- 15 Mayıs 2022
- 2.994
- 4.813
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.921
Ay bide aşıya rağmen miiiSağol bebişim evet oldum 1 ay oluyo belki olalı. Bu ara hastane olayı çok oldu ya geçen acile gitmiştim cuma kontrol vs derken sanırım o sıra bağışıklığım düştü yakalandım salgına
Anladım canim benim de 220 mmPerşembe gittiğimde 410 du canım 3 çocuk sığar bu karına dediler
Hiç hastalanmam hastalanmam tam zamanını buldumAy bide aşıya rağmen miiigeçmiş olsun ya umarım hemen iyileşirsin
Evet dinlenmek güzel toparlar ama burun tıkalı olunca da uyunmuyor kiHiç hastalanmam hastalanmam tam zamanını buldumgrip gibi değil de daha çok üst solunum yolu gibi boğazım fena gece de sürekli uyandım uykusuzluk eklenince heralde iyice düştüm bi uyuyabilsem rahatlıcam sanki
Aslında vardım ama çok aktif değildim sanırım o yüzden liste de yokumCanım sen listede yoksun?
başlarda yokdun galiba
Burnumu açabildim boğazıma lavabo-aç döküp üstüne de kaynar çay içsem düzelcek gibi djndfkmekdEvet dinlenmek güzel toparlar ama burun tıkalı olunca da uyunmuyor ki
Bana çok fazla dediler ama bebek kaç kilo onu bilmiyorum son gittiğim de kilosunu sordum ondan sonra zaten suyumun fazla olduğunu söylediler perinatolojiye gönderdilerAnladım canim benim de 220 mm
Tabi canım, benim mesela oğlumda protein kaçağı varmış ve çok ödemim vardı o zaman siz yine de sağlık ocağında idrar tahlili verin derimEn son 10 gün önce filan yapıldı normaldir ama fark eder tabi dimi
Kesinlikle yaptıracağım 4 kişilik bir aileyim hepimizin de var inş kızımada doğar doğmaz yaptıracağım cnmBebişlerinize özel sigorta yaptırcak mısınız kızlar?
Oğlumda çalıştığım için benim sigortamdan faydalanmıştık hiç uğraşmadık devlet hastanesinde falan
Şimdi öyle bir durum yok ve sigortalar çok uçuk :/ bizimde bütçe artık doldu:/
Daha önceki hamileliklrrinde devlete gidip pişman olan keşke sigorta yaptırsaydım diyen var mı
canım bilgilerini yaz adminim eklesin seniAslında vardım ama çok aktif değildim sanırım o yüzden liste de yokum
Burdan mı yazayım peki bilgilericanım bilgilerini yaz adminim eklesin seni
Kesinlikle öyle insan üzülüyor maaşımızdan takır takır para kesilmesine500₺ miiiğğ cidden şaka gibi
Ben devlet hastanelerinde en çok kötü muameleye sinirleniyorum. Azarlıyorlar bağırıyorlar filan. Dediğin gibi zaten hijyen sorunları özensizlik
Kuzum bir de şehir hastanesi bize çok uzak mesela 30 dk falan şehrin dışında, randevu almak zaten çok zor. Haberlerde de görüyoruz bazı bölümlere 1-2 sene sonraya randevu veriyorlar, akıl alır gibi değil. Allah korusun bebeğim hastalansa ben oraya gitmeyi beklemeden en yakina gider bu sefer sigortadan daha fazla parayı tahlile veririmÇok haklısın canım bende onu dedim eşime ama o önce bi sürünelim yapamazsak sigorta alalım kafasındaçok ciddi bir şey olmasa bile bebek atıyorum alerjik oluyor dr a git gel tahlil tetkik iyice artıyor.
Ankarada güvendiğim konu ise şehir hastaneleri güzel temiz ve işlemler özelden daha hızlı ilerliyor acilleri çok yoğun ona diyecek yok ama normal çocuk polikliniklerinin sayısı çok fazla ve hastane büyük olduğu için hep ferah ferah işlem yapabiliyorsun. Yinede çok artı eksi var ://
Biraz daha toparlanalım da anlatayım canımMaşallah ikinizede pozitif doğum hikayeni bekliyoruz
Çok heycanlıyım ve paniğim
burdan yaz canım ama biBurdan mı yazayım peki bilgileri
Evet bilmiyorum çünkü
Canım hoşgeldin.Evet bilmiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?