Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Kesinlikle ben de hep bestlak damlayı duydum o yüzden hastane çantama koydum
Bir de ılık duş alıp memeye masaj yapmak çok işe yarıyormuş canım Beyazyasemin
Gebe okulundaki ebe bestlak damlanın pek de işe yaramadığını söyledi. Bontaa diye bir içecek söyledi onu aldık ama kullanmaya başlamadım daha. İkisi aynı anda kullanılabilir mi bilmiyorum Pamlok

Gebe okulundaki ebe bestlak damlanın pek de işe yaramadığını söyledi. Bontaa diye bir içecek söyledi onu aldık ama kullanmaya başlamadım daha. İkisi aynı anda kullanılabilir mi bilmiyorum Pamlok
Allah allahhh kişiden kişiye göre değişiyor mu acaba anlamadım çok memnun olan var çünkü

Hanımlar benim son ayda hastane tercihim değişti, üniversite hastanesinde olacak doğumum ama özele göre biraz farklıymış erkek almıyolarmış, tek refakatçi kabul ediyorlarmış vs. Son kontrolüm haftaya, doğum tarihi de netleşecek o gün tekrar konuşcam ama benim çarşaf vs götürmem gerekir mi kendim için, özelden farklı durumlar var mıdır ya da söylerler mi şunları bunları getirin diye acaba

Allah allahhh kişiden kişiye göre değişiyor mu acaba anlamadım çok memnun olan var çünkü
ben cok memlundum canim 2 şişe de kullandm tavsiye eden de doç.doktordu bana
canim ben hacettepe universite de dogum yaptim yataga sarmak icin bebek alt acma gibi ortu oluyor ya ondan istediler sadece
carsaf falan hic istemediler cokta temizdi 4.gun taburcu oldum kirlenince de hemen degisiyorlardi baska hicbirsey istemediler
uludag universitede de kürtaj oldum 1 gece kaldm orda hicbirsey istemediler hastane cokta temizdi

İşte böyle seyler duymaya cok ihtiyacımız var bence
Ne güzel yazmissin tecrübelerini motivasyon artırıcı şekilde. Kendi adıma teşekkür ederim arkadaşım

Ya sen her an doğum yapabilirsin tam zamanında yazmışım. Bize haber ver mutlaka olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…