Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
4 gün sonra tarihim belli olcakk
Ayyy çok heyecannss kasım sonu gibi geldi bir ann
Oyy o kadar oldu mu yaa maşallah size nasılsınız ana oğul

Maşallah canım nasıl gidiyor annelik anlatsana içimiz ısınsın şöyle

Bebişlerinize özel sigorta yaptırcak mısınız kızlar?
Oğlumda çalıştığım için benim sigortamdan faydalanmıştık hiç uğraşmadık devlet hastanesinde falan
Şimdi öyle bir durum yok ve sigortalar çok uçuk :/ bizimde bütçe artık doldu:/
Daha önceki hamileliklrrinde devlete gidip pişman olan keşke sigorta yaptırsaydım diyen var mı

Yok valla aralıktan öncesi kurtarmaz
Benim içime 8 aralık doğuyor hep nedense bakalım
Gerçi seninde 17si görünüyor dediğin gibi aralığı bulur gibi sağlıkla gelsin minnoşun bizim sigortadan yaptıracağız biz kuzum. Zaten ocakta yenileniyor eşim soracak aralıkta nasıl bir yol izlememiz gerekiyor diye sigortacıya

İmkan varsa en güzeli canım ilk 1 yıl çok kontrole gidiliyor valla

Bizimde bütçe doldu dediğin gibi vallahi çok masraf oldu ama sigortayı şirketimiz yapıyor bize bebek için muhtemelen cüzzi bir miktarda ödeme yaparız diye düşünüyorum
Öyle olunca çok güzel oluyor canım oğluma hiç bişey ödememiştim ben direk üstüme ekletebilmiştim anlaşmaya göre değişir muhtemelen.sünnet vs hep çok uygun geldi.doğuma 500 tl ödemiştim enflasyon sen ne manyak şeysin fiyat farkını görünce sanki 30 yıl öncesi gibi

Bunu bende merak ediyorum

Canım eşimle benim var, oğlumuza da hemen yaptıracağız bütçe konusunda çok haklısın, hepimiz bir şekilde masrafa girdik ama bunu çok çok önemsiyorum ben.
Mesela ben muayenelerime de doğumuma da para ödemiyorum hiç paketim var diye, eşim aniden ameliyat oldu hiç para ödemedik. Allah korusun bir anda başımıza ne geleceğini bilemeyiz o yüzden başka yerden gerekirse kırpılıp buraya aktarılması taraftarıyım
Bir de benim devlet hastanelerine karşı bir önyargım var, genellemek istemiyorum ama çoğunda sanki maaşımdan sigorta kesilmiyor gibi özensizlik, ilgisizlik, hijyen sorunları.

500₺ miiiğğ cidden şaka gibi
Ben devlet hastanelerinde en çok kötü muameleye sinirleniyorum. Azarlıyorlar bağırıyorlar filan. Dediğin gibi zaten hijyen sorunları özensizlik

Çok haklısın canım bende onu dedim eşime ama o önce bi sürünelim yapamazsak sigorta alalım kafasında çok ciddi bir şey olmasa bile bebek atıyorum alerjik oluyor dr a git gel tahlil tetkik iyice artıyor.
Ankarada güvendiğim konu ise şehir hastaneleri güzel temiz ve işlemler özelden daha hızlı ilerliyor acilleri çok yoğun ona diyecek yok ama normal çocuk polikliniklerinin sayısı çok fazla ve hastane büyük olduğu için hep ferah ferah işlem yapabiliyorsun. Yinede çok artı eksi var ://

Geçmiş olsun canım inşallah hızlı toparlarsın takviye bişey kullanıyor musun bende hstalanmaktan korkuyorum daha yapacak çok işim var yatıp dinlenememde
Canımm teşekkür ederim. Geçen haftadan beri eşimin boğazı kötüydü bi türlü toplayamamıştı ondan geçti diye düşünüyorum bide bu ara hastaneye git gel falan derken belki o da etkilemiştir bilmiyorum öksürmekten artık karnım ağrıdı başım çatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…