsınız ana oğul
Maşallah canım nasıl gidiyor annelik anlatsana içimiz ısınsın şöyleSelam kızlar bayadır giremiyorum liste baya dolmaya başlamış doğum yapanları gözü aydın olsun sağlıkla büyütsünler oğluşum 8 gün sonra 1 aylık olacak zaman nasıl geçti hiç anlamadım
Kızlar nerdesinizz kimse yook
yoklama mı yapıymmm?
Geçmiş olsun canımBen felaket hasta oldum nazara geldimm ağlaya ağlaya öksürüyorum
Gerçi seninde 17si görünüyor dediğin gibi aralığı bulur gibiYok valla aralıktan öncesi kurtarmaz
Benim içime 8 aralık doğuyor hep nedense bakalım
İmkan varsa en güzeli canım ilk 1 yıl çok kontrole gidiliyor vallaGerçi seninde 17si görünüyor dediğin gibi aralığı bulur gibisağlıkla gelsin minnoşun bizim sigortadan yaptıracağız biz kuzum. Zaten ocakta yenileniyor eşim soracak aralıkta nasıl bir yol izlememiz gerekiyor diye sigortacıya
Geçmiş olsun canım bol bol dinlenBen felaket hasta oldum nazara geldimm ağlaya ağlaya öksürüyorum
Bizimde bütçe doldu dediğin gibi vallahi çok masraf olduİmkan varsa en güzeli canım ilk 1 yıl çok kontrole gidiliyor valla
Öyle olunca çok güzel oluyor canım oğluma hiç bişey ödememiştim ben direk üstüme ekletebilmiştim anlaşmaya göre değişir muhtemelen.sünnet vs hep çok uygun geldi.doğuma 500 tl ödemiştimBizimde bütçe doldu dediğin gibi vallahi çok masraf olduama sigortayı şirketimiz yapıyor bize bebek için muhtemelen cüzzi bir miktarda ödeme yaparız diye düşünüyorum
Bunu bende merak ediyorumBebişlerinize özel sigorta yaptırcak mısınız kızlar?
Oğlumda çalıştığım için benim sigortamdan faydalanmıştık hiç uğraşmadık devlet hastanesinde falan
Şimdi öyle bir durum yok ve sigortalar çok uçuk :/ bizimde bütçe artık doldu:/
Daha önceki hamileliklrrinde devlete gidip pişman olan keşke sigorta yaptırsaydım diyen var mı
Canım eşimle benim var, oğlumuza da hemen yaptıracağızBebişlerinize özel sigorta yaptırcak mısınız kızlar?
Oğlumda çalıştığım için benim sigortamdan faydalanmıştık hiç uğraşmadık devlet hastanesinde falan
Şimdi öyle bir durum yok ve sigortalar çok uçuk :/ bizimde bütçe artık doldu:/
Daha önceki hamileliklrrinde devlete gidip pişman olan keşke sigorta yaptırsaydım diyen var mı
500₺ miiiğğ cidden şaka gibiÖyle olunca çok güzel oluyor canım oğluma hiç bişey ödememiştim ben direk üstüme ekletebilmiştim anlaşmaya göre değişir muhtemelen.sünnet vs hep çok uygun geldi.doğuma 500 tl ödemiştimenflasyon sen ne manyak şeysin fiyat farkını görünce sanki 30 yıl öncesi gibi
Ben devlet hastanelerinde en çok kötü muameleye sinirleniyorum. Azarlıyorlar bağırıyorlar filan. Dediğin gibi zaten hijyen sorunları özensizlikCanım eşimle benim var, oğlumuza da hemen yaptıracağızbütçe konusunda çok haklısın, hepimiz bir şekilde masrafa girdik ama bunu çok çok önemsiyorum ben.
Mesela ben muayenelerime de doğumuma da para ödemiyorum hiç paketim var diye, eşim aniden ameliyat oldu hiç para ödemedik. Allah korusun bir anda başımıza ne geleceğini bilemeyiz o yüzden başka yerden gerekirse kırpılıp buraya aktarılması taraftarıyım
Bir de benim devlet hastanelerine karşı bir önyargım var, genellemek istemiyorum ama çoğunda sanki maaşımdan sigorta kesilmiyor gibi özensizlik, ilgisizlik, hijyen sorunları.
Çok haklısın canım bende onu dedim eşime ama o önce bi sürünelim yapamazsak sigorta alalım kafasındaCanım eşimle benim var, oğlumuza da hemen yaptıracağızbütçe konusunda çok haklısın, hepimiz bir şekilde masrafa girdik ama bunu çok çok önemsiyorum ben.
Mesela ben muayenelerime de doğumuma da para ödemiyorum hiç paketim var diye, eşim aniden ameliyat oldu hiç para ödemedik. Allah korusun bir anda başımıza ne geleceğini bilemeyiz o yüzden başka yerden gerekirse kırpılıp buraya aktarılması taraftarıyım
Bir de benim devlet hastanelerine karşı bir önyargım var, genellemek istemiyorum ama çoğunda sanki maaşımdan sigorta kesilmiyor gibi özensizlik, ilgisizlik, hijyen sorunları.
Canımm teşekkür ederim. Geçen haftadan beri eşimin boğazı kötüydü bi türlü toplayamamıştı ondan geçti diye düşünüyorum bide bu ara hastaneye git gel falan derken belki o da etkilemiştir bilmiyorum öksürmekten artık karnım ağrıdı başım çatladıGeçmiş olsun canıminşallah hızlı toparlarsın takviye bişey kullanıyor musun bende hstalanmaktan korkuyorum daha yapacak çok işim var yatıp dinlenememde
Sağol bebişim evet oldum 1 ay oluyo belki olalı. Bu ara hastane olayı çok oldu ya geçen acile gitmiştim cuma kontrol vs derken sanırım o sıra bağışıklığım düştü yakalandım salgınaGeçmiş olsun canım bol bol dinlengrip aşısı olmuş muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?