Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Evet dinlenmek güzel toparlar ama burun tıkalı olunca da uyunmuyor ki

Kesinlikle yaptıracağım 4 kişilik bir aileyim hepimizin de var inş kızımada doğar doğmaz yaptıracağım cnm

500₺ miiiğğ cidden şaka gibi

Ben devlet hastanelerinde en çok kötü muameleye sinirleniyorum. Azarlıyorlar bağırıyorlar filan. Dediğin gibi zaten hijyen sorunları özensizlik
Kesinlikle öyle insan üzülüyor maaşımızdan takır takır para kesilmesine keşke kesilmese direkt kendim sigortami yaptırsam
Kuzum bir de şehir hastanesi bize çok uzak mesela 30 dk falan şehrin dışında, randevu almak zaten çok zor. Haberlerde de görüyoruz bazı bölümlere 1-2 sene sonraya randevu veriyorlar, akıl alır gibi değil. Allah korusun bebeğim hastalansa ben oraya gitmeyi beklemeden en yakina gider bu sefer sigortadan daha fazla parayı tahlile veririm Bir de ilk sene özellikle bebeklerin sık kontrolü oluyor ya o yüzden benim için zaruri gibi.
Şu açıdan da bakıyorum ben 32 bine doğum paketli sigortamı yaptırmıştım bu sene. Hiçbir muayeneme para vermedim sadece 50 TL katkı payı veriyorum, üstüne doğumumda da hiç ödeme yapmayacağım. Buna ek 30 kere fizik tedaviye gittim. Şimdi gittiğim hastanede bir doğum 60-70 bin muayeneler 3800 civarı tahlillerle bu 150 bini geçecekti

Kızlar bir şey soracağım bir arkadaşımla aynı haftadayız. Doktoru 33. Hafta civarında rahim ağzını 28 mm ölçmüş ve erken doğum riskin var diyip progestan vermiş kız pilatese gidiyormuş onu bıraktırmış hiç bir iş yapmayacaksın sadece yatacaksın demiş sonraki kontrolde de 30 mm ölçmüş ve progestana devam demiş en fazla 15 dk yürüyeceksin demiş. Bana çok çok saçma geldi zaten doğum yaklaştıkça rahim ağzında biraz kısalma oluyor diye biliyorum birde bu haftalarda progestan kullandırmasına anlam veremedim. 25 mm altı sıkıntı diye biliyorum benimde 27 çıkmıştı doktorum hiç sorun yok demişti anlayamadım ne diyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…